BG море: Не пуснали мъж на наш плаж, нямал онлайн резервация

От ваканционния комплекс обясниха, че е станало недоразумение
Обновена: 6 юли 2020 21:00 | 6 юли 2020 20:47, Веселина Йорданова
167

Пореден абсурден случай на Българското Черноморие. Мъж разказа в социалните мрежи, че не е бил допуснат на плажа на "Дюни". От ваканционното селище обясниха пред Bulgaria ON AIR, че става въпрос за недоразумение.

Вчера по обяд бившият журналист Стефан Баев решава да отиде със семейството си на плажа във ваканционно селище "Дюни". На портала обаче е спрян от охраната.

"Обяснението ме шокира - защото плажът е онлайн резервиран. Поглеждам, плажът е празен, поглеждам него и казвам: "Извинявайте, не разбрах? Как мога да стигна до този плаж?". Беше ми обяснено , че от този портал на този плаж не мога да вляза", каза журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Стефан и семейството му са отпратени и посъветвани да влязат от друг портал, където има свободна зона за туристи, които не са техни гости.

От ваканционния комплекс заявиха, че е станало недоразумение и не съществува подобна опция като онлайн резервация за плаж при тях. Но в пакета за техните гости влизали и безплатни чадъри и шезлонги, както и свободна консумация на баровете и ресторантите на плажа.

"Нашите туристи си имат гривни, по това ги отличаваме от други туристи, които се опитват да се възползват от безплатния "Ол инклузив". Ако искат да ползват базата на "Ол инклузива" - също има вариант, срещу 80 лв. могат да ползват всички барове, ресторанти, басейни", коментира генералният директор на "Дюни" Николай Янков.

След гневния пост в социалната мрежа обаче, вече може да се отиде свободно на плаж в зоната пред хотелите.

"Нямахме никакви проблеми с влизането, предупредиха ни само, че трябва да си плащаме чадърите и шезлонгите и не можем да ползваме "Ол инклузива", каза Христо Ламбов.

На плажа има и летовници, които смятат, че в социалните мрежи тече негативна кампания за българското Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
15
 
! Отговори
Васко Клеца преди 3 години
Ние бедняците сме на Гърция, вие паралиите лапайте планктона ха ха ха хаааа :)))))
75
17
 
3
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
Знам че сте свикнали на общежитие за 5 лв на нощувка и на стол за 1,30лв яденето, но ще се наложи да ви разочаровам...Курортите ни не са социален патронаж, столова или общежитие. Тук се изисква да си работил и да имаш някой отделен лев за почивка! В коя държава има такива, кат вас дето нямат предвидени пари за вечеря в сносен ресторант или хотел ама тръгнали на море и претендират, че трябва да ползват луксозните шезлонги на хотела на плажа? В точно никоя държава няма такива ***.Само тук
74
4
 
15
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
като не щете *** бедняци, чакайте английски лордове. Ама ще има да почакате :))))) поздрави от Каламици
73
15
 
2
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
"значи ли това че ще ти дойда в ресторанта"Тва не можеш да разбереш! ***! Ти не си желан клиент в нито един ресторант или хотел. В ресторантите и хотелите се предоставя услуга, срещу заплащане.А ти не си готов да плащаш. Кво като има корона-вирус?! Всичко безплатно ли да ви го направим?!Пак повтарям! Не сме столова, общежитие или социален патронаж!
72
4
 
4
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
глупости онлайн резервация. Влиза се безпроблемно, достатъчно е да покажеш TikTok акаунт или QR код от WeChat. Айде да не се излагаме сега.
71
18
 
1
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
Явно трябва да ви го обясня, като за малоyмни. Добре!Да влезем в хипотезата, че имате хотел с концесиониран плаж(което е невъзможно за вас). Така. Пускате го безплатно, защото сте много 'убави и добри. 1-ви ден чистите чашки, фасове и драйфано2-ри ден викате полиция за дилъри и предозирали, изчиствате чашки патрончета и драйфано3-ти ден Повтаряте процедурите от първите 2 дни4-ти ден Слагате хубава оградка и 120 лв вход...Най-отворените бедняци от вас, първи ще сложат огради. Да.
70
2
 
9
 
! Отговори
Беселина преди 3 години
Негативната кампания се прави от туристическия бранш и то не тази, а в последните 20 години.
69
17
 
