Затварят детска градина в Разлог заради заразена учителка

Жената е настанена в местната болница
Обновена: 19 юни 2020 13:33 | 19 юни 2020 13:33, Ния Христова
6
Затварят детска градина в Разлог заради заразена учителка
Снимка: Pixabay
Учителка от детска градина в Разлог е дала положителна проба за коронавирус. Това съобщи кметът на града и председател на Общинския кризисен щаб Красимир Герчев, предаде Нова тв.
 
Жената е настанена в МБАЛ - Разлог. Предстои да бъдат направени PCR тестове на 14-членния персонал на детската градина, както и на 10 деца от групата на учителката. По предписание на РЗИ детската градина ще бъде затворена, докато да излезнат резултатите от пробите. През това време учебното заведение ще бъде дезинфекцирано изцяло. 
 
"Община Разлог разполага с всички необходими инструменти за провеждане на съответните мероприятия, предписани от РЗИ”, уточни градоначалникът. Той призовава всички да спазват дистанция и да се ограничи събирането на хора на закрито, да се спазва лична хигиена и да се прави редовна дезинфекция. 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
"Глупавите им родители" ще носят отговорност.От градините раздадоха декларации на родителите.Отделен въпрос е, че някои родители нямат избор. Подкрепата за родители в бг е между символична и никаква, освен, ако не си социално слаб.
2
8
 
4
 
! Отговори
Стига,бе преди 3 години
Как така ще затваряте сега ,а за Бай,ряма не затворихте?Сега се чудите откъде пламнаха турс,,,ки,те региони.Трабва ни читаво правителство,а не *** и пенсиониран счетоводител да управляват държавата.
1
7
 
7
 
! Отговори
каква изненада преди 3 години
Беше предварително ясно че сега ще заразят всички деца които глупавите им родители ги пратят в детските градини. Кой ще носи отговорност за това решение?