Работник в "Лукойл" е заразен с коронавирус

Няма да бъдат затваряни производства
25 юни 2020 17:30, Нели Христова
6
Работник в "Лукойл" е заразен с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Пет са новите случаи на болни от коронавирус в Бургаска област, един от заразените работи в рафинерията, съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Георги Паздеров. Производства в завода обаче няма да бъдат затваряни, уточни медикът.

От новозаразените трима са от Бургас и по един в Айтос и Поморие.

"От тези петима души само един е контактен. Общо 80 са заразените в областта от март, активните са 26, а в болница са 5. От тях няма в тежко състояние, каза още шефът на РЗИ Бургас. Смъртният случай на пациент от Бургас е един.

До момента в Бургаска област са изследвани 10 520 души, като PCR тестовете са 5788. Това е повече от средното за страната, коментираха от Общинския оперативен щаб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7 МЕСЕЦА СТАНАХА ВЕЧЕ А ВИЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ НАЛУДНИЧЕВИТЕ ЗАПОВЕДИ НА СЗО - ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. 7 МЕСЕЦА СТАНАХА ВИЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ КАТО ОВЦЕ. МИ АКО ВИ КАЖАТ ДА ВЛИЗАТЕ БЕЗ *** В МАГАЗИНА??
4
0
 
1
 
! Отговори
Релеф преди 3 години
ПЪЛНИ ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ, НИКОЙ НЕ Е БОЛЕН. МОЖЕ ЛИ АЗ ДА ВИ ПОПИТАМ КАТО ВСИЧКИ РЕВЕТЕ И СЕ ОПЛАКВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ОТ МАСКИ, ЗАЩО ПО СУПЕР МАРКЕТИТЕ СТЕ СИ ГИ НАХЛУЗИЛИ ЧАК ДО ЧЕЛОТО, А АЗ КАТ ВЛЯЗА БЕЗ И ВСИЧКИ МЕ ГЛЕДАТЕ КАТО ЗАСТРЕЛЯНИ?? ЗАЩО??? ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ТЕЗИ ***-ОТСКИ ЗАКОНИ ДЕТО СИ ГИ ВЪЗЛАГАТ ТАКА КОГАТО ПОИСКАТ НЯМА ДА СВЪРШАТ НИКОГА И ЩЕ ОСТАНАТ ЗА ВИНАГИ??? ЗНАЕТЕ ЛИ ОВЦЕ ТАКИВА
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле! А аз днеска зареждах на "Лукойл" !
2
0
 
3
 
! Отговори
Ей преди 3 години
Много е лук-ав тоя вирус... !
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без бензин, без нафта - затваряй.