Пълнолуние в Козирог - какво да очаквате?

Наричат го "Луната на мъжките елени"
0
Пълнолуние в Козирог - какво да очаквате?
Pexels

Юли се счита за пика на лятото, за месеца, в който най-накрая свикваме с жегата и се оставяме на мързеливата атмосфера на сезона. Традиционно се смята, че пълнолунието през този месец излъчва една лесна и празнична енергия. Често наричана „Луната на мъжките елени“, юлската пълна луна отдавна се свързва с отстъпване назад и вглеждане в циклите на природата.

Този месец пълнолунието е на 5-и и ще окаже не толкова позитивно влияние. Събитието ще е в Козирог – ръководителя на задачи и знак, който изисква самодисциплина, зрялост и концентрация. С други думи, той не се вписва много добре в мързеливата атмосфера на лятото.
 
Към това добавете и факта, че лунното затъмнение ще съвпадне с това противоречиво пълнолуние и бихме поспорили, че другият псевдоним за пълнолунието през юли – гръмотевична Луна, е по-подходящо име за това събитие.

Пълнолунието в Козирог пробужда амбициите
 
Като силно волеви земен знак, управляван от Сатурн, Козирогът често е описван като катерачът на зодиака. Тази характеристика може да се прилага за всяка една зодия, но разкрива най-добре мирогледа на Козирога. Прогресът, особено този, който осигурява дългосрочна стабилност, е от изключителна важност за този знак.
 
На 5-и ще усетим тази отличителна черта и това ще ни накара да преследваме собствените си цели и да работим по-усърдно. Ще трябва да сме внимателни, защото амбициите ни ще надминават запасите ни от енергия през този период. Набирането на скорост, която ще ни помогне да свършим задачите си е едно, но прегряването е съвсем друго.

Какво още да очаквате за пълнолунието в Козирог, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари