Лекар и двама санитари от частна болница в Пазарджик са с COVID-19

Издирват се контактните лица, за да бъдат поставени под карантина
17 юни 2020 12:58, Ния Христова
5
Лекар и двама санитари от частна болница в Пазарджик са с COVID-19
Снимка: Pixabay
Лекар и двама санитари от МБАЛ "Хигия" АД в Пазарджик са дали положителни проби за COVID-19, съобщи "Монитор". 
 
В момента се издирват всички контактни лица, за да бъдат поставени под 14-дневна карантина. Това информираха от местната Регионална здравна инспекция.
 
В късните часове на 16 юни са потвърдени единадесет положителни проби за коронавирус. 
 
Девет от новорегистрираните са от град Пазарджик – 4-ри жени и 5-ма мъже, 1 жена от с. Щърково и мъж от с. Главиница. Заболелите са на възраст от 32 до 78 години. 
 
Пет от новите случаи са лица амбулаторно преминали през СБАЛПФЗ – Пазарджик, с назначена медикаментозна терапия и поставени на домашно лечение.
 
Жена, която е била прегледана с назначена терапия от лекар от Инфекциозно отделение на "МБАЛ-Пазарджик" АД, също е поставена на домашно лечение. Хоспитализирана в Инфекциозно отделение е най-възрастната жена от новопотвърдените – на 78 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Станислав Балабанов Слави Трифонов убийците егоисти и неуките много отворени лешояди роми са щастливи и доволни ще от коварната болест коронавирус починаха хора без съпътстващи заболявания така че им потръгне скапания бизнес за тях той е по важен от живота на Българите заради такива дебелокожи хора с това мислене страдаме ние нормалните Българи
2
1
 
1
 
! Отговори
Златена преди 3 години
За всичко са виновни безсъвестните безмозъчните неуки недесцеплинирани егоистични роми които с своята безотговорност безчовечност се разхождат по улиците на градовете на цяла България и заразяват с коварната болест коронавирус друг човек и му отнемат живота.Явно целта на ромската общност в България е да унищожат нас Българите като народ като ни заразят с короновирус след като ни унищожат ромите завладяват България и си правят каквото си искат в нея заради тях страдаме ние нормалните Българи
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се върнат задължителните маски , навсякъде