Почина 41-годишният мъж от София с COVID-19, приет в Бургаската болница

Това е втори смъртен случай на заразен в Бургас
Обновена: 17 юни 2020 11:45 | 17 юни 2020 11:45, Ния Христова
285
Почина 41-годишният мъж от София с COVID-19, приет в Бургаската болница
Снимка: Pixabay
41-годишният софиянец от "Кайт-къмпинг градина" край Черноморец, който преди седмица беше приет в бургаската областна болница с положителна проба за коронавирус, е починал. Това съобщи за БНР Бургас изпълнителният директор на здравното заведение д-р Бойко Миразчийски:
 
"Почина днес сутринта. Беше в много тежко състояние, още при приемането беше на кислородотерапия. Дори и в първите 24 часа след това беше и интубиран. Постоянно се влошаваше, нямаше никакво подобрение при него. Още първия скенер, който направихме, показа, че белият му дроб е поразен. Почти нямаше дишане. Направихме всичко възможно, но се стигна до този край. Оплакванията му са започнали още преди 5 дни до една седмица преди да дойде при нас. Не мога да кажа дали е било късно, защото не знам дали е бил лекуван някъде и дали се е влошил като е пристигнал на морето", обясни д-р Миразчийски. 
Още по темата
 
Той призовава хората да продължават да спазват противоепидемичните мерки, да носят предпазни средства, да спазват дистанция и да се извършва задължителната дезинфекция. 
 
Това е втори смъртен случай на заразен с COVID-19 в Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
9
 
12
 
! Отговори
С преди 3 години
Е, сега ше ги видим нашите туристи в Гърция като се върнат. От 1 и най късно 15 юли ще затворят държавата. Така е като има само конспиратори тука в тая държава.
207
9
 
17
 
! Отговори
маската преди 3 години
обзалагам се за утре около 200 и отгоре! Мерки??????
206
12
 
22
 
! Отговори
до бананиев преди 3 години
веднага да се върнат маски в магазина!
205
3
 
6
 
! Отговори
Ама направо преди 3 години
И аз се зомбирах....
204
6
 
17
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Явно помага само Господ, нито лекари, нито лекарства/то нали няма такива/! Питам се при това положение лекарите какво правят? Наблюдават развитието.... и чакат! Констатират, че пациента е умрял вследствие придружаващи заболявания/без акне/? Питам се за какво бяха толкова големите спорове за распираторите, когато ако се стигне до тяхното ползване -рядко пациента остава жив?
203
8
 
33
 
! Отговори
до241 преди 3 години
То и починалият млад мъж е смятал,че в безобидно и дори е отишъл на почивка и ето какво се случи.Не бъди такъв ербаб,а мисли.
202
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Златена Мелиха, ти ли си ***.
201
5
 
17
 
! Отговори
Аз съм преди 3 години
Доста глупави коментари. Мъжът е починал от пневмония, това е логично. Явно в случая е причинена от коронавирус. Сигурно се е активирала и бакериална инфекция и не е успял да се оправи. За съжаление, случва се изходът от една пневмония да е фатален. Понякога не се знае кога е най-добре да се започне лечение, възможно е да е било предотвратимо, ако се е реагирало по-рано. Но понякога не е сигурно, че може да се спре развитието на инфекцията. Това може да се случи и от грип.. При всеки силен вирус
200
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А "ПРИДРУЖАВАЩИТЕ" МУ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАКВИ СА? СИГУР НЯКОЙ БЕЗОБИДЕН ИНФАРКТ ИЛИ РАК))):-МЕД. СЕСТРА- ДОКТОРЕ, КАКВО ДА ПИША В КОМПЮТЪРА ЗА СМЪРТТА?- ПИШИ КОРОНАВИРУС.- А ТИЯ 2 ОГНЕСТРЕЛНИ РАНИ?-ПИШИ ПРИДРУЖАВАЩО ЗАБОЛЯВАНЕ))):
199
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОДГРЯВАТЕ НИ, А?СТРАХУВАТЕ НИ. ***!ОТ 200 000 ЕДИН УМРЯЛ И АЙ ДА ВСЯВАМЕ МАСОВА ПАНИКА.
198
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нищо няма да носиме маски и да спазваме нищо вече няма никакви вируси не ме интересува никой само ни лъжат
197
6
 
13
 
! Отговори
2020 преди 3 години
Турист = СамоУбиец!
196
4
 
11
 
! Отговори
мангъроидиот преди 3 години
Айде до утре.Останете си със здраве.Утре очаквам нови рекорди
195
19
 
10
 
! Отговори
black sheep преди 3 години
Бе стига се оправдавахте с този Мангъров бе! Все Мангъров ви е виновен!То стана като с Иван Костов! Оня ден имаше градушка - виновен е Костов!Ако не е виновен Костов, значи Мангъров е виновен нали?
194
14
 
0
 
! Отговори
Експерт преди 3 години
тоя 41 годишен е старец, затова Уханката го е погубила, не знаете ли, че след 30 вече всички ви водими страрци за да статистиката за Уханка се връзва с риториката!
193
5
 
3
 
! Отговори
Козарев ли овчаров преди 3 години
Козарев ли си,Овчаров ли си хващай Балкана,а може и да емигрираш в сибир..
192
6
 
12
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Станислав Балабанов Слави Трифонов доц Мангъров убийците егоисти алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми са щастливи и доволни ще от коварната болест коронавирус починаха хиляди Българи без съпътстващи заболявания така че им потръгне скапания бизнес за тях той е по важен от живота на Българите заради такива дебелокожи хора с това мислене страдаме ние нормалните Българи
191
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗлатенаМного си далече от нормален.
190
6
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Станислав Балабанов Слави Трифонов убийците егоисти алчните бизнесмени и неуките много отворени лешояди роми са щастливи и доволни ще от коварната болест коронавирус починаха хиляди Българи без съпътстващи заболявания така че им потръгне скапания бизнес за тях той е по важен от живота на Българите заради такива дебелокожи хора с това мислене страдаме ние нормалните Българи
189
3
 
14
 
! Отговори
Мангъров преди 3 години
И 41 годишните ли станаха сухи съчки?Значи аз вече съм изкорубен пън