BG море: Не пуснали мъж на наш плаж, нямал онлайн резервация

От ваканционния комплекс обясниха, че е станало недоразумение
Обновена: 6 юли 2020 21:00 | 6 юли 2020 20:47, Веселина Йорданова
167

Пореден абсурден случай на Българското Черноморие. Мъж разказа в социалните мрежи, че не е бил допуснат на плажа на "Дюни". От ваканционното селище обясниха пред Bulgaria ON AIR, че става въпрос за недоразумение.

Вчера по обяд бившият журналист Стефан Баев решава да отиде със семейството си на плажа във ваканционно селище "Дюни". На портала обаче е спрян от охраната.

"Обяснението ме шокира - защото плажът е онлайн резервиран. Поглеждам, плажът е празен, поглеждам него и казвам: "Извинявайте, не разбрах? Как мога да стигна до този плаж?". Беше ми обяснено , че от този портал на този плаж не мога да вляза", каза журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Стефан и семейството му са отпратени и посъветвани да влязат от друг портал, където има свободна зона за туристи, които не са техни гости.

От ваканционния комплекс заявиха, че е станало недоразумение и не съществува подобна опция като онлайн резервация за плаж при тях. Но в пакета за техните гости влизали и безплатни чадъри и шезлонги, както и свободна консумация на баровете и ресторантите на плажа.

"Нашите туристи си имат гривни, по това ги отличаваме от други туристи, които се опитват да се възползват от безплатния "Ол инклузив". Ако искат да ползват базата на "Ол инклузива" - също има вариант, срещу 80 лв. могат да ползват всички барове, ресторанти, басейни", коментира генералният директор на "Дюни" Николай Янков.

След гневния пост в социалната мрежа обаче, вече може да се отиде свободно на плаж в зоната пред хотелите.

"Нямахме никакви проблеми с влизането, предупредиха ни само, че трябва да си плащаме чадърите и шезлонгите и не можем да ползваме "Ол инклузива", каза Христо Ламбов.

На плажа има и летовници, които смятат, че в социалните мрежи тече негативна кампания за българското Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
3
 
0
 
! Отговори
do 117 преди 3 години
Ангелкова, ти ли си ***? Вкарай малко негативизъм да зазвучиш като български потребител че така ти личат отдалече жалките напъни да спасиш службицата
115
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Плажът е изключителна държавна собственост и правото на достъп е гарантирано от закона."Това е! Оня ден някакви хитреци заградили част от гората на Фичоза и ми вика мъжа Частна собственост не може да минавате оттук до морето. Аз идвах откъм базата на Агрополихима и нямаше др.пътечка за морето наблизо.........Какво е това безобразие!Всякакви мутри, батки и селски тарикати си заграждат плажа и гората където им скимне. Ангелкова срамота!!!!
114
2
 
6
 
! Отговори
Do 119 преди 3 години
Само питам за един приятел в Турция и Гърция имат ли пречиствателни станции и къде според теб отива мръсната вода? Или изчезва ей така...
113
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не стъпвам на фекаломорието и даже с безплатна резервация
112
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред 10/10/89 в Дюни простосмъртните нямаха никакъв достъп.
111
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина тече негативна кампания.Вече 5 мои познати семейства се върнаха от почивка на нашето море. Доволни са. Уредено е добре с тия гривни. Не са били ,, свидетели,, на ,, инциденти,, като горния И аз се връщам оттам. Случихме хубаво време. Водата беше чиста . Нямаше вълнение. Къпахме се до насита.Другият месец пак ще отидем за 10 дни.
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не разбирам, не си гост на хотела , а искаш да влезнеш в хотелския комплекс. Точно на това място (малко по надолу)има паркинг и свободен достъп до плажа, нещо статията ми се струва изсмукана от пръстите
109
4
 
18
 
! Отговори
защо преди 3 години
Г-жо Ангелкова, заради такива "недоразумения" хората чакат на 12 километрови опашки на Кулата.
108
5
 
21
 
! Отговори
Българино! преди 3 години
Защо си толкова TЪП !!?? Гърция ти е под носа, само кeф и никакви проблеми. Няма да гледаш мyтpи да ти се дyят под път и над път и да се разпореждат с теб. От 10 години не сме стъпвали на нашите бaндитcки плажове, няма и да стъпим! Не си късайте нервите, не пълнете гушите на тия дoлни кpaдци и пpecтъпни типoве! 3aшлeвете мyтpитe, не им плащайте peкeт!!!
107
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако мутрите не са разбрали, че 90-те години минаха и сме членове на ЕС и границите са отворени, то принципите на свободния пазар ще ги научи. Стойте си в празни хотели, умирайте от анаболите и следващото поколение, ако остане такова в БГ, ше построи европейска държава със закони. Отивайте в Гърция, не хранете мутрите!
106
18
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Правилно са го изгонили. Най-малкото разваля спокойствието на почиващите в курорта. Като няма пари, няма и плаж. Аман от навлеци
105
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е плажът на Дюни и те си дерибействат там от години. Ако не си на почивка в курорта, те гонят едни дебеловрати батки от плажа като мазен плъх. Този поне каза, че са били любезни!
104
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема е в манталитета и разбирането за живота на поколения сбъркан народ.
103
3
 
20
 
! Отговори
Местен преди 3 години
Когато и да отидете там през сезона ,ще ви посрешнат по същия начин.Бягайте в Гърция.
102
3
 
13
 
! Отговори
Bлк преди 3 години
Това си е мутренската схема на един от котараците на Тиквата, Л.Стойков, човекът източил и язовир Студена в Перник.
101
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът с този плаж и мутренския хотел в хубавата му част, съществува от поне 11-12г Още тогава забраняваха да се ходи по плажната ивица. Дори да си влязал от свободната зона, дори след края на деня, на пясъка до морето почти, стоеше охрана и забраняваше да продължиш да се разхождаш по ПЛАЖната ивица-било ЧАСТЕН плаж към комплекса и било забранено простосмъртни да ходят до кея.
100
3
 
25
 
! Отговори
Пич преди 3 години
Абе има ли хора, които все още имат желание да ходят на нашето море?! Кои са тези мазохисти!? Оставете ги да си живуркат в празните хотели тези тарикати и сеелски хитреци.
99
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха тука всичките селски мутри много на бой налитат. Те това си могат, толкова им позволява капацитета "седнИ ми у капанчиту иначе ща бия!". Ок, селски, по-спокойно. Разбирам че си виден джедай с фитнес телце и епилирани крачка, *** недей да се пънеш толкова, ще скъсаш аневризмата и после обратния ти син и 7-те ти любовници ще се хранят от магистрален бизнес.
98
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе само от закона, а от Конституцията. Но това не важи за българския "бизнес" и някои видни политически фигури, за които сами можете да се сетите. Мутрите си мислят, че всичко дето оградят им е бащиния. Продължавайте да слагате бариери, накрая тях ще ги ядете.
97
3
 
32
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Не ходете по заграбеното от мутрите наше Черноморие. Само фалит може да ни спаси от тях. Плащате да се заразите и те да бетонират брега.