Главният архитект на Благоевград с вируса, затвориха общината

Взети са проби на контактните лица
Обновена: 16 юни 2020 12:45 | 16 юни 2020 12:28, Веселина Йорданова
3
Главният архитект на Благоевград с вируса, затвориха общината
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Сградата на Община Благоевград е затворена за граждани заради случай на коронавирус.

Вирусът е установен при главния архитект на общината, каза за БТА кметът на Благоевград Румен Томов. Арх. Васил Тинчев е настанен в инфекциозното отделение на благоевградската болница с бронхопневмония, а резултатът от първия PCR тест е положителен.

Вчера вечерта всички кабинети и помещения в сградата на общинската администрация са били дезинфекцирани, каза още кметът на Благоевград. Установени са контактните лица на арх. Тинчев, взети са им проби, а резултатите ще са ясни до края на деня.

Сградата на общината ще бъде затворена само днес, докато се изясни каква е ситуацията с разпространението на вируса, уточни кметът на Благоевград. Румен Томов посочи, че ако има заразен служител или служители, те ще бъдат поставени под карантина. Останалите ще бъдат отново на работа от утре с обичайното си работно време.

Кметът на Благоевград увери, че дезинфекция на сградата на общината се прави по няколко пъти на ден, с цел осигуряване безопасност и спокойствие за гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия рептили как цял свят излъгаха ей и идва новия световен ред с 5джи и чипуве. Ама ако дойде някой в моето село да ми слага чип още от портата го почвам с лопатата по главата.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За главната Тиква няма ли да има такава добра новина ?