Кола удари и уби жена на пешеходна пътека в Сливен

Шофьорът е дал отрицателна проба за алкохол
17 юни 2020 14:30, Ния Христова
13
Кола удари и уби жена на пешеходна пътека в Сливен
Снимка: Pixabay
Кола блъсна и уби възрастна жена на пешеходна пътека в Сливен, предаде БГНЕС. 
 
Инцидентът се е случил днес около 11:40 часа на булевард "Ст. Стамболов", в района на кръстовище между кварталите "Младост" и "Дружба". 
 
47-годишен водач с лек автомобил "Фолксваген Поло" при ляв завой е ударил 83-годишна жена, пресичаща на пешеходна пътека. 
 
Шофьорът е дал отрицателна проба за алкохол. 
 
По случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
Само едно ме интересува: С каква скорост се е движил този тип,в посока пешеходната пътека за да убие човек? А това че не вижда пешеходната пътека и човек пресичащ улицата е друг въпрос....Морала и Културата задължават да намалиш скороста и да спреш за да пропуснеш човек дори и да не е на пешеходна пътека.
9
0
 
3
 
! Отговори
1234 преди 3 години
....има второ ПТП ...с починал човек .....в Сливен......
8
1
 
11
 
! Отговори
ПТП преди 3 години
Нарушенията в София са милион в минута докато пътните полицай не си вършат работата. Има "специалисти" с по пет нарушения в секунда.
7
0
 
26
 
! Отговори
Сашо Костов преди 3 години
Никой не задава въпроса, защо на това оживено кръстовище (ЛИДЛ, ДЪГА, детска площадка, пътя за детската млечна кухня, вело алея ) няма светофар? Трафика там е ужасен, този с полото е дал газ да изпревари идващите от дясно, но не е видял бабата и Там ставаш като ненормален тръгнеш ли да правиш ляв завой, от всякъде идват коли. Поредния човешки живот загубен по нелеп начин от безхаберие и безотговорност. Колко струва един човешки живот? Очевидно в Сливен, по-малко от един светофар, бесен съм :(
6
0
 
5
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
"Възнаграждение" за Арогантност и липсваща Култура - или пътен убиец,или пътен самоубиец....
5
0
 
15
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
Абе, АНОНИМЧО нещастен!Да си чувал, че пешеходецът ИМА ПРЕДИМСТВНО пред завиващо МПС?
4
5
 
10
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
За убийство(по невнимание) на пътя 10год. трудов лагер,конфискация на колата,плюс след излизане от затвора още 5 год. без книжка. Ако бъде заловен след това да кара кола без книжка още 3 год.трудов лагер. Шофираш кола,имаш опит,спирачки,кормило,очи,разум и култура и....няма пътно произшествие!!!
3
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше някоя 25 годишна нямаше да знае как се пресичаше път по бай Тошово време. По негово време всички пресичаха по правилник. Преди да стъпят на пътното платно поглеждаха на ляво ако не идва някой москвич преминаваха до средата на платното, там спираха и поглеждаха на дясно ако не идва някоя жигула преминаваха от другата страна. Затова по онова време нямаше убити пешеходци. А сега всички очакват водачите да ги пазят. Да пазят ги, ама ги пращат в Орландовци. Така е при Мутренската демокрация.
2
2
 
15
 
! Отговори
А де..... преди 3 години
Шофьорът е дал отрицателна проба за алкохол.......но дали е проверен и от добър офталмолог?!
1
0
 
32
 
! Отговори
11111111111111 преди 3 години
Масово не дават предимство на пешеходци, които вече са на пешеходната пътека! Масово не спират и на червен светофар! Потенциални убийци! Сега ще търси връзки, ще хленчи как не искал да я убие!