Двама с коронавирус са починали в болницата в Пазарджик

И двамата са били хоспитализирани
Обновена: 7 юли 2020 11:40 | 7 юли 2020 11:40, Ния Христова
2
Двама с коронавирус са починали в болницата в Пазарджик
Снимка: Pixabay
Двама мъже, които са били с потвърдени положителни проби за COVID-19 в областната болница в Пазарджик, са починали. Това съобщиха от Регионалната здравна инспекция в града, цитирани от "Монитор".
 
Единият мъж, на 61 години, е бил настанен в отделението по анестезиология и интензивно лечение в здравното заведение. Той е починал е на 6 юли в 14.30 ч., а пробата му е била потвърдена още същия ден. Вчера е починал още един мъж на 76 години от град Пазарджик. Той е бил хоспитализиран в ОАИЛ на Инфекциозно отделение на МБАЛ-Пазарджик. 
Още по темата
 
С положителни проби за COVID-19 са и две жени, на 53 години и на 33 години. И двете са поставени под домашна изолация. Жена на 48 години и мъж на 55 години, първоначално хоспитализирани във Второ вътрешно отделение и преведени в ОАИЛ на МБАЛ - Пазарджик, са другите две положителни проби.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината всъщност е, че си трайкат до последно, и си отиват почти успоредно с установяването на вируса.Другата новина е, че са "върха на айсберга" и около тях има множество вирусоносители.
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това вече не е новина някой да почине със коронавирус, новина ще е ако някой почине без коронавирус, отразявайте новините.