Мъж от Балчик, работещ във Варна, е с коронавирус

Издирват се контактите му
2 юли 2020 14:19, Анисия Иванова
7
Мъж от Балчик, работещ във Варна, е с коронавирус
Снимка: Pixabay

Млад мъж от област Добрич, който работи във фирма в друг областен град, е с положителен резултат за Covid-19, съобщиха от Областния координационен щаб.

По думите на секретаря на щаба д-р Светла Ангелова мъжът е изследван за коронавирусна инфекция като контактен на местоработата му във Варна. Заразеният е под карантина, на домашно лечение в Балчик, където живее.

Тече процедура по установяване на всички хора, които са били в контакт с инфектирания, добавят от щаба.

В Добричка област от началото на епидемията са установени 22 души, заразени с новия коронавирус, според данни от Единния информационен портал за Covid-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Контактен преди 3 години
Контактен на местоработата му... Карай да върви, да занимаваме хората да кликат и да четат г'лупостите.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- лошият град за живеене е Варна!Лоши управници в общината, некадърни Варненски медии, *** журналисти. Коронавируса ще ги убие, да си купят ...,,, и да чакат бавната си смърт.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не са му написали името, адреса, ЕГН-ето, номера на личната карта, майката, бащата, жената, децата, колата, кучето и котката и QR-кода и всичко останало, което явно е целта. Нова форма на регистрация. Може да може да се направи цяла десертация.
3
5
 
5
 
! Отговори
mhm преди 3 години
Така че няма вирус мирус, няма нищо такова. Яжте, пийте и си носете новите дрехи. Че утре като ви блъсне кола, ще кажат че от коронавирус сте гибердясали.
2
0
 
13
 
! Отговори
mhm преди 3 години
Е кво от това? То само ги констатират и толкова.Като ония руснаци, от Нови Пазар. Които работят по газопровода. Болни, заразени, не знам си какво. И уж под карантина. Да ама не. Спирам си аз на един паркинг и ледам до мен спира пикап, с чужда регистрация. Слизам, плащам си за паркинга на човека и той иска пари и от оня с пикапа. Оня почва нещо да говори, не му се разбира и не плати. После човека от паркинга ми каза че тоя е един от руснаците. Е нали са под карантина, ко прай на центъра?
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е и?!!!