Парк в Горна Оряховица осъмна с трупове на кучета

Жена е сигнализирала в полицията за стряскащата гледка
25 юни 2020 20:46,
52
Парк в Горна Оряховица осъмна с трупове на кучета
Снимка: БГНЕС

Служители на полицейското управление в Горна Оряховица разследват смъртта на пет кучета. Това съобщават от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Велико Търново.

Още по темата


Тази нощ в управлението е получен сигнал от 43-годишна жена, която обяснила, че е установила три мъртви кучета в парк в железничарския град, след обход в района открила още две. На местопроизшествията е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
*** преди 3 години
Така става, заради зоофилите, които вият срещу това и у нас да се процедира както в другите страни, приют, определен период за осиновяване и ако това не се случи евтаназия.Ама не ще храним бездомните кучинки с остатъците си по улиците и градинките. Ето това резултата от фалшивата загриженост на болните мозъци.
20
2
 
18
 
! Отговори
Престъпленше преди 3 години
Всеки, който оправдава престъпниците също е престъпник! Жалко колко нисши хора има...
19
21
 
15
 
! Отговори
Горна Оряховица преди 3 години
Трябва някой да го направи защото няма кмет и служби, а те станаха много и лисиците зачистиха.
18
5
 
33
 
! Отговори
К преди 3 години
Разбира се, че мястото им не е по улиците и градинките, но тези кучета също така не са и паднали от небето. Българинът е ***, мързелив и смята тарикащината за добродетел, затова напълно и заслужава реалността, която обитава.
17
11
 
22
 
! Отговори
Общинар преди 3 години
В белите държави такива кучета в парковете няма. Там ги евтанират предварително. При нас някой пак е свършил работата на общината.
16
8
 
19
 
! Отговори
До Мен преди 3 години
Мен ли си ,woman ли си ,колко пнападнати и изядени от кучета има,и колко кучета изядени от Българи има,май кучетата водят....В коя Бяла държава има толкова бездомни кучета на улици,на детски площадки и т,н.Май ти си не.нор.малната и простата,само по гетата в БГ и Африка има бездомни кучета и копитен *** в градовете....Аман от ***
15
12
 
25
 
! Отговори
MR Buch преди 3 години
На който му е жал, да си вземе по едно в къщи и да го гледа
14
1
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Обаче трябва да отбележим все пак,че котки трябва да има.Щото на практика липсва служба за дератизация.
13
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За четири години в Англия и 150 000 км. не съм видял бездомно куче.... Разликата идва от вида на управлението - в България то е Суджуци и Калинки!
12
2
 
40
 
! Отговори
55 преди 3 години
Никой не иска да убива беззащитни животни, но просто мястото им не е на улицата, нито в парковете и градинките.Улиците и парковете са за хората и кучета на каишка, както е по света.У нас поддържат популацията им защото някой взема все още пари за това, и всички трябва да бъдат негови заложници.Как за 15 години не видях нито едно бездомно куче нито котка в Германия,Чехия и ПолшаВсичко е прибрано, изкъпано, нахранено, и обезпаразитено и на топло?
11
1
 
18
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Очевидно общината НЕ си е свършила работата...Ако беше-по улиците нямаше да има НИТО ЕДНО бездомно куче,както и разхождани без повод и намордник(за едрите).Освен това,какво стана със забраната за отглеждане на на най-агресивните/опасни породи?Май забравихме?
10
22
 
18
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Чета коментарите и не мога да повярвам колко психопати има в тая държава! Какво са ви направили животните, че искате да ги убивате? За пореден път се обеждавам, че по гнусно същество от злобния, неграмотен, беден *** няма!!!
9
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А така !Какво да направи обяината. Нали Фандъкова издаде заповед да ги приберат всичките. Веднага се събраха кучкарите под прозореца на ББ. Ако ги приберели в приюта, щели да се изпоразят! А че пикаят в пъсъчниците дето играят децата? С най-много операции от кучешка тения сме в Европа!!!
8
5
 
24
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
В Морската градина е кучкарник. Огромни песове. Добре че не са злобни. Но все пак мвстото им не е там. И на Златните има глутници.
7
13
 
25
 
! Отговори
А така ! преди 3 години
Като я няма общинатани всеки си затваря очите и кучета и мачки имат повече права от нас хората ... така ше е ! Скоро и аз ще се заема с едно такова начинание :)
6
13
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е голям дерт за дъртите моми от квартала. Сега няма да има с какво да се занимават.
5
6
 
2
 
! Отговори
absurd преди 3 години
Полицаите ни за ничий че5 не стават,всеки работи втора работа ,а нямат право
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цялата работа полицаите са най на далавера, защото отчитат дейност.
3
6
 
40
 
! Отговори
7494 преди 3 години
Ако са бездомни, виновен е кметът, защото не са били прибрани в приют, за да бъдат осиновени. Пет бездомни кучета си е глутница. Това е пряка опасност за здравето и живота на гражданите. Няма какво да търсят и да разследват - направо да започва дело срещу кмета и общинаря, който отговаря за бездомните кучета. Ако си имат стопани тези кучета, те да бъдат дадени под съд, защото не са опазили любимците си.
2
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СуперАми ще ги вземе в свои ръце много ясно - кой обича да го лаят, гонят и хапят, теб, децата и близките ти? Да не говорим за мръсотията и заразите, но ние сме си виновни, че си мъчим и се оставяме да ни мачкат.