Всички контактни с Григор Димитров - под доброволна карантина

Днес се събира щабът на Хасково, за да вземе мерки срещу вируса
Обновена: 22 юни 2020 07:04 | 22 юни 2020 06:49, Александър Попов
90
Всички контактни с Григор Димитров - под доброволна карантина
Снимка: Instagram
Всички, които са били контактни с Григор Димитров да се подложат на доброволна карантина, призова областният кризисен щаб в Хасково. 
 
Тенисистът вчера сам разпространи новината, че е заразен с коронавирус. Той беше в родния си град, заедно със своя треньор Крис Гро на 16 и 17 юни.
Още по темата
По време на визитата си той се срещна с кмета Станислав Дечев, както и с роднини, десетки фенове, журналисти.
 
Заради ситуацията кризисният щаб на Хасково ще заседава днес, за да бъдат взети мерки за ограничаването на заразата. Започна и установяването на контактите лица.
 
Преди дни Гришо участва на турнир в Белград, а вчера той трябваше отново да играе на "Адриа Тур" и да се изправи срещу Новак Джокович, но се отказа, поради неразположение.
 
"Здравейте всички - искам да уведомя моите фенове и приятели, че тестът ми за COVID-19 в Монако беше положителен. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен през тези изминали дни, ще се подложи на тестове и ще вземе необходимите предпазни мерки. Съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за вашата подкрепа и моля, бъдете в безопасност и здрави", написа тенисистът в профила си в Instagram.
 
Новината за положителния тест за коронавирус на Григор Димитров очаквано отмени "Adria Tour". По-рано днес приключи груповата фаза на турнира, като оставаше да се изиграе финалът между Новак Джокович и Андрей Рубльов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧочоИскаме или неискаме вируса ще се разпространява дори и да дезинфекцираме по 100 пъти на ден.
29
6
 
9
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Има много многознайковци, които всъщност са едни *** и неглижират опасностите от коронавируса . Заради тях се разпространява заразата , умират хора , страда икономиката и куп други поразии Забравете за правата си и спазвайте всички правила за безопасност .
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-често инкубационният период на вируса е 5 дни, така че най-вероятно Гришо се е е заразил с вируса в Хасково. Чест му прави, че не го казва, но предупреждава всички, които са имали контакт с него, да се изследват.
27
2
 
0
 
! Отговори
Пенчо преди 3 години
Едни и също са ви "героите" в статийките, сменете си репертора!
26
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразиш ли с този вирус ставаш затворник.Хората трябва да излязат и да протестират против това затваряне.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30 години депутат и върви на отсрещния тротоар....
24
4
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Изключително вълнение ме обхвана днес - от екрана на телевизора ,говорителка с тържествен и силно ангажиран тон ни съобщи , че е заразен Янаки Стоилов от БСП ! С какво това лице -комунист е толкова важен за България , че да му се отделя първостепенна новина ??? Какво е направил за България този комунист ??? Освен да има заслуга за фалирането на България , друга заслуга НЯМА !!! Е, защо е тази тържественост като първа новина по телевизията ???
23
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз заради това дори да ме карат на сила не бих направил този тест.После да кажат че съм болен без да ми има нещо и да трябва аз и моите приятели и семейство да седим един месец заключени.
22
1
 
7
 
! Отговори
Ванката преди 3 години
Инкубационният период е минимум 14дни, а има регистрирани и 28. Гришо е дошъл в бг вече вирусоносител. Всичките му контакти месец назад са за изследване.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такова нещо - доброволна карантина, стига глупости! Канят се хората да им се направят тестове и то безплатно! Аман от т.п.унгери!
20
17
 
4
 
! Отговори
ИЗМАМАТА КОРОНАВИРУС преди 3 години
Щом на един обикновен човек дават по 2 - 3 000 лева да се прави на болен от коронавирус, птедставете си колко дават на известните личности ...
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя не разбра ли, че има вирус, какво търси на тия турнири. Да седи сега под карaнтина да му дойде акъла.
18
10
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Рекламно лице на коронавирус !Може да му плащат даже повече, отколкото за тенис.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се вземе предвид инкубационният период на вируса, до първите симптоми /4-7дни/ и факта, че Григор беше в България на 16 и 17-ти, то е много по вероятно той да се е заразил именно у нас, а не на турнира в Сърбия, когато вече му е станало зле..
16
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е модерно да си с ковид, ако си известна личност като него ще си много търсен, също е много модерно да говориш по скайп надълго и широко как изкарваш карантината като че ли някой го интересува тия хасковски селски тарикат!
15
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принуждават известните личности да парадират covid-19 и да се преструват на болни.
14
3
 
15
 
! Отговори
Хасковлия преди 3 години
Доброволна карантина - ще кажа "шефе от утре се самопоставям сам под доброволна карантина, *** ти нали ще продължиш да ми плащаш, нищо че няма да идвам на работа" - все пак ми трябват пари за да ям и да си плащам сметките. И шефа ще каже " да няма проблем, щом си решил"
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този *** се отрече от България навремето сега обаче мисирките от сутринта само с него са напълнили новините!
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и да са му платили! После отделно ще направи много кинти от филми за него как аджеба хасковския ангал е изкарал вируса и карантината!
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Да Генчо! С простаци като теб, с простотия! Иначе няма как да ме разбереш. Трябва да се принизя на твойта култура и манталитет.