Близки на блъсната жена в Самоков – като си друсан, се хвърли в язовира

Потърпевшите са възмутени от неясното правосъдия в града
15 юни 2020 10:50,
42

Домашен арест за дрогирания шофьор, който два пъти прегази жена в центъра на Самоков. 49-годишната жена остава в тежко състояние и с опасност за живота. Настанена е в болница "Св. Анна" в София.
Още по темата

Bulgaria ON AIR разговаря с близките на Недялка, които не приемат наложената мярка на провинилия се 24-годишният Виктор Делигълъбов. Установено е, че в кръвта на шофьора има кокаин и амфетамини.

"Продължава да бъде в тежко състояние. Има голям оток от удара, трябва да спадне и мозъкът да си почине, за да се направи скенер и да се види какво има. В медикаментозна кома е, защото има страшно много счупвания, кърви. Вече няколко пъти е имало кръвопреливания. Това е премазване, това не е да бутнеш човек", сподели дъщерята на Недялка - Радостина Димова.

"Това решение е смешно, ние сме възмутени. Тези хора - съдия, комисия, са хора, които се движат свободно сред нас. Това са хора без съвест, корумпирани са! Оказва се, че връзките и парите са над закона. Това е на местно ниво. Крайно време е гражданите да се събудят и да видят как работи системата тук. Викторе, наспа ли се, спокойно ли спа?", пита съпругът на Радостина - Румен.

Той добави, че са възмутени от факта, че Виктор има подобни провинения преди инцидента с Недялка. Задържан е още преди да има шофьорска книжка, след това има друг инцидент с него, при който отново е употребил наркотици, но се е разминал с глоба от 1000 лева.

"Излиза и започва да трепе! Най-много се притесняваме да не избяга. Издадена му е заповед да не напуска страната, но в момента не вярваме на нищо. Шокиран съм", подчерта Румен в ефира на "България сутрин".

"Никой не ти дава обяснения. Това било единствената мярка, която могли да вземат. Никой не ми е казал "елате да чуете, да видите, да разберете". Нямаме информация. Трябва да отидем, да питаме, да се молим, нямаме дори документ. Пълна мъгла. Всичко, което разбираме, е от медиите", обясни Радостина.

Подготвя се мирен протест в Самоков в сряда, а близките на Недялка призовават всички, които се чувстват съпричастни, да присъстват.

"Като си се надрусал, защо не ходиш да се хвършил в язовира?! Убий се ти! Защо излизаш и трепеш хората", каза още ядосаният Румен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Длъжни са да осигурят участие на пострадалия или негов повереник още в предварителното производство. Защо не помогнат и укажат на близките какво да правят! Средна телесна повреда е неточна квалификация . Грозно е , защото подозирам избягване на дължимата от държавата подкрепа при умишлена тежка телесна повреда!
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
беден съдия да сте виждали ?
33
0
 
6
 
! Отговори
до 33 преди 3 години
сАдия е някой, който сади ли, какво точно е? Може ли да обясниш?
32
1
 
7
 
! Отговори
Петров преди 3 години
До Христо Христовти нормален ли си бе ?!! Че защо тогава има шофьорски курсове и шофьорски книжки ?!! по малоумно изказване не бях чел от години.....Ми те едни типове и документ за управление на самолет нямаха, пък караха..... да ги аплодираме ?!!!
31
0
 
8
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
Докато поне няколко мpъсника в тоги не увиснат на въжето, управия няма да има.
30
2
 
9
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
С мирни протести не става, хванете мръcният садия, дето го е пуснал и го ликвидирайте.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в самоков има голяма ромска общност този сигурня няма основно обазование и затова няма книжка но има пари да наеме скъпа кола с електроника , щом съдиите ге пускатда убиват българи.верятно се е откупил
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма снимка на дрогирания?Пълнолетен е.Медиите сте съучастници в престъпленията като криете лицата на престъпниците,не пращате репортери пред дома им да взимат интервюта от близките им.Чакате наготово какво ви снесе говорител на институции които нямат доверие.Не сте журналисти,слугинаж сте.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христовхоландците обичат однополовата любов тебе да не е *** холандец , че ги даваш за пример
26
0
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Виктор Делигълъбов е известен пасивен гей, изоставен наскоро от активния си любовник! Защо ви е толкова трудно да го напишете? Всяка присъда, извън "домашен арест" и "глоба", би било признак на най-отявлена хомофобия.
25
0
 
10
 
! Отговори
какво се чудим преди 3 години
Съдебната система е пълна с ДСченгета които целят да предизвикат у хората носталгия по комунизма .Затова умишлен опускат убийците на свобода .Законите са така направени ,че никой не може да им търси сметка и докато е така те ще си дерибействат и вероятно не безвъзмездно
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стани, стани юнак балкански,от сън дълбок се събуди...
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек какво може да си мисли за тоя случей,корумпиран съд,това е нереално
22
0
 
24
 
! Отговори
казаХ преди 3 години
Дрогирани и пияни хванати да карат кола трябва да бъдат съдени по бърза процедура на каторга,пранги на краката на коричка хляб и вода.Защото са преднамерени убийци.
21
1
 
33
 
! Отговори
Пенди преди 3 години
Надрусан, прегазил жената!??? Пуснат под домашен арест??? Снощи заключват някакви възрастни хора, че може би са убили котката си!???Абе, нещо не е наред? Дъжава, закони или народ??? Луда работа!
20
2
 
12
 
! Отговори
One преди 3 години
За съжаление това е ежедневие. Такъв си е за разстрел. Но този какво се пали все пак е сгазил тъщата му... (малко черен хумор).
19
1
 
23
 
! Отговори
75 преди 3 години
На тоя наркоман роднини от гроб, заради това ги пускат, и другия наркоман ще бъде пуснат,които убил Цветков,скоро такива Индивиди, ще бъдат във Правителството,сега 10% от депутатите Наркомани,чакам да станат 60%.
18
0
 
27
 
! Отговори
валери жеков преди 3 години
Единственият начин е саморазправата.
17
0
 
22
 
! Отговори
me преди 3 години
Аз предлагам да го пуснат от ареста, после роднини и приятели да го хванат и да го хвърлят в язовира да поплува със сомовете... вързан.
16
0
 
26
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Правосъдието в България е за бедните, простолюдието и българите. За всички останали законите не важат. Без значение кой е на власт.