Джигит прелетя със 133 км/ч при разрешени 50 в Пловдив

Предстои да бъде разкрит и глобен
Обновена: 27 юни 2020 08:14 | 27 юни 2020 07:58, Ния Христова
29
Джигит прелетя със 133 км/ч при разрешени 50 в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Камерите на пловдивската пътна полиция успяха да заснемат поредения джигит, който нарушава правилата за движение и лети с опасна скорост.
 
Водач на лек автомобил "Опел астра" с пловдивска регистрация е преминал със 133 км/ч в пътен участък с максимално допустими 50 км/ч.
 
Камера е отчела нарушението по булевард в града снощи малко преди 20 часа.
 
Предстои да се установи собственика на превозното средство и да му бъде връчен акт за нарушението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
0
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Който го можи си го можи!!! Който натисне спирачкити - губи!!!
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато санкционират един на 100 хиляди нарушители, ако ще да го обесят, това нищо не променя. Нарушителите изобщо няма да се замислят и ще продължат да си правят нарушения. Това са фактите многократно доказани в човешката история, а и са лесно обясними за всеки, който може да мисли."
19
5
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 20 преди 3 години
Защото когато глобят публично яката този един, останалите ще започнат да се замислят дали да нарушават... Така са се научили и на Запад. Не се раждаш с навици - те се възпитават. Първо в семейството, а след това, успоредно и със закони, писани и неписани. Писаните се наричат Наказателен Кодекс. Неписаните - морал. Масовото нрушение и на едните, и на другите се нарича "българин" - семейство 0, закони- за някоиЗатова глобите трябва да са зверски и публични
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво искат някакви тук. Искат при всеки 100 хиляди нарушения за превишена скорост, хванатият един шофьор да го отнесе за всички останали. Защо не искате това, което искат нормалните хора - да няма нарушения?
17
3
 
8
 
! Отговори
... преди 3 години
Кат оня ревльо, тити папазов. Пратиха му фишове за 3800 лв. и не били негови, не бил карал той. Предния ден, по телевизията каза че е виновен и ще си плати всички глоби, ся реве че не били негови. Как така фиш на негово име, не е негов? И още нещо. Нали казаха че ако имаш глоби, неплатени, ще ти отнемат книжката? Как тогава тоя има 13 глоби - НЕПЛАТЕНИ и все още има шофьорска книжка? Значи, на мен за фиш за 20 лв., още на пътя искат да ми вземат книжката а на тоя ревльо, не. А де?!?!?!?!
16
2
 
2
 
! Отговори
Joro преди 3 години
Е то в София във всеки един момент има автомобил който се движи с над 50-60км/ч над разрешеното, но няма кой да ги хване : ) чак новина за това.. Нещо като хванаха дилър с 1гр марихуана..
15
3
 
5
 
! Отговори
трагедия преди 3 години
Заснет на камера и предстояло да бъде разкрит.Достатъчно е само да въведат номера на въпросната кола в базата данни на МВР и за една секунда излиза кой е собственика. Стига да имат желание да го разкрият и накажат. Но явно такова няма и затова слушаме само шикалкавене.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като знаят че този участък е по цял ден в новините, защо най после не вземар реални мерки за спазване на ограничението
13
5
 
11
 
! Отговори
У преди 3 години
Трябва пълна ревизия на знаците, кой и защо ги е сложил! Има ли общината план на който да е ясно описано ? Питам ,защото до нас имаше огр-40км/ч, но го блъснаха и виновникът го скрил за да не го глобят. После се оказа, че такова ограничение е нямало, а бивша директорка на училище дето го няма вече, ги "измолила" още през 90те. Ако не беше паднал още щеше да е там, сигурно са хиляди
12
6
 
14
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
,За шофиране със скорост над 100 км в час в населено място трябва1. Да се отнема превозното средство в полза на държавата2. Шофьорът да лежи безкомпромисно 6 месеца в затвора без никакви условни и други вратичкиСамо това оправя друг начин няма
11
4
 
17
 
! Отговори
Каракочев преди 3 години
До .Според радио Ереван джигит е шофьор, който преминава на червено и спира на зелено, за да даде предимство на други джигити.
10
4
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
Какво е джигит ?
9
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилата трябва да се спазват, но правилно ли е ограничението от 50 км/ч на това място? Колко е безопасната скорост за пътя там? Може би 150 км/ч, може би 300 км/ч. Експертите по света знаят, че при голямо разминаване между безопасната скорост за пътя и разрешената скорост, катастрофите се увеличават и спазват правилата, когато слагат ограниченията на скоростта. В България е обратното - увеличават катастрофите.
8
4
 
8
 
! Отговори
ами да преди 3 години
До крайКато не спазва ПРАВИЛАТА, то той е опасен и за колегите си!
7
5
 
9
 
! Отговори
край преди 3 години
Да се отнема книжката, колата и правото на работа!!!
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама озаптете тези хай-вани бе!
5
5
 
16
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
трябва да има ефективен затвор за подобни *** изродии. Съкратена процедура. Този е не по малко опасен от истински убиец. Той може да убие няколко човека едновременно.
4
2
 
9
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Че това го прави всеки трети ,на Аспаруховия мост ,във Варна.
3
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече от 100лв, като Рев Папазов, не бива да е глобата!
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белото му е дошло в повече, щипело му е на нослето!