21-годишно момиче почина при тежка катастрофа във Видин

Колата се е ударила в метален стълб по пътя за ферибота
6 юли 2020 12:25, Ния Христова
16
21-годишно момиче почина при тежка катастрофа във Видин
Снимка: Pixabay
21-годишно момиче е загинало при тежка катастрофа по пътя за ферибота във Видин, съобщиха от МВР. Рано тази сутрин около 6:50 часа е подаден сигнал за инцидента на телефон 112. 
 
Леката кола е била управлявана от 48-годишен мъж от Грамада. Автомобилът е излязъл от пътя и се е блъснал в метален стълб. Момичето, което е пътувало в колата, е загинало на място. Момичето е било от Видин. 
 
Шофьорът е бил транспортиран в болница. Все още се извършва оглед на местопроизшествието. Пътни полицаи регулират движението в района. Образувано е досъдебно производство по случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
A.B.C. преди 3 години
Iskreni saboleznovaniq na roditelite na pochinaloto momiche,tova koeto se e slychilo nego pojelavam na nikogo ,sajto taka nikoi neznae kakvo vsajnost se e slychilo i nqma da razbere bolkata predi da q ishivee ,i e mnogo lesno da obvinqvash i da pishesh zlobni komentari bez da znaesh istinata ......Dano da pochiva v mir!
10
0
 
0
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
"да се спрем и замислим ,защо толкова злоба и простотия дори и в смърта на един човек"ако преди това се замислим защо дори с елементарни дейности като шофиране сме вече неспособни да се справим, може изцяло да отпадне нуждата да мислим за смъртта на хора
9
3
 
7
 
! Отговори
Българ преди 3 години
Маймунско население, няма оправия...
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Причината е внезапно излязал Ковид 19 на пътното платно и човека се е засуетил и ей ти белята.
7
0
 
7
 
! Отговори
V преди 3 години
До 4 нимер ИлиевНедей да плюеш по паметта на непознат човек! Как ще кажеш такива работи, само защото е жена/момиче и я изкарваш нея виновна. Що за *** си?
6
2
 
3
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
Сега да напише 10 пъти на черната дъска "обещавам да не правя повече така" и да го пускат да търси следващия желаещ да участва във филма "Dead proof"
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Covid-19?
4
2
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Там има един Крайречен "ПЪТ" като Локум и змия пепелянка се вие -ако е същият--направо е ужас!!
3
11
 
11
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Отклонено внимание е причината за трагичния завършек.Този зад волана,се е загледал в доста по младото от него момиче.Много разкрепостени станаха девойките,те не се съобразяват със съветите на родителите си,затова плащат скъпо за своеволието си. Бог да прости младото момиче,пред което живота и бъдещето й!
2
6
 
21
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
С тези темпове на обратна еволюция, след 10 години на *** ще му е трудно да ходи изправен на два крака, ще се блъска в дървета и мантинели и ще мрe в пешеходни инциденти
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека момичето почива в мир! То е нямало и капка вина за това, че дигит е управлявал автомобила!