BG море: Не пуснали мъж на наш плаж, нямал онлайн резервация

От ваканционния комплекс обясниха, че е станало недоразумение
Обновена: 6 юли 2020 21:00 | 6 юли 2020 20:47, Веселина Йорданова
167

Пореден абсурден случай на Българското Черноморие. Мъж разказа в социалните мрежи, че не е бил допуснат на плажа на "Дюни". От ваканционното селище обясниха пред Bulgaria ON AIR, че става въпрос за недоразумение.

Вчера по обяд бившият журналист Стефан Баев решава да отиде със семейството си на плажа във ваканционно селище "Дюни". На портала обаче е спрян от охраната.

"Обяснението ме шокира - защото плажът е онлайн резервиран. Поглеждам, плажът е празен, поглеждам него и казвам: "Извинявайте, не разбрах? Как мога да стигна до този плаж?". Беше ми обяснено , че от този портал на този плаж не мога да вляза", каза журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Стефан и семейството му са отпратени и посъветвани да влязат от друг портал, където има свободна зона за туристи, които не са техни гости.

От ваканционния комплекс заявиха, че е станало недоразумение и не съществува подобна опция като онлайн резервация за плаж при тях. Но в пакета за техните гости влизали и безплатни чадъри и шезлонги, както и свободна консумация на баровете и ресторантите на плажа.

"Нашите туристи си имат гривни, по това ги отличаваме от други туристи, които се опитват да се възползват от безплатния "Ол инклузив". Ако искат да ползват базата на "Ол инклузива" - също има вариант, срещу 80 лв. могат да ползват всички барове, ресторанти, басейни", коментира генералният директор на "Дюни" Николай Янков.

След гневния пост в социалната мрежа обаче, вече може да се отиде свободно на плаж в зоната пред хотелите.

"Нямахме никакви проблеми с влизането, предупредиха ни само, че трябва да си плащаме чадърите и шезлонгите и не можем да ползваме "Ол инклузива", каза Христо Ламбов.

На плажа има и летовници, които смятат, че в социалните мрежи тече негативна кампания за българското Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом нямало лоша реклама значи туй е реклама.
35
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
глоба и да пишат на черната дъска "публична държавна собственост" докато им се схванат ръцете .
34
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам кой нормален ще иде на туй черноморие, то кафяво море трябва да прекръсти От сателитите от Космоса се вижда морето колко е кафяво, че и онлайн резервация си направили
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как работят хотелите на Дюни при положение, че миналата година като ходих климатичната инсталация беше централна?
32
24
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Този е искал да мине през портала да се прави на интересен, ама там си е комплекса и е само за гости. Не може да мине от там за плажа. Казали са му да обиколи през свободната зона, но не може да полва чадърите на хотела. И той вече пиши като женски полов орган и иска да има пет минути слава и внимание. Но няма никакво основание! Ама гледам бая му се връзват без да знаят какво е положението. Я минете през голям хотел в Турция и отидете на неговите чадъри? Как ще стане?
31
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 29 Ужааас, ти си самият ужас!Те не са го допуснали да отиде в свободната зона човека, бе...до плажа не са го допуснали. Тъъъп ли сиии?
30
19
 
6
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Поредния селски тарикат който иска да влезе в "ол инклузив" зоната под предлог, че отива на плажа. И да маа на корем без да плаща. Ако не стане...........вече е "мъченик" в социалните мрежи. Особено в статийки плюещи българското черноморие.
29
2
 
22
 
! Отговори
до бау преди 3 години
как пък все недуразумения ставст. Онзи с 60 кинта за шезлонг и чадър той тарикат ли беше. Пак посетител на царството на Батките и шматтките.
28
15
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Абе за какви частни плажове говорите? Комплекса си има 300-400м чадъри на плажа, които са си негови все едно са си платени за целия сезон. Както има такива десетки хотели по Обзор, Сл бряг и други. Там няма как да идеш да си боцнеш чадъра. Но след тази зона на същия плаж има още 200-300м за свободно ползване от външни хора. Не разбирам какъв е проблема? Отидете и вижте! Ама плюем веднага без да знаем какво е.
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Да си построят грозния хотел на 500 метра от водата, а не на 20 метра.
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 23 Нали имат за тая работа гривни на китките си тия от хотела бе, изтрещял???
25
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е достатъчно основание да се прекратят строежите на подпорни стени, мутрите приватизираха плажната ивица на България, която според конституцията е неприкостновена и на народа.
24
10
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Сигурно и с хладилна чанта се е появил на портала бившиот джурналист. Червен килим ли е очаквал?
23
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плажът е държавен! Който иска да прави бизнес с шезлонги и чадъри си плаща на държавата. Но никой наемател не може да забрани на някой да използва плажната ивица на даден плаж, ако не иска да се възползва от услугите на наемателя- шезлонги и чадъри.Просто, точно и ясно!
22
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния селски тарикат който иска да влезе в "ол инклузив" зоната под предлог, че отива на плажа. И да маа, да маа.............
21
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато има достатъчно западняци, българите са нежелани, ние сме нужни само, когато трябва да се спасяват мутрохотелиерите.
20
4
 
15
 
! Отговори
до бау преди 3 години
куурреее какви г ъ зове сънуваш бе чук. Плажове частни няма в Бг. Такова е законодателството. Турция и Гърция са други държави а не Бг провинции. Имат си други закони. Като ти хатерсват ходи там.
19
17
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Абе тук какви хора пишете бе? Я вървете се настанете в плажната зона на големите хотели където и да е!? Как ще стане без да плащаш? Даже в Турция и Гърция любезно ще ти кажат да се махаш! Хотелите си имат зони само с техни часъри за техни гости! Навсякъде е така! Дюни има огромен плаж. Голяма част е пред хотелите. Но още поне 200м има зона със свободен достъп, спасител, чадъри и заведение за външни хора. Не виждам какъв е проблема?
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По принцип има частни плажове по света, но в България не съм чувал да има такива.
17
15
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 16Ако искаш и дупето ти да избършат. Не за друго ами, защото си отишъл там ... Логиката на дребният тарикат :D