78-годишна жена се удави в Поморие

Тя бе извадена в безпомощно състояние от морето
27
78-годишна жена се удави в Поморие
Снимка: БГНЕС

78-годишна жена от София почина в Поморие, след като е била извадена от морето в безпомощно състояние, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Инцидентът е станал на 5 юли около 11.30 ч.

В Районно управление - Поморие е получено съобщение за извадена от морето срещу хотел  на Северния плаж в Поморие жена в безпомощно състояние, която въпреки извършените животоспасяващи манипулации, починала в 12.06 ч.

Установено е, че това е 78-годишна жена от София, отседнала в собствения си апартамент в Поморие.

Тялото на жената е изпратено за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
srsipndwo преди 3 години
не работает _________________ <a href="https://rucasino.onlinerealmoneygames.xyz/igrovye-avtomaty-s-vyvodom-deneg-na-yandeks/">Игровые автоматы с выводом денег на яндекс</a>
22
1
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Тук сте абсолютно права, и от сърце Ви пожелавам да успеете да поддържате контакт с внучето си и да му се радвате.Личи си и натрупаното огорчение при Вас, и за жалост няма кой да го види. Много спокойствие Ви желая.
21
1
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
Споделям мнението, че не съм гледала дете, за да ми бъде роб и сляпо да ми се подчинява.Искам само едно - внучето ми да знае, ще има и други баба и дядо.Важно е за детето да знае, че повече хора го обичат. Нищо повече.Това ще ме съживи и само мисълта, че може някога да се случи ме крепи. Че сме пропуснали моментите да му се радваме - минало и заминало и назад не се връща. Важното е малкото човече да е живо, здраво и щастливо.Благодаря на всички, че ме "изслушахте" и се ангажирахте да ми отгово
20
2
 
3
 
! Отговори
И още нещо до 10 преди 3 години
И още нещо ще ви кажа, знам че няма да ви е приятно да го прочетете, и заради което предварително се извинявам.Децата не са длъжни да гледат родителите си. Стереотипно мислене е, че децата ще ни гледат. Това натоварва много. Човек се ражда със свободен избор. Друг е въпросът, ако искат, ще ни гледат, ще ни предоставят грижи или друг ше се грижи за нас. Но не са длъжни да го правят те. Аз също имам дете. Ако се наложи, ще ме гледа, ако не иска - няма. Животът е за живеене, не за терзаене.
19
1
 
0
 
! Отговори
До 10-3 преди 3 години
Не се терзайте за минали грешки. Миналото е минало и не може да се върне...
18
1
 
0
 
! Отговори
Отново до 10 - 2 преди 3 години
Моментът може да дойде, може и да не дойде. Не мислите ли, че и сега достатъчно Ви боли от болестта, за да допускате и още болка. Пощадете се малко. Живейте в мир поне със себе си. Пуснете болката да си иде...Някой ден дъщеря Ви със сигурност ще проумее нещата. Сега просто гледа през нейната си призма. Да не ви дава да видите внучето, със сигурност има огорчение.Дано успеете да се преборите с коварното заболяване.
17
1
 
0
 
! Отговори
Отново до 10 преди 3 години
Не, не сте досадна, спокойно.Със сигурност дъщерята нещо е разочарована, можете да гадаете за какво е, може и нещо дребно и тривиално да е било. Истината е може би някъде по средата. Докато не го чуете от нейната уста какво е, само можете да предполагат. Неприятно е наистина родител да е пренебрегнат от детето си.Огорчението само вреди на вашата болест, пуснете каквото е било в миналото, да си иде. Сега ви е нужно спокойствие. Не ви е нужно в вимание и обич насила от дъщеря Ви, не е моментът.
16
1
 
