Всички новозаразени с COVID-19 във Варна са млади хора

Те са на възраст от 15 до 31 години
3 юли 2020 19:24, Ния Христова
19
Всички новозаразени с COVID-19 във Варна са млади хора
Снимка: БГНЕС
В област Варна са регистрирани 15 нови случаи на лица, които са дали положителна проба за коронавирус. От тях 5 са жени и 10 мъже, съобщиха от РЗИ – Варна, цитирани от chernomore.bg.
 
Регистрираните лица с COVID-19 са млади хора. Те са на възраст от 15 до 31 години. Всички са с леки симптоми или безсимптомно протичане. 
Още по темата
Здравните инспектори от Регионалната здравна инспекция извършват епидемиологично проучване, за да се установят контактните лица.
 
Междувременно Агенцията по безопасност на храните започва засилени проверки на заведенията през летния туристически сезон. Във Варна те стартираха от ресторант на крайбрежната алея. 
 
Още новини от Варна четете ТУК
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Не е случайно преди 3 години
Аз мисля, че нарочно отвързаха мерките, особенно за младите/дискотеки, балове,мачове/ за да може да премине през повече хора сега през лятото, като ги няма сезонните есенно-зимни вируси. Щото може би комбинацията с тях ще е гадна. Дано само короната не остава в тялото и да се активизира при отслабен имунитет, както е херпесния вирус например.Всеки от нас иска, по скоро да се стигне до тези прословути 70 %, но и всеки от нас иска, ако може той и семейството му да са в другите 30 %
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЗа наглите и безотговорните глоби и съд.
16
8
 
4
 
! Отговори
№7 преди 3 години
До Анонимен 2И аз мисля,че Мангъров е за съд.
15
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи Трифонов не е между тях! Приятно моренце, Слави....
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Събуждам се днес и забелязвам, че не ме боли глава, нямам кашлица и хрема, нямам темпратура, дишам спокойно, усещам вкус и надушвам мекиците на мама - значи имам и обоняние. Тогава се сепвам. О, УЖАС!!! ИМАМ ВСИЧКИ СИМПТОМИ НА БЕЗСИМПТОМНИЯ КОРОНАВИРУС!!!"------,-----------,----------,Евала, човек! Най-смисленото нещо, което ми е попадало напоследък из форумите.
13
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-лошото в случая ще бъде, че на тези keлeши най-много да лепнат пневмония и да се излекуват след две седмици.Ще си заминат "съчките", които са отделяли от залъка си да ги изучат и нищо да не им липсва.
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млади и глyпaви.
11
8
 
8
 
! Отговори
Куч Елюб преди 3 години
Уж трябваше да пазим бабите, сега били млади хора заразените:)))) И то нямали симптоми :)))) Чудя се колко ли човека в момента са болни в тая държава от обикновена пневмония, старата добра бактериална такава. Щото май тия 500 в болниците са си точно такива.Как можеш да докажеш, че не си с коронавирус??!! Колко от тия болни са индийци, които не са виждали бял чаршаф и са ги взели да запълват бройката,па и те си починат малко от кофите. А тия 30 в реанимациите- *** "пандемията", яко смех:)
10
12
 
5
 
! Отговори
9 преди 3 години
Тази чума не е шега. Няма имунитет против чума, не си въобразявайте, че е без дълготрайни последини за преболедувалите, не си въобразявайте, че преболедувалите няма да дадът положителна птоба за ХИВ...!!!...разнасяш се по въздуха...всички кашлят в момента е АД..но понежв няма тестове ...всички чакат да отмине. Но ..при положение , че се презаразяваме всеки ден на работа в една стая от по 10 20 човека без маски ..как ще стане отминаването на тази китайска гад?! Работодателите и те са болни, но...
9
9
 
19
 
! Отговори
Оффффф! преди 3 години
Събуждам се днес и забелязвам, че не ме боли глава, нямам кашлица и хрема, нямам темпратура, дишам спокойно, усещам вкус и надушвам мекиците на мама - значи имам и обоняние. Тогава се сепвам. О, УЖАС!!! ИМАМ ВСИЧКИ СИМПТОМИ НА БЕЗСИМПТОМНИЯ КОРОНАВИРУС!!!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ами...Ами прочети какво са писали другите преди тебе
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес пробите положителни, а утре - отрицателни. С тия тестове е като на игра ези-тура...
6
7
 
7
 
! Отговори
Ами... преди 3 години
"Регистрираните лица с COVID-19 са млади хора. Те са на възраст от 15 до 31 години. Всички са с леки симптоми или безсимптомно протичане."Защо трябва да се тревожим?
5
14
 
17
 
! Отговори
мангъров престъпник преди 3 години
Това че сега не са болни не е голяма утеха, вируса е в тях и се развива изменя и чака удобен момент да удари. Така действа и вируса на спин, правилно споменаха по долу имат много общо.Зимата като почнат да боледуват тези младежи и короната ще се активира и ще удари, тогава ще умират яко. много хора не схванаха какво им каза мутафчийски. нищо, живота учи.
4
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мазалото иде.......
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До оняИма ХИВ без да е болен от СПИН. Този вирус има прилика с вируса на спина освен с гриповете. Не се касае за грип. Никой в официалните източници по света не го нарича грип
2
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко още хора трябва да се заразят или умрат заради детското докторче Мангъров? Какво чака главния прокурор? Какво още трябва да направи тоя безхаберник за да го арестуват????????
1
12
 
20
 
! Отговори
оня преди 3 години
Без симптоми ама с коронавирус. Все едно грип ама без симптоми.