Пробите на децата от затворената ДГ в Перник са отрицателни

В детското заведения бяха установени две учителки с коронавирус
19 юни 2020 14:52, Ния Христова
2
Пробите на децата от затворената ДГ в Перник са отрицателни
Снимка: Pixabay
Всички 11 деца от забавачката в Перник, в която две учителки бяха установени с коронавирус, са дали отрицателни проби на тестовете. Това съобщиха от местната здравна инспекция, цитирани от БТА и NOVA.
 
Шестте контактни лица на учителките също са дали отрицателни проби. Въпреки отрицателните PCR тестове, децата от групата на заразената учителка остават в 14-дневна домашна изолация
Още по темата
 
Детското заведение беше затворено в сряда, когато при проведено рутинно изследване на персонала в детското заведение две от учителките са дали положителни проби за коронавирус. ОТ РЗИ уточниха, че днес ще им бъдат направени нови PCR тестове. 
 
Детската градина от днес работи нормално.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
one преди 3 години
Беше голям зор да се отворят детските градини, нали !!!!!Най-притеснените родители са си пуснали децата за "групов имунитет мангъровски".Мног важно, че ще се разболяват тези от персонала.Те нали затова са там.
1
3
 
5
 
! Отговори
qwerty преди 3 години
Нито едно от децата не е болно, но всички са в карантина. Тия имат ли някакъвакъл изобщо. Почвам да губя всякаква вяра в бъдещето на нашата страна, щом дори за такива елементарни неща се взимат най-глупавите възможни решения.