Не е имало нарушения при работата по тунел "Железница"

Представител на надзора бе категоричен, че мъжете са герои
24 юни 2020 19:17, Нели Христова
15
Не е имало нарушения при работата по тунел "Железница"
Снимка: БГНЕС

Няма нарушения при работата по тунел „Железница“ на АМ „Струма“, където днес при срутване пострадаха трима работници. Това каза Николай Костурков от фирмата, която осъществява строителния надзор, предава Би Ти Ви.

Работи се по одобрените проекти, всички на обекта са били с предпазна екипировка, като става дума за опитни специалисти, които са реагирали мигновено.

„Бих казал, че са герои тези хора“, отбеляза той.

„Благодарение на адекватната реакция на колегите, тримата са били извадени навреме. Спазвайки инструктажите са се справили както трябва“, каза и Стефан Тотев от строителя „Джи Пи Груп“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
БИВШ МИНЬОР преди 3 години
При такава скална маса се прави временен крепеж /укрепване на тавана и челно/!Временния крепеж предопреждава при натиск и можеш да избягяш! Много метри галерии съм направил така!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 9Не си прав (намигачка) - дъното е над нас вече!
13
0
 
3
 
! Отговори
6 преди 3 години
Безпардонна наглост ,безотговорност и некомпетентност ! Всички са невинни !За това ,че не са проучили скалния състав подробно и трима работника са вече по тяхна вина инвалиди зацял живот.Тон за това даде и Борисов ,който като хидроинженер каза , че дъжда е виновен !?И отиде дорив болниците да утешава жертвите , чийто живот вече е съсипан ! А неговата бухалка Гешев послушно атакува незаконно президента.Борисов се провали и с епидемията ,но пак другите са виновни -запалянковците , гражданите ! Не
12
0
 
11
 
! Отговори
ДжиПи Груп преди 3 години
При Джу Пи Груп нарушения няма нивгаш. Жалката история на един народ.
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе имали инженери на тая територия. По времето на недоносеният соц съм построил поне 15 тунела и 10 моста. Трябвали да им обяснявам как се строи тунел. Особено когато тунела минава през варовик. Тези имат ли напредстава че варовика е мека скала която ако не се укрепи с бетонни пръстени може да се срути по всяко време. Как си мислят че този тунел ще издържи само с изпръскване с бетон помпа. Тези имат ли поне една гънка в мозъчната си ***. Кой е техническият ръководител и какво образование има.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГеПи груп и виновни? Ха, ха, ха. Та те арестуваха свидетели журналисти, когато изгаряха документи на фирмата в пернишките поля, при предната им далавера. Кешбек доволно за сожука и всичко е наред.
9
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То остана и да е имало нарушения... в тази държава няма никакви нарушения всичко е законно и така 30 години копаем дъното...
8
0
 
9
 
! Отговори
Каракочев преди 3 години
Добре, че са били иконите. Иначе не знам какво ли щеше да стане.
7
0
 
14
 
! Отговори
Нали знаете преди 3 години
Процентът на Тиквата? 70% от всичко свързано с държавни пари. Публична тайна е!
6
0
 
15
 
! Отговори
е па да преди 3 години
Валяло много, подгизнало и се срутило!Простичко обяснено от не много умен индивид, даваха го по новините........
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато такива проекти се изпълняват от верни и приближени на Боко Суджука фирми, така става - виновни няма.Интересно как го разбраха за 2 часа, когато една всеобхватно разследване на такъв инцидент отнема дни и седмици.
4
3
 
9
 
! Отговори
20039 преди 3 години
Одобрен проект не означва качествено изпълнение, нито пълноценно влагане на качествени материали без икономии и кражби. хайде, по същество без комсомолско пърхане за навременна другарска помощ.
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на Пешка Аврамова и Лойко Борисов, Осакатиха ората с тия магистрали и те са ненужни гълтат милиарди бюджетно левове на вятъра за чужди тирове и държави. Бг масово ползват самолети за да емигрират за Западна Европа и вместо да се харчат за заплати отиват за магиострали.
2
0
 
12
 
! Отговори
Много бързо преди 3 години
Чакам и Тиквата с Джипката да се включи пряко Събота.....
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия Джи Пи груп 2018 или 2017 година казаха след скандала с унищожените документи уличаващи ги в кражба на евросредства, че се отказват от всички бъдещи проекти. Като гледам продължават да крадат, много нагли.