Детско парти зарази деветима с коронавирус във Варна

11 са новорегистрираните с вируса в града
Обновена: 24 юни 2020 14:27 | 24 юни 2020 14:25,
73
Детско парти зарази деветима с коронавирус във Варна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

11 са регистрираните нови случаи на COVID-19 през денонощието във Варна, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в града.

Още по темата

Първоначалните вписани случаи в единния информационен портал COVID-19 са 12, като при единия случай е допусната техническа грешка, т.е. 12-ият случай е на мъж, който е с доказана отрицателна проба за COVID-19.

От новите положителни случаи, 5 души са участници в организираното детско парти в заведение във Варна, 4 човека са контактни на участвалите в груповото празнично мероприятие.

Останалите 2 нови случая, положителни за COVID-19 нямат връзка с проведеното парти.

От всичките регистрирани за деня случаи, 2 лица са на лечение в Инфекциозна клиника УМБАЛ „Света Марина“ във Варна, останалите са на домашно лечение. Продължава епидемиологичното проучване от служителите от Регионалната здравна инспекция за установяване на нови контактни лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 57.Абе порнография ама ако ти го отпере оня с 30 сантимовата паламарка едвали ше викаш чее порнография. Никаква порнография нее. Имам заразени познати и ги чакат да отпътуват за оня свят. Та тая порнография си е живо хебане. Кръсти се и се моли да не те хваща тая порнография.
57
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости.Това с короната е пълна порнография!
56
1
 
20
 
! Отговори
Тимони преди 3 години
Типични фльорци на по 27-30 години, които цял живот им е парти. Децата са им само параван да си снимат умнотията по фейсбук. От както отпуснаха мерките такова диво доказване има, кой ще отиде на повече места. Нямам думи колко плосък е този народ. Стискайте палци вирусът да излезе китайско менте, че иначе и внуците ще усещат днешната глупост.
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И след всичко това някой може ли да каже кой е този ресторант??
54
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, те това са мозъци, а?! :D Без гънки, гладки като бебешко дупе...
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не написа кое е било това детско заведение във Варна, където са се заразили 9 човека ???
52
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
днеска млада жена с детенце влезе в магазина без маска и пита ..може ли да сложа блузката на детето на устата си?и само като подмина входа беше вече без маска.кого лъжем?
51
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
във Варненските болници вече няма места за болни от Ковид19.къде ще ни лекуват?
50
6
 
21
 
! Отговори
Предстои преди 3 години
Скоро ще се, стреснат хората, в София обявиха, вече няколко болници, че не могат да приемат случаи, какво да кажем за по-малките населени места. Като опънат палатковите болници с по един доброволец в тях, всички вкупом ще замлъкнат и ще забравят за глупостите и глезотиите си.
49
6
 
13
 
! Отговори
гларус небесен преди 3 години
Някой ще трябва вече да опере пешкира и този път няма да е Майтапчийски. Боко тиквуня носи пълната отговорност. Кому бяха нужни кръчмите и дискотеките и пълните трибуни? Всеки ден се връщат короновани гастербайтери от малцинствата.Във Варна имаха 40 дена без нов заразен, в Бургас над 20.Сега всички пламнахме.130 дневно е върха на айзберга.Сега гледайте по хотелите кво ще става.Истинския брой на заразените се изчислява като броя на умрелите се умножи по 100 и се върнат 14 дена Т.е. на 10.06- 600
48
3
 
19
 
! Отговори
Епидемиолог преди 3 години
Абе сте спрете се бее партитс дискотечки после бременни болни, баби заразени от внуците.Ама то така бодро почнаха и италианците с прегръдки с китайските туристи по площадите и наздравици. Знаем как завършиха..
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детските партита по начало са такива развъдници, че кашлящите деца са късметлии задето не ги пускат в клубчето. Наистина е примамливо за децата, но откакто видях едно момченце да драйфа по всички странични мрежи на батута без никой да го почисти после се стремя всячески да ги избягвам. За да стопанисват клубче собственоците трябва да са мноооого отговорни с почистването и дезинфекцията, а ясно виждаме, че не е така
46
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еее -не може без детски партита. Ша събираме дечицата да си играят...
45
8
 
18
 
! Отговори
Трифонов преди 3 години
Няма вирус бе. Лъжат ви от правителството.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в сл.бряг има от 3--4 дни пияни и другирани така наречени абитуренти)
43
7
 
38
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
На открито, на открито си правете срещите! И на дистанцшя.Лято е, давол да ви вземе! Толкова малко се иска от нас.Ще страдаме скоро...
42
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 41Във Варна това не може да се случи, там по принцип сме много отворени и си налитаме на бой.Това че рядко ни споменават по медиите, не значи че сме мирен град, няма нужда да ни настройват едни срещу други!Не казвам че няма пичове и пи чки, но по принцип си е така.
41
32
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно. Започна се. Медиите ударно следват новата заръка - настройване на хората едни срещу други, диспиплинирани срещу недисциплинирани, спазващи срещу неспазващи, умни срещу глупави... Впрочем, това дали детско парти е заразило 9-има или друго ги е заразило, е абсолютно недоказуемо. Ама важното е да се подклажда паниката и жаждата за линчуване.
40
9
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Сбъдва се мчетата на мангърчо, идва ред и на сухите пръчки.
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Ох, най-накрая се наредете и вие да вземете по 1800, 400 или 3000лв (има ли други тарифи в ценоразписа?). Само пишещите тук не са хванали келепира, който така добре знаят.