Трафикът през "Кулата" към Гърция е нормален, поне засега

На ГКПП "Илинден-Ексохи" се пропускат само камиони и сезонни работници
41
Трафикът през "Кулата" към Гърция е нормален, поне засега
Снимка: Dnes.bg

На ГКПП "Кулата" на изход от България към Гърция трафикът е нормален. На граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Маказа" и Ивайловград трафикът на изход е нормален. На ГКПП "Илинден-Ексохи" към Гърция се пропускат само товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, съобщиха от Гранична полиция пред "Фокус".

Не се извършва преминаване през ГКПП "Златоград" в двете посоки.

В Румъния се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП "Никопол" и ГКПП "Кардам". Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпред

Още по темата
елни на българските Кайнарджа и Крушари. Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП "Русе" и ГКПП "Видин". Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница. На ГКПП "Видин" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина", ГКПП "Връшка чука", ГКПП "Брегово", ГКПП "Стрезимировци" и ГКПП "Олтоманци" трафикът е нормален. Република Сърбия отмени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на страната с леки автомобили, микробуси и автобуси.

На границата с Република Северна Македония на ГКПП "Гюешево", ГКПП "Станке Лисичково" и ГКПП "Златарево" трафикът на товарни автомобили също е нормален. Възстановено е преминаването на леки коли, микробуси и автобуси през пунктовете, съпределни на ГКПП "Златарево" и ГКПП "Станке Лисичково".

На границата с Турция е възстановено пропускането на чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси на влизане в Турция. Трафикът на ГКПП "Лесово" и на ГКПП "Капитан Андреево" е нормален за товарни автомобили на изход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
3
 
! Отговори
Noooo преди 3 години
За Пенчо и Ленчето пристигането в Халкидики или Керамоти е върха на интелектуалното им и финансово постижение. Нали си носят сухоежбина за 3 дена, нали няма да дават пари за нищо, нали си правят селфита до някоя палмичка и са супер. Мега трагични.
36
0
 
8
 
! Отговори
гербедян преди 3 години
някой тази година няма да си купува нова лимузинаааа... а другата ще продава хотел на безценица... изи ком, изи го :) :) :)
35
0
 
6
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
"а хотелите се увеличават и недостиг има винаги."кажи го на кобилата, да се успокои малко :))) морето е чисто, барбароните са по 1 лев, българите гонят 10 милиона. Нали така?
34
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От 15 години го има тоя хейт срещу България, а хотелите се увеличават и недостиг има винаги.Което показва само едно. Туризима ни расте и се харесва за жалост на всички селски мотики.
33
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
25 к към Гърция не са яки опашки. Да не говорим, че там са и бедни сърби и румънци.Алабала е цялата работа. Пореден опит да пречат на Българския туризъм. Но празните курорти са свързани с ковид 19 и не летенето на самолети. Няма общо с нещата, които пишат тук разни чипаци и оръфлеци от село. Курортите ни стават все по предпочитани и лятото има голям надостиг на легла. Завистта е голяма на съседите :)
32
5
 
3
 
! Отговори
хейтъри преди 3 години
знаете ли какво да направите с хейта си?Важи и за хейта на бг морето и на гръцкото море-като ви свърши тоалетната хартия....Всеки решава къде се чувства по-добре.Всеки търси своето спокойствие и почивка и има право на избор.Когато обаче и яките опашки по границите не спират хората да избират да ходят в чужбина,трябва местните да се замислят.А когато се започне с яката диария по местните капанчета и препоръчани ресторанти с 6лв барбарони и 8лв кафето,хейта е полезен, ще се бършем с него
31
1
 
6
 
! Отговори
Фелейшио Кейн преди 3 години
"Туризма не е умрял 70 год, няма да умре и сега"За децата да обясня - туризмът преди 70 години беше кооооренно различен от сега. Българите по желание или липса на алтернатива почиваха тук, курортите ни изглеждаха съвсем иначе. С днешния глобален пазар да разчиташ че нещо ще както преди поровин век - по-добре продавай хотела, докато още струва нещо:)))) че после може да го буташ за собствена сметка
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Няма алчност"6 лева за барбарон какво е :))) благотворителност? Типичен гербав - гледа те в очите и казва на черното бяло. Време е пазарът да ви унищожи.
29
1
 
7
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
"Умните сега ползват 5 звезди ходители на ниски цени"Кафевия планктон допълнително ли се заплаща :)))) не са само парите, брат, бягаме и от простащината на такива като теб :))))
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАман от лапета дето не са изкарали един лев а са големи бабаити. домати ще копаш ти както преди годи селта,ците по морето копаха за да ни ги продават на нас. а сега искат да им даваме пари за това че сме паркирали в/у нивата. Гледай си работата.
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма алчност. Има комплекси в тея които седат на магистралата. Търсят евтинджоза и обясняват жлъчно, как нямало да ходят в България. Ако щете... Умните сега ползват 5 звезди ходители на ниски цени... Вие се бутайте при гръцки кооперации :) проблема си е ваш.
26
1
 
7
 
! Отговори
Born to loop преди 3 години
Пичове защо плюете по пазарната икономика? Глобален пазар, потребителят избира къде да си остави парите. Вместо да си седнете на зaдниците и да предложите конкурентна услуга, вие циврите като ученички. Грък собственик на заведение с лимузина не съм видял. Алчността ви изяжда главите.
25
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Туризма не е умрял 70 год, няма да умре и сега. Не се напъвай толкова. Циркаджия. Отивай да копаш домата да има за почивката.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЧакай тогава другото лято. Аз не спасявам никакви баби а си гледам моя интерес. В "луксозните" хотели трябва да се научат как се посрещат хора а не портмонета, тогава може и да стане работата.
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой няма да фалира спокойно. Другото лятото всичко, ще се върне в нормален режим. Ти може да си спасител само на гръцките баби. Не на луксозните хотели по нашето море.
22
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само като чуя някой да ми говори за Евтино... И ми е ясен... Що за турист е. Пишман турист.Аз почивката е разбирам плащане и кеф. Браво на хората по нашето море! Строят си и се оправят сами. Не чакат, като в западна България все някой да им помага.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалираите си и не ни занимавайте. То българите с години не ни искаха и на българското море, а сега спасявайте туризма.Който ходи на нашето море пълни гусхата единствено на некакви псевдо бизнесмени, нищо не отива в бюджета. Да фалира туризма не ми пука.
20
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личат си троловетее. Паркинга на Албена никога не е бил 20лв. Ако съм на Албена, ще ви съдя :) Стой си на село и живей в измисления си свят и отивай за 5 дена на село Гърция с кошницата домат. Не ми пречиш.Ти докато плямпаш живота в България си върви :)
19
1
 
10
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
"Никой в в Гърция не ви се радва и не сте добре дошли"На теб какво ти пука за нас? Лежи си на пясъка до укреплението и ни остави да се мъчим.
18
13
 
4
 
! Отговори
0 преди 3 години
Никой в в Гърция не ви се радва и не сте добре дошли ами и се натискате и тапи на границата правите.