Почина 41-годишният мъж от София с COVID-19, приет в Бургаската болница

Това е втори смъртен случай на заразен в Бургас
Обновена: 17 юни 2020 11:45 | 17 юни 2020 11:45, Ния Христова
285
Почина 41-годишният мъж от София с COVID-19, приет в Бургаската болница
Снимка: Pixabay
41-годишният софиянец от "Кайт-къмпинг градина" край Черноморец, който преди седмица беше приет в бургаската областна болница с положителна проба за коронавирус, е починал. Това съобщи за БНР Бургас изпълнителният директор на здравното заведение д-р Бойко Миразчийски:
 
"Почина днес сутринта. Беше в много тежко състояние, още при приемането беше на кислородотерапия. Дори и в първите 24 часа след това беше и интубиран. Постоянно се влошаваше, нямаше никакво подобрение при него. Още първия скенер, който направихме, показа, че белият му дроб е поразен. Почти нямаше дишане. Направихме всичко възможно, но се стигна до този край. Оплакванията му са започнали още преди 5 дни до една седмица преди да дойде при нас. Не мога да кажа дали е било късно, защото не знам дали е бил лекуван някъде и дали се е влошил като е пристигнал на морето", обясни д-р Миразчийски. 
Още по темата
 
Той призовава хората да продължават да спазват противоепидемичните мерки, да носят предпазни средства, да спазват дистанция и да се извършва задължителната дезинфекция. 
 
Това е втори смъртен случай на заразен с COVID-19 в Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
27
 
! Отговори
Хах преди 3 години
За съжаление този човек е мислил по следния начин в началото - "Едва ли ще се стигне до усложнения, млад съм и ще се възстановя бързо, сега морския климат ще убие вируса, на крак ще го изкарам.... Изводът е да не се подценява изобщо нов и непознат вирус. Да почива в мир
147
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин - всъщност *** е човек който няма реална представа за КОВДИ 19 - т.е. такива като теб - нормален *** без представа за КОВДИ 19 = ***!!! Между това да се наливаш с белина и да си мислиш, че ще те предпази от вируса и това да се наливаш с ракия и да си мислиш, че ще те предпази от вируса разликата е малка! Първите са луди, вторите са луди алкохолици!
146
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 159Нова, нова, колко да е нова?СПИН нова болест ли е?Има няма 40 години.Та свиквай.
145
3
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
пляскачите, да затваряме пак държавата , а?
144
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин Да но бъди по кратък. Слагай си плюс или минус, това е важно.
143
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е нова болест. Целият свят е в паника и е крайно време да го проумеем, а не да плещим глупости за конспирации. Никой нищо не може да предвиди с точност. Може до 3-4 месеца да отшуми, може да стане и по-лошо.
142
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 150Толуп в цял размер! Освен във Видин и Ямбол, където допуснаха от дивотия ковита да тръшне медицинския персонал. Навсякъде другаде всичко си работи нормално! Точно за това бе карантината. Да предпази медицинския персонал. Колко пъти ЩАБА Ви повтаряше! Не, чухте само:"хиляди трупове". Трансплантациите бяха спрени, защото при тях се блокират имунната система на пациента за да не отхвърли чуждия орган!!! Не, тези 80 процента ще ни потопят!
141
21
 
4
 
! Отговори
ТОДОР преди 3 години
До АнонименДо 152 , аве ***, дори СЗО казаха че стаден имунитет ИМА, Швеция си се справят перфетно !!НИкога не им беше претоварена медицинската система , Мангъров е велик ,и трябва да е здравен министър
140
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименШвеция не е пренаселена, и не спазва никакви мерки. И има точно толкова заразени като процент колкото и другите. Вируса ще си мине през който си трябва независимо колко е гъстотата на населението, и какви мерки се носят, ако ще и със скафандри и противогази да ходят хората.
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 137А можеше и да не може да се избегне трагичния изход...
138
2
 
4
 
! Отговори
Човек Господар преди 3 години
Ние хората сме господари на природата и ние определяме как да се държи природата и ние я контролираме, затова ние решаваме с мерките как да спрем вируса, а не вируса колко хора ще зарази!
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основния проблем е, че сме пренаселени. Благодарение на тази пренаселеност съществуват маса благини на модерната цивилизация, но и условията за разпространение на разни инфекции също са благоприятни.Ако не намерим баланс с промяна е социото, то вируси и други подобни ще ни принудят и върнат назад.
136
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 132Съкровище! Цял свят, вече и Швеция ти казват, че този вирус не е като останалите! По-устойчив и по-лесно се разпространява. Заради което блокира дори здравната система на Китай. Няма лекарство, няма ваксина. Нанася трайни поражения на бели дробове и сърце! Изградения имуните срещу него не е стабилен. Та със 70% изгоря. Мярка: ДИСТАНЦИЯ. Мангъров лежи на стари лаври. Не чете. А сега и се инати, щото се издъни!
135
1
 
8
 
! Отговори
Курти преди 3 години
До Анонимен 150Той е отишъл полу-жив вече, между 5 и 7 дни имал оплаквания, знаеш ли че пневмония настъпва за 2 часа, той се е мотал седмица, как да го спасят? Преди години един познат прекара "свинския" грип, той по същата схема 4-5 дни не му било добре, припаднал в тях и с линейка, спасиха го, но месец беше в кома, и от 100 кила мъж се беше стопил до 45, от пневмонии винаги се е умирало, нищо ново не е. Един колега в момента е болничен, до тук 45 дни, пневмония без да е коронавирус.
134
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора починаха от други болести през последните дни. А можеха и да не починат, ако всички здравни заведения не бяха фокусирани на ковид-19.
133
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до КуртиКурти, чичо ти се самолекувал и и е направил воденпреврит, започнал е да се пълни с мода в дробовете и е починал! Но тук е напълно различно, за този се грижат от преди плевмонията в болнично заведение и въпреки това не могат да го спасят! РАЗЛИЧНО Е
132
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от 146 Съболезнования на близките на починалия.
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 146Викаш дърти дебелаци няма, а?
130
2
 
3
 
! Отговори
до 137 преди 3 години
...А можеше и да не почине?
129
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 118 До 109 "Реално в БГ старите хора са в по-добро здраве от младите", така е защото младите са страшно надебелели и затлъстели физически и духовно. Млади момичета с потресаващо дебели бедра и дупета и ако ги погледнеш критично се обиждат горките ковита.