2
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
"По бай-тошо всички плажове бяха безплатни!"Да, бяха. Ама ако ви хванат да пушите треволяците си или да се ocирате, оповръщани по общинските пейки, директно влизате в Белене.Радвайте се бе! Сега имате тая свобода. Ocирайте се... пийте си водчицата, драйфайте си... никой няма право да ви казва гък!Бизнеса също е свободен да избира какви хора да посещават плажа, за който си плаща СОЛЕНО! Хотелиера си пази плажа и гостите от повръщащи дрипави хипита, като е сложил 80лв входСЪВСЕМ НОРМАЛНО!!
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До *** БеднячетаЕй, ти от луната ли падаш бре брато? По закон на плажа може да отиде всеки. Ако някой му пречи - вдигаш малко шум, полиция, телевизии и хоппала, вече може. Нали го гледахме тоя филм на Руслака. Само да ти припомня какво се случи с Бай Банев, големия Русалковец ;) Май търка нара в ареста вече 2 годинки. Та внимавай и ти да не свършиш там.
67
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забавно глупави са черномутренските ни бизнесмени. Вместо да направи така, че с клиентите да печели пари, той брули като ром джанка и друса ли друса там, та белким нещо падне. Ама джанки падат, а не пачки. От паркинга през тоалетната и такса "сянка". Да се излъжеш и сладолед на детето да вземеш и 2 бири и хоп... станали 150 лв за ПЯСЪК и водорасли. И какво да правят хората? Бира от магазина в хладилна чанта и сандвичи. А, ходете си сънувайте пачките. Наздраве! По една солена вода да пиете!
66
17
 
2
 
! Отговори
Тъпи Беднячета преди 3 години
Ох, глупaвите ми бедняченца... колко сте неуки! Нека да ви осветля по някои въпроси...Плажа е държавен. Плажа е част от курортен комплекс. Курортния комплекс има за цел да привлича туристи. Държавата дава плажа на бизнеса, защото не сме комунизъм, а капитализъм. Бизнеса има право да прави каквото сметне за добре, докато този плаж е в концесия. Ако искат могат да сложат и 1000 лв вход. Това е за който иска. Ако не ви харесва - винаги можете да ходите на плаж в комунистическа Куба или СК...
65
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11Много си прав и дано да умрат от глад този път, всички пишман сел,таци (бизнесмени) дето немат и грам мозък у *** си глави. Да се вращат към родовото си занимание т.е. копането на градини и да се надяват да сме благослонни да им купуваме пластмасовите домати. Ама те вече нема и къде да копат, то всичко е бетон и асфалт :)
64
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, като изчетох коментарите стигам до един единствен извод! На *** народ прости господари. Докато има баламурници които докато ги ограбват за каквото и да било и това за тях е престиж, че си плащали защото така трябва, а другите където мрънкат са скъсаняци няма как да имаме нито нормален бизнес нито нормално обслужване по така добре засраното ни море. Хората от белите държави като им дигнат тока с 5 цента задръстват площадите и това не защото са скъсаняци, а защото си търсят правата.
63
3
 
20
 
! Отговори
11 преди 3 години
До *** БедняциКат гледам - много скоро ще вечеряш със собствените си тaшаци. Ще ти ги навре някой истински българин в устата. Черноморието е наше, не може да ползваш плажа за 80 лв., кат си отишъл на плаж и за 2 бири. Аз съм отишъл в кръчмата на плажа да пия една бира, а не да плюскам кат за последно. Е такива, дет *** гледат, че не искам мезе, най ги мразя.
62
11
 
2
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
По цял ден пускат измислени статии съчинени от история на някой във фейсбук и незнайно как намерена от няколко новинарски сайта и публикувана. Днеска един се оплаква, че било скъпо в някакъв бар на плажа в Лозенец. Ами като ти е скъпо отиваш на друг плаж, не се оплакваш. То и коли има и евтини и скъпи ама никой не снима ценоразписа на Бентли и да се оплаква колко скъпо го продават в България.
61
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дори пернишкитв мутри вдигнаха класата и се научиха по ризка и панталонче да носят. Е бургаските Батки са на ниво 91 г. Шорти, потниче и джапанки
60
30
 
7
 
! Отговори
Тъпи Бедняци преди 3 години
Границите са отворени, гърция ви очаква! Нашето черноморие е предназначено за по-напредничави хора, които нямат затруднения да боравят със "сложни" устройства, каквито за вас са телефона и компютъра..
59
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бандюги навсякъде. Епал съм ти морето и плажовете.
58
4
 
7
 
! Отговори
мдаааа преди 3 години
Ама батката с ризка на Поло :)
57
2
 
14
 
! Отговори
хахах преди 3 години
Много знае охраната какво означава онлайн. Чул човека интересна дума и си я повтаря.