Окованото 14-годишно момиче бягало от дома си

Кметът на Провадия: До момента нямаше сигнали за насилие
30 юни 2020 10:22, Ния Христова
19
Окованото 14-годишно момиче бягало от дома си
Снимка: Pixabay
14-годишното момиче, което вчера беше открито с верига около крака си в двора на Професионалната гимназия по туризъм в Провадия, остава в кризисен център. Там ще направят съдебно-медицинска и психиатрична експертиза на детето, обясни кметът на Провадия Жоро Илчев пред bTV. 
 
Момичето е живеело с леля си, която е негов приемен родител. Първоначалните предположения са, че именно тя е вързала момичето за леглото. Вчера детето е успяло да избяга. Прекарало е вечерта в двора на училището, където портиерът го е намерил. 
Още по темата
 
"Това е проблемно момиче, което често е бягало от вкъщи. Регистрирано е за дребни кражби, които са били по-скоро, за да покаже, че съществува", обясни Илчев. 
 
Той казва, че по-рано не е имало информация или сигнали за насилие от страна на лелята. Тя е приемен родител и на брата и сестрата, от които родителите също са се отказали. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЕНКО, Лелята е била настойник, не платен родител, ако не си прочел. Така че от държавата най-много 35лв за детски да е получавала, евентуално.
17
8
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
МОМИЧЕТО БЯГАЛО !?!? АМИ АКО ИЗБЯГА ОКОНЧАТЕЛНО НЯМА ПАРИ ЗА ОТГЛЕДВАЧА-ЗА ТОВА ЛЕЛЯТА СЕ Е ОПИТАЛА ДА ЗАПАЗИ ДОХОДА !!! НО ТОВА Е ПРОЗАИЧНО ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ , КАТО БОЯДИСАНОТО С БЛАЖНА БОЯ - УЖ БОЙКОВО ШКАФЧЕ И ГАЗЬОВ ПИСТАЛЬОТ !?!?!?
16
2
 
8
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Това момиче вместо да е благодарно на лелята, че я прибрала заедно с двамата й братята, решило да краде. Майката защо ги ражда и после не иска да си ги гледа? Лелята дори да получава пари от държавата, че гледа 3 деца, изобщо не й е леко. Момчетата и те крадяли. Мъчела се е да опази поне момичето и го е пращала на училище. Ако майка ми беше починала да знаете моята леля, хич нямаше да й пука за мен. Друг роднина няма да прибере момичето в дома си след тоя случай.Да унизи леля си, това е.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много лесно се плюе по лелята. Но забелязва ли някой, че тя е ромка, дето не иска децата й да крадат?! Момичето е на 14 и не е омъжено. Това си е постижение Мисля, че е направила каквото е могла и ме е нужно да й стоварваме всички грехове на света.
14
0
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
Като не желае да стои в къщи и да слуша *** да хваща гората. На третото бягство и кражба и каквото ще да е ще намери вратата заключена.
13
0
 
5
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
То си има училищен психолог, който е безплатен. Във всяко училище вече има и във всеки град по закон.Явно не е искала да говори с психолог.
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малки истории(сиански)!!!
11
0
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Психологът как точно би помогнал в случая? Да й каже, че ако краде , ще свърши в затвора. Същото според мен го е казала и лелята. Ама момичето, ако не иска да я слуша, защо пък ще слуша психолог?
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за изгубената детска душа. Родителите за кастрация
9
5
 
2
 
! Отговори
do 6 преди 3 години
Психолога върши много добра работа, ама много хора го мислят за измишльотина. А и тарифите са непосилни за средно статистически човек.
8
0
 
9
 
! Отговори
А как? преди 3 години
Сега като я пратят в сиропиталище, ми е интересно как ще я отучат да краде?
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Регистрирано е за дребни кражби, които са били по-скоро, за да покаже, че съществува", обясни Илчев."Рене Декарт е казал "Мисля, следователно съществувам". Явно някои други субекти съществуват само когато крадат. Това казва предостатъчно за ценностите и същността на електоралните единици, които живеят на гърба на обществото и извършват престъпления безнаказано.
6
2
 
16
 
! Отговори
Как да го накаже? преди 3 години
Добре, де хора. Кажете как щяхте да го накажете вие? Да не мислите, че лелята не му се е карала? И то сигурно се е хилело и е казало:,, Не си ми майка". Знаем, че у нас номера с психолога не върши работа. Не може го пребие и как да го спре да не краде? То вече изтървано от майката. На 14 г е. Минали са първите 7 години. Предложете, де.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И четиримата лични психолози на семейството са се изказали преди мен пространно и всеобхватно до най-малките детайли.
4
2
 
9
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Това е дома на лелята, като не е искало да живее с нея, да е отишло при истинската си майка. Тя си е жива, ама го не ще.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелята изобщо не е приемен родител. Просто е приела да гледа децата на сестра си, която не ги иска. За благодарност, това момиче редовно крадяли, бягало и правело зулуми. А медиите изкараха лелята като садист.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като краде, ръцете ли да му отреже? На училище е ходило само да краде. Майката не го иска, не искала и другите си 2 деца.
1
2
 
17
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Трябва много бой!Ако боят не помогне в никакъв случай не вреди!