8 новозаразени с коронавирус в Пазарджишко

Четирима от заразените са хоспитализирани
27 юни 2020 13:30, Ния Христова
7
8 новозаразени с коронавирус в Пазарджишко
Снимка: Pixabay
РЗИ – Пазарджик информира, че са потвърдени шест нови положителни проби за COVID-19. Заразените са три жени и трима мъже.
 
Четири от положителните проби са на хоспитализирани в МБАЛ – Пазарджик: жена на 58 г. от град Пазарджик, жена на 57 г. от село Величково, мъж на 58 г. от село Ковачево и мъж на 65 г. от град Велинград. 
Още по темата
 
Петата положителна проба е на жена на 57 г., която е хоспитализирана в МБАЛ – Велинград, преведена за лечение в Инфекциозно отделение на МБАЛ "Проф. Д. Ранев" град Пещера.
 
Шестата проба е на мъж на 64 г. от град Пазарджик. Той е поставен под домашна изолация. Втори положителни проби са потвърдени за две лица през  вчерашния ден. С тях общият брой положителни проби за денонощието в областта става 8.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Доко s цокъл преди 3 години
Евала ашколсун,.........
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пачка пари се прави с тестовете, пардон, пачки и кюлчета.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Козата и папаята на танзанийците и те дадоха положителен тест за ковидската измама.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Олабете всички мерки и да се свършва. Така и след 10 години ще излизат прокажени. Колкото повече се налагат рестрикции толкова повече заразата ще се проточва във времето. Колко години искате да ги броите. Или от това броене взимате тлъсти заплатки. Постоянно се прибират прокажени. От гърци се прибират прокажени. Двама приятели отидоха в Гърция миналата седмица здрави а се върнаха заразени. Така ли се борите с проказата или точно това е целта. Колко повече заразени толко повече евро ще делнат.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щаба не смее да каже,че заразата я разнесоха върналите се от чужбина роми и турците за рамазана.Вместо да изолират гетата,ги оставиха свободно да си щъкат навсякъде.Даже вчера един от Кюстендил се оплакваше,че не можел да дойде в София.Как да се опазим от такива,освен ние да се изолираме.Не става.
2
3
 
14
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Даже и да изкарате, че 7 милиона българи са се заразили с КОВИД за един ден, няма да потушите отзвука от гафовете на ГЕРБ и Олигофрений Банкянски!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами какво да ви кажа. При бума в София днес кръчметат са пълни, даже провеждат и олимпиади за учениците.