Младежи си отглеждат коноп на село

Полицията ги залови с три растения
18 юни 2020 17:37,
23
Младежи си отглеждат коноп на село
Снимка: БГНЕС

21-годишен и непълнолетен, отглеждали наркотични растения, са задържани от криминалисти от РУ - Момчилград. Това съобщиха от полицията в Кърджали.

Още по темата


При специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места било установено, че в землището на село Ауста са засадени три растения от вида на конопа.

При допълнителни проверки и издирвателни действия са установени 21-годишен и 15-годишен, съпричастни към незаконното отглеждане на наркотичните растения. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някои държави вече събират акциз от продажбите. Хората са заети в тази индустрия. Има производство на лекове и износ. Нашите са в средновековието още.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Масивен полицейски успех, браво. Без тези три растения се чувствам къде къде по-спокоен. Това беше последния голям проблем в държавата.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това новина ли трябва да е, селинджъри? Конопът е техническа култура от незапомнени времена, и да, конопът се отглежда на село, защото в града няма място. "Младежи си отглеждат коноп на село". Гениално. Удивително е нивото на това пропаднало сайтче.
16
0
 
5
 
! Отговори
завета на Винету преди 3 години
Патлак на шкафа и един милион евро за джобни....
15
0
 
9
 
! Отговори
DL преди 3 години
В Испания, Италия да не говорим за Холандия дори ти разрешават да си отглеждаш по 2-3 растения в къщи за лична консумация.... както се вари ракия така вече се сади! Хванали пишман хайваните които са си намерили занимание да поливат диваците с мечти, че след няколко месеца ще имат нещо да си опъват и да се радват на живота. А иначе да кажат какво стана с килата кокаин от студентски град?
14
0
 
6
 
! Отговори
никога няма-- преди 3 години
да спрат пушачите ,ама не го легализират ,само и само едни хора да печелят , а тези ги хващат щото се хвалят хлапашката,от един на друг ,та до на кварталния детето. иначе конопа си расте по реките и никой внимание не му обръща ,напоследък разни ,,уши,,се озъртат и печелят точки,но та,и битка едно ,че е загубена ,а и е същата като войната с алкохола само за пари .
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да правят завалиите. Не се интересуват да учат някаква професия. Да се захванат с нещо сериозно. Търсят леко и доходно. Да станат богаташи за един ден.За ЕС не им се ходи.
12
0
 
4
 
! Отговори
реал преди 3 години
праведен е искал повреден да се пише
11
11
 
0
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
До "Вот дъ фак"!? Не се притеснявай, той ще дойде и при теб, наркоманче !
10
0
 
17
 
! Отговори
Вот дъ фак!? преди 3 години
Три (3) стръка , и главния каскеет не е ли отишъл да направи малко пи-ар как громи нарко-индустрията.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде със здраве момчета и догодина си намерете по-скришно място, където не ходят диви ***.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мишки върнете на хората растенията и ходете да ловите престъпници! Аман от вас!!!
7
0
 
17
 
! Отговори
Миро преди 3 години
Боко удави държавата вие за три цветя ......
6
0
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Ай стига сте ни занимавали с тоя коноп!95% от холандците го пушат, не са умрели. Като казах на един, че не съм пробвал досега, той остана потресен!
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едни в затвора за билки, други в леглото с пачки. У наша територия толкова скандали, че вече ги забравихме - то не беше ало ваньо, не бяха суджуци, НАП, ИТ кард и т.н. По света - Китай и Индия се трепат на границата, шорошите и домашните им любимци изяждат Хамериката със все парцалите, Северна Корея взривява това-онова, ЕС се разпада стремглаво. Реалността става толкова абсурдна, че целия съм червен от постоянно щипане - щипя се да проверя дали сънувам. Не, не сънувам. Ето, пак се ощипах.
4
0
 
24
 
! Отговори
бай х преди 3 години
срамота е за за 3 корена саморасляк да ги закачате .... некой завистлив комшия ги е предал
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние в Кючука, когато бяхме на тази възраст си садяхме в Антона, сушахме си на терасите по касите с врати, не къде да е, а в ченгетайските блокове до 1-РПУ на Пловдив. Давахме и на тях, ако е добър матряла - комшии са ни все пак. Но не им давахме много, да ходят да си садят! Та така беше едно време. Оставете младежите да се наситят и отвратят от ганджата, че след време да не станат наркомани. Почнат ли с херо - свършени са. Никога не съм пробвал от тази гад и не съм имал намерение. Само конопче.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БравоС!!!!Има надежда за Селското ни стопанство!-))))))))
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки иска шкафчето му да е пълно с пачки лиляву Евро, като на спящата красавица-полиглот.