От БЛС осъдиха действия на магистрат в плевенска болница

От организацията подкрепят бързите действия на прокуратурата
6 юли 2020 12:48, Ния Христова
12
От БЛС осъдиха действия на магистрат в плевенска болница
Снимка: Pixabay
"Разтревожени сме от непристойните действия на прокурор Г. А , който на 4 юли се е държал грубо със служителите на фирма, осъществяваща охрана на УМБАЛ "Георги Странски“ в гр. Плевен", съобщават от Българския лекарски съюз (БЛС), цитирани от NOVA.
 
"Магистратът е отказал да изпълни разпорежданията на охраната, заплашвал е служителите и е ударил със служебната си карта в лицето на един от охранителите", пишат още от съсловната организация.
 
"Подобно поведение е не само недопустимо, но и грубо погазва обществения ред и демонстрира явно неуважение към обществото. Още повече, че това е дело на магистрат, който е призван да защитава закона, а не да го нарушава. БЛС адмирира бързите действия на прокуратурата още в нощта на инцидента. Задържането на хулигана-магистрат, както и заявената позиция за санкциониране и недопускане на подобни прояви, дава знак на цялото общество, че няма недосегаеми", пише още в позицията на съюза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъвто главния прокурор, такива и тези под него!!! Има ли учудени!!!
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът е откачил от тоталната медицинска власт. На всяко дело трябва да се съобразяват с техните медицински експертизи. А иначе съда бил независим! Ако някой психиатър реши да те вкара в лудницата, то той ще те вкара и никой няма да му попречи. Никакви прокурори, никакви съдии не ще могат да те спасят. Съдът е длъжен да се произнася съобразно медицинските експертизи.
7
4
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Като му видах фейса на този Прокурор -Ами Той се мисли за Полубог БРЕ!!! Такава нахална надменна алчна арогантна физиомутра !! И ВВС и Висшата Прокуратура и НСО и всички Министерства си Приличат фейсовете -Хора недосегаеми -ШуроБаджанаци! Несменяеми!!-включая и Шефовете на МВР с ордените за храброст за Борба с Контрабандата на Наркотици!! Не останаха нормални ХОРА в тази ДЪржава на бананите !!
6
3
 
6
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Какво стана, не само маргиналите, но и магистратите се оплакват от лекарски произвол.
5
2
 
9
 
! Отговори
обикновен българин преди 3 години
Прокурора е Георги Асенов.Но не разбрах какво точно е направил за да повикат охраната.Изобщо началото на случката не е ясно
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заради такива "достойни" магистрати слагаме знак за равенство с престъпницитесега е редно не да го мъмрят ,а да осъдят за дребно хулиганство на пробация , като охрана в болницата ......
3
5
 
5
 
! Отговори
СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ преди 3 години
Прокурору другият път ще си искара големата Карта Висш Прокурору-И ще ви Пляска по Челата всички от БЛС ако много знаете!.Ще звънне едно телефонаре на Мафиозо с Нощният скрин-И до Утре сте арестувани като углавни Престъпници-Който има кинти ще емигрира на плажу в Дубай-Белата Мафия е слаба спрямо ЛИЛАВАТА и Пагонната Мафия -Ще Ви "гледат на кафе" много бърже-Затуй утре като влезе Висш Прокуретате в Болницата ВИ- почвайте да се кланяте до доле-"Дълбок" поклон-А СЕКЮРТКИТЕ на КОЛЕНЕ ПРЕД ОСОБАТА!
2
3
 
6
 
! Отговори
Т.Петков преди 3 години
А защо му крият името на този прокурор. Значи той може да се държи по непристоен начин и е непристойно, ако кажат кой е!!
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баси кви хора завършват право и стават прокурори, а аз се притеснявам тука за един изпит :D:D:D