В края на юни завършват част от ремонтите на "Тракия"

Строителството не било спирало, само времето влияе
7
В края на юни завършват част от ремонтите на "Тракия"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Строителните дейности се извършват по график, независимо от епидемичната обстановка. Строителството не е спирало, единственото, което ни влияе, е времето. Част от ремонтите на АМ „Тракия” трябва да завършат в края на юни”, обясни председателят на АПИ Георги Терзийски пред Нова тв.

Той се надява времето да се оправи.

Относно ремонтите на АМ „Хемус”,  той разкри, че от 11 юни е започнал ремонт на две съоръжения след тунел „Витиня”. Усилено се работело и по завършването на лявата тръба на тунела. Очаква се ремонтът й да приключи до края на годината.

„Надяваме се да завършим проекта предсрочно и ограниченията в участъка да отпаднат преди 10 септември”, заяви  Терзийски относно разширението на Околовръстния път в София в отсечката между „Цариградско шосе” и „Младост”, което трябва да приключи в края на 2021 година.

Той обясни, че проектът е на Столична община. Тяхна била грешката в проекта, която показваше, че пътя минава през храм. Терзийски заяви, че се работи по отстраняването й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: АПИТракияремонти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Брудос преди 3 години
Към 2. Коя песен ще пеем, марширувайки под Бойковото знаме? Може би да пробваме с "Върви народе възродени", нищо че е композирана за друг повод. А може да си спомним и запеем "Пред нас са блеснали житата, окъпани от .." А може и нещо на английски, там репертоарът е много богат ...
5
0
 
1
 
! Отговори
Не че нещо ..ама... преди 3 години
До АнонименДаже и бюджета нещат да пълнят! Май трудно им се вижда този начин! Сега има от другаде по- лесни хранилки! Какво имам в предвид...За последните седмици няколко пъти минах по този участък от АМ Тракия и се чувствах пълен *** аз и още неколцина дет карахме 90 - 100. Сичко живо шпореше яко и нийде една камера не видох!!!Така, че никой не го интересува за състоянието на пътя.
4
1
 
8
 
! Отговори
Гадняр преди 3 години
Боко щял да пита в археологическия музей как са строили пътища по време на Римската империя, че издържали по две хилядолетия. Било практически невъзможно без ремонт на третата година заради тировете.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога ще започнете 42-километривия участък на АМ Тракия към Чирпан където вече и двете ленти са на вълни и дори в лявата започна да не се кара!? Пътя е брутално изпочупен и даже е повече от 42 км!Или ви харесва хранилката от ограничение 90 от което пълните бюджета?
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цар Бойко Методиев Борисов ще ни оправи.Води ни към светло бъдеще.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъй, тъй те ремонтите никога не спират, а с това качество няма и да спрат. Някога са се опитвали да направят перпетуум мобиле в наше време на практика гербавите го откриха ремонт на ремонта и така до безкрая.