2
 
! Отговори
До 13 продължение преди 3 години
Опасявам се, че ставам досадна, но май е по-лесно с непознати да споделяш, пък може и да получиш точен съвет.Близките се водят от емоциите.Уважавахме правото й на личен избор на професия, мъж и т.н.Казвахме й,че каквото да направи, или да не направи, ние сме с нея/май и това беше грешка/.Та ние и да умрем,тя няма да разбере. За едно съм спокойна - тя няма да преживее загубата ни така, както аз приех на моите родители.Засега се крепя,но ако нещо ме унищожи по-рано,това е фактът,че внукът не ни
15
1
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Прав си, имаме проблем с дъщеря ни в миналото. Наша е изцяло грешката. Осигурявахме й всичко, за да не тръгне по кривите пътеки /красиво и интелигентно дете е, изкушенията в тази възраст са много/. Но сега, когато има семейство и свое дете и му трепери, не мога да приема, че не се замисля какво са направили родителите й за нея. Та тя не се интересува даже дали сме живи,сменила си е телефона и не позволява й на мъжа си да контактува с нас. И няма да взема емоционално решение за имотите, а ще бъде
14
1
 
3
 
! Отговори
гамен преди 3 години
Права е жената. Не може да родиш и отгледаш дете, а то след време да хване пътя и да не се интересува от тези, които са го отгледали. Ето и образование са му дали на това момиче. Човек са я направили, а тя????Права е жената. Аз бих постъпил по същия начин, ако съм в същото като на жената положението.Като си дойде от Англия и родителите й вече ги няма, ще тръгне да търси наследство. Защо, на какво основание? На това че е отгледана добре и е оставила хората на произвола на съдбата, затова ли?
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до пияница мистикНищо няма да им оставя на сина и щерката. ------ Е, ти си достоен гербаджия и демократичен фашист.
12
2
 
1
 
! Отговори
До 10 преди 3 години
Г-жо, съжалявам за заболяването Ви, но подхождате много емоционално към ситуацията. Ако се водите от емоциите си, до нищо добро не води това.Имате някъде проблем с детето си в миналото, не предпочитате ли да го изясните, а не да се хвърляте да приписвате на първия срещнат?
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корона?
10
2
 
4
 
! Отговори
До9 преди 3 години
Има начини да ги лишиш от запазената част.Добър юрист ще изпипа нещата така, че нищо да не вземат.
9
3
 
11
 
! Отговори
До8 до7 преди 3 години
И аз лека-полека стигам до същото заключение. Дадохме пари за 1 апартамент дъщеря ни да получи отлично образование. После ни отсвири и са в Англия, дори внукът по вайбър не ни показва.С онкозаболяване съм и дори не се интересува как съм, нито баща й. В същото време имаме съседче,което работи в онкоцентъра и без да сме го молили, тича заради мен и урежда изследвания. Та много се замислям дали да не припиша всичко, каквото имаме на това момче,а неблагодарницата да има да взема.Или твоят вариан,
8
1
 
11
 
! Отговори
До пияница мистик преди 3 години
Ми няма да ти се получи много този номер много. Децата си имат запазена част от наследството и имат право на нея. Друг е въпроса, ако си го продадеш предварително, там няма кой да оспори.Децата уж винаги са "неблагодарни", ама в моя случай е точно обратното, 15 г.робство заради алчен родител.
7
7
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 7Прав си, дори не можеш да предположиш колко. Аз отсега съм решил нищо да не им оставя. Имам къща в центъра на София, и един 120 квадрата апартамент в Пловдив. Решил съм да припиша правата за продажбата им след като умра на някой адвокат и парите да се дадат на детски домове, това ще е завещанието ми. Нищо няма да им оставя на сина и щерката. Да си купят сами, както аз сам съм си купил всичко сам.
6
4
 
8
 
! Отговори
до пияница мистик преди 3 години
Нейните деца и внуци поне има какво да разпродават. А това едва ли ще важи за твоите. Пък и не е хубаво човек да е толкова завистлив!
5
5
 
14
 
! Отговори
До Анализатор преди 3 години
Е, тази дърта комунистка е имала апартамент и в София, и в Поморие и кой знае къде. А ти ще си останеш мишо парцалев!
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се е удавила! Изведена е в безпомощно състояние от морето. Covid-19 със сигурност.