Затвориха сградата на община Сунгурларе, трима са с коронавирус

Започва масово тестване на всички служители от утре
21 юни 2020 11:58, Анисия Иванова
8
Затвориха сградата на община Сунгурларе, трима са с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Затвориха сградата на община Сунгурларе заради трима с COVID-19, от утре започва масово тестване на всички служители.

Със заповед на кмета на Община Сунгурларе Георги Кенов на територията на общината се въвеждат строги противоепидемични мерки, съобщи БГНЕС. Заповедта на кмета влезе в сила в полунощ.

Затворена е сградата на общинската администрация заради трима служители, дали положителни проби за коронавирусна инфекция.

От полунощ е забранено влизането в сградата на общината и кметствата в населените места. Достъп ще имат само и единствено членовете на Общинския кризисен щаб.

Работа спира социалният патронаж. Затварят пенсионерските клубове и детските градини.

Преустановяват се всички масови мероприятия.

На работодателите се препоръчва въвеждането на дистанционна работа и засилването на филтъра на входа на служителите, а на жителите на общината се препоръчва да носят маски на всички обществени закрити и открити места.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Коронащабът преди 3 години
Как пък все в депесарски общини се появиха тез клъстъри!? Турчаците клатят яко Бойко и цяла България!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човека до последно е помагал на хората, а вие какъв го изкарахте... Другите защо не са носили маски. Ако е бил с маска, защо мислите че пак няма да се зарази, колко медици се заразяват въпреки многото мерки по света, маска, шлем и т. Н.
6
7
 
6
 
! Отговори
Шуменец преди 3 години
До всички невярващи във вируса.В шуменските медии кметът на с.Климент се оплака, че нямало кой да погребе, починалите от Ковид фелшер и жена му. Мир на праха им! Имало разпоредби как, но нямало кой. Едвам успял да намери хора за жената, като ги екипирали със специално облекло. Който не вярва , че има такъв вирус да отиде в с.Климент, да се обади на кмета и да каже, че иска да помогне при погребението на фелшера. Естествено без екипировка, щото нали няма такъв вирус.Хем ще направи човещина.
5
3
 
6
 
! Отговори
Шуменец преди 3 години
Днес.бг, що не написахте статия за двамата с Ковид, които самоволно напуснаха Шуменската болница преди 2 седмици и оспорвали истинноста на тестовете- Фелшера на с.Климент и жена му. Практикувал без маска , щото нямало такъв вирус. Болни от с.Тъкач с явни ковид симтоми, ги пращал да се лекуват в къщи, вместо да ги насочи към специалисти. Естествено се заразил, като заразил още над 10 човека от селото, включително жена си. Защо не пишете, че и двамата починаха от Ковид, преди дни, а?
4
2
 
1
 
! Отговори
Соцпатронажът спира преди 3 години
50 човека са обречени на гладна смърт.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този терор няма да спре скоро.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка новина, която носи опасност за стабилността на правителството и Светиня му, ше бъде последвана от увеличаване на "коронарните" бройки за деня и следвашите. "Данните" са в ръцете на същото това правителство, което може да ви каже, че днес са регистрирани и 3000 бройки. Възможност за преоверка на истинността? Не, никаква.Падането от власт след такова крадене е страшна работа. Току-така няма да го допуснат
1
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа, лъжа,!!!! Никой не е болен!!