Варна посреща първите самолети с туристи утре

Гостите ще почиват в "Златни пясъци" и "Албена"
26 юни 2020 18:20, Анисия Иванова
41
Варна посреща първите самолети с туристи утре
Снимка: Летище Варна

Първите три чартърни полета с германски туристи от Франкфурт,  Берлин и Хановер пристигат утре – 27-ми юни, на летище Варна, съобщи Информационна агенция "Черно море".

Гостите ще бъдат настанени в хотелите в курортните комплекси близо до Варна – “Златни пясъци” и “Албена”, където са спазени всички противоепидемични предписания.

Летовниците са организирани от туроператорите DER touristic, Schauinsland и Alltours с авиокомпанията Bulgarian Air Charter.

От 1 юли до и от Варна стартират и полетите на най-големия туроператор в Германия и Европа. В своите доклади Министерството на външните работи на Германия помества ежедневна информация за туристическите дестинации по света, където България се определя като сигурна и безопасна туристическа страна, където за гостите са предприети  всички противоепидемични мерки.

Следващите дни се очакват и туристи от Чехия и Полша, като за първи път ще има и директна линия от полския град Лотц до Варна един път седмично.

Още новини от Варна четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко, малко като пране на пари ми е този, 2 години продава самолетни билети за негови полети, които отменя 2-3 дни преди полета, не плаща обезщетения както е по европейската регулация, нито дава друг полет, а възстановява парите по билета след месец-два..
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя тази компания, всички във Варна я знаем и сме си патили. Но миналата година продаваха предимно Русия, а тя не е в ЕС и не са защитени, ако им е отменен полета. Но имаха и полети от Германия и Полша. Странно че и там не изплатиха обезщетения. На мен лично фирма за изплащане на компенсациите ми каза,че не са могли да се свържат с въпросната фирма и трябва да заведем иск, но към кого? а и за 250евро няма да си играя да я съдя. Но да компанията не е читава. А и на руснаците пари 100% не е върнал.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя тази авиокомпания, която уж ще лети от Лотц е ФАЛШИВА!!! Проверявайте си информацията!!! Колкото миналата година си изпълни полетите или изплати обезщететения за отменените й полети по малко от 2 седмици преди полета, както е по закон! Нищо не направи. Въпросният господин ''собственик'' се покри и не си вдигаше телефона!ФАЛШИВА!
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какви са тия лезбознамена дето вее летището
31
0
 
2
 
! Отговори
мак преди 3 години
Виждате ли, че туристите идват? А лятото едвам започна. Защо бе този хленч за пропаднал сезон? За да получат хотелиерите и кръчмарите още помощ от скъпата държава?
30
2
 
5
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
То Варна избухна тази седмица с Коронавирус, те туристи ми вкарват за допулнителен калабалък. Нали се сещате, че младежите не идват тук да спазват мерки, а за да се напият, надрусат и начешат с местните бръснарки. Междувременно ще сеят вирус наляво и надясно без да им мигне окото.
29
0
 
0
 
! Отговори
Е? преди 3 години
До До 28Само че, нещо не си прочел какво пиша, става въпрос за редовни полети и през зимата. Да някои ще отпаднат, този до Атина може би, но това са редовни полети, плачи ахахахахаха
28
1
 
1
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
:)))Еми идват от Холандия. Не си ли чувал с какво са известни там, освен с тревата и червените фенери?
27
2
 
1
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Ти си ум белия делфин да знаеш. За какво му е да пътува на туриста до София като в София няма море. Еми естествено , че приоритетни ще бъдат полетите до Варна и Бургас. След края на сезона София отново е актуална. Мисли малко с тази глава момко
26
0
 
2
 
! Отговори
Е? преди 3 години
Ко стана бе хейтърче ахахахахаха нещо ти секна ентусиазма да плюеш Варна, а?! Другите нови 4 редовни линии са Нюрнберг, залцбург, Хановер и. АТИНА! Така добре ли е или да ви сипя още.. Ахахахахаха
25
3
 
3
 
! Отговори
Е? преди 3 години
Нови осем редовни полета от летище Варна. До Брюксел, Франкфурт, БАРСЕЛОНА!!!, Баден Баден... Май софия е село не Варна ааахахаха...
24
1
 
3
 
! Отговори
V преди 3 години
всеки турист жълтеница :))) Кафявото на морето са стректоскоки .Май ще има двойна карантина .Маски ще трябват и за дупетата :))) А казаха ли им на тия че маските за публични места са задължителни .Хотели ,дискотеки, ресторанти .С маски и на лицето и на дупето :)
23
1
 
4
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
За къде са тръгнали след като щаба подготвя КПП-та и забрани за струпване на хора от другата седмица?
22
0
 
1
 
! Отговори
Бизнесмен преди 3 години
Браво всяко туристче е жълтица.
21
1
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 3 години
Най сетне, от кога ги чакам загорелите германки.
20
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SuckMyD1ckкъв нощен живот варна е едно смръдливо село с кофти шофьори
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би да чакат ЛГХ,че така са украсили фасадата на аерогарата?
18
15
 
6
 
! Отговори
SuckMyD1ck преди 3 години
Туристите идват на почивка, Варна все повече се пълни и нощният живот се засилва, а селяните и комплексарите пишат коментарчета в днес бг.
17
3
 
11
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Така както върви ше посрещат поредните отменени полети
16
3
 
15
 
! Отговори
Гларус преди 3 години
Могат да ги настаняват по няколко човека на етаж, за да е спазена карантината и защото има предостатъчно място в хотелите.