Трафикът през "Кулата" към Гърция е нормален, поне засега

На ГКПП "Илинден-Ексохи" се пропускат само камиони и сезонни работници
41
Трафикът през "Кулата" към Гърция е нормален, поне засега
Снимка: Dnes.bg

На ГКПП "Кулата" на изход от България към Гърция трафикът е нормален. На граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Маказа" и Ивайловград трафикът на изход е нормален. На ГКПП "Илинден-Ексохи" към Гърция се пропускат само товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи, съобщиха от Гранична полиция пред "Фокус".

Не се извършва преминаване през ГКПП "Златоград" в двете посоки.

В Румъния се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП "Никопол" и ГКПП "Кардам". Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпред

Още по темата
елни на българските Кайнарджа и Крушари. Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП "Русе" и ГКПП "Видин". Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница. На ГКПП "Видин" трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина", ГКПП "Връшка чука", ГКПП "Брегово", ГКПП "Стрезимировци" и ГКПП "Олтоманци" трафикът е нормален. Република Сърбия отмени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на страната с леки автомобили, микробуси и автобуси.

На границата с Република Северна Македония на ГКПП "Гюешево", ГКПП "Станке Лисичково" и ГКПП "Златарево" трафикът на товарни автомобили също е нормален. Възстановено е преминаването на леки коли, микробуси и автобуси през пунктовете, съпределни на ГКПП "Златарево" и ГКПП "Станке Лисичково".

На границата с Турция е възстановено пропускането на чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси на влизане в Турция. Трафикът на ГКПП "Лесово" и на ГКПП "Капитан Андреево" е нормален за товарни автомобили на изход.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
14
 
! Отговори
Азимов преди 3 години
В Албена всичко мирише на фекалии. В ресторантите на хотелите хигиената е много лоша и често има вътрешнохотелни инфекции. Като те пипне, отделяш жълта вода в продължение нс 3 дена. Освен това направиха паркинга 20 лева на ден. Трябва да си луд да ходиш там. За същите пари в Анталия получаваш стократно по-добри условия.
16
2
 
5
 
! Отговори
Йосарян преди 3 години
До Албена с автобуса ли ходи? Ако не, как ти се отразяваъ 20 лв. НА ДЕН за паркинг?
15
4
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
хотелиерите и кръчмарите на Черноморието на 3-ти на март се бият в гърдите на Шипка (защото по това време са безработни) и викат "da jivee Balgaria", а като дойде лятото лижат задниците на евреи, руснаци, германци и англичани за сметка на българите. Стойте си в Чалгария, друсайте си гюбеци и правете тръби на чужденците за някоя жълта стотинка отгоре!
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за кулата какво значи нормален трафик ... 3-4км опашка :)
13
2
 
2
 
! Отговори
BornFromAnger преди 3 години
Бай Еди кой си, трябва да се научи, че като ходи на почивка не трябва да се разпорва от ядене и пиене, диабета може и вкъщи да си го хванеш, хаха
12
13
 
7
 
! Отговори
Aristotelis преди 3 години
БайГан.чо трябва да се научи че като отива на курорт/почивка трябва да може да седне в ресторант, да си поръча рибка, узо и да се почуства като цивилизован човек, а не в едната ръка чадъра а в другата торбичките от била с провизии!
11
0
 
7
 
! Отговори
BornFromAnger преди 3 години
*** има навсякъде, защо трябва да поставяте общ знаменател?А това, кой какво си е купил си е чиста проба злоба!
10
13
 
11
 
! Отговори
Тъжна гледка преди 3 години
Бай *** турист! Помъкнал домати, краставици, хлеб и тръгнал за Халкидики - Абе жалка картинка! Ако пък купи едно фрапе го пият цялото семейство!
9
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България има нужда от платежоспособни туристи, които плащат услуги. А не от доматени доставчици. Тея да си ходят на гръцките села...изобщо не са фактор за големите курорти.
8
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не са толкова много. Данните сам25к за юни. Има и адски много хора по нашето море. Има и разумни хора. Тея по магистралата към Гърция са повече от комични. Снощи даваха едната кола вътре с щайга Домати :) Аре моля ви се големи туристи.... Байй ганьовциии
7
8
 
0
 
! Отговори
BornFromAnger преди 3 години
Брей че сте икономисти, били важни парите които излизали от България, вие изобщо имате ли представа от пари. Само да уточня, кирливите 2000 които ще оставите в Гърция не са пари, ела па за тях!Дела трябват, не думи!!!
6
27
 
5
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Всички които ходят на море в Гърция са луди!
5
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Национализма вианги има значение. Парите, коитоо излизат от България посока Гърция са важни. Да си видял гърци да идват? Проста икономика е това. Особено в момент на такава криза, където всичкия туризъм в света е спрял и всеки си подкрепя държавата. Банда шопчета и пловдивчани ми обяснявате глуспоти по цял ден. Да верно е всеки си решава. Но това не променя факта, колко акъл имаш :)
4
6
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Всеки сам си решава за какво и къде да си дава парите. Национализмът няма нищо общо. Ако за теб е да си даваш парите за царевица на някои ром на плажа за мен е да даря пари за реставрация на някой паметник. Ако за теб е да идиш в Кауфланд и да пазариш от "българското" за мен е да си купя от някой баба или от производителя.
3
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера цял ден пихме бира на Албена и гледахме опашките на магистралата в тоя пек. Хахахахахах браво браво давайте. Ината е хубаво нещо,когато е подкрепен от нисък интелект. Давайте и днес по горещия асфалт.
2
0
 
6
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Довечера ще има опашка в посока България. Петък и събота ще има в посока Гърция после неделя в обратна посока! Махнат ли карантина от Турция петък и събота ще има опашки за тоалетна хартия и нискокачествени перилни препарати. От средата на август до 14 септември ще има опашка на вход от гастери и хора ходили за дрехи на децата !
1
22
 
9
 
! Отговори
х преди 3 години
На 3 март катерят Шипка, постват патриотични селфита, тупат се в гърдите *** ***, а после парадоксално ходят и дават парите си на гръцката вместо на българската икономика.Чакай на КППто 2 дена да ти дойде акъла.