Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
4
 
8
 
! Отговори
Свш преди 3 години
Тези 33 човека са в интензивно с корона, а не заради короната. Преувеличаване и лъжливи данни.
217
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
33 човека са в интензивно от всички активни случаи, а не от новозаразените, както опитвате да лъжете мизерно в подзаглавието. Що не кажете, че преди две седмици бяха 29 в интензивно. Т.е. от тези около 2000 уж нови случаи за периода, само 4 са за интензивно, което е някъде около 0,2% от общия брой. Безсрамници!
216
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На протести ще ходят младите, но дано да не забравят да идат и на избори, че ония с автобусите под списъци и строй ще ги закарат да гласуват. Трябва да вземат бъдещето в ръцете си, а не да го оставят на окопалите гербави калинки в чиновническия апарат.
215
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 230Ами не, не се замисляме. За какво да се замисляме?Виж ако погледнеш статистиката, по целия свят е едно и също.Къде, в коя държава са взети "драконовски" мерки и няма много заразени, болни и починали?Австралия и Нова Зеландия са сравнително по-слабо заразени, но най-близката земя до тях е само Южния Полюс!Единственото което не мога да си обясня е, защо в Китай овладяха заразата. Там, откъдето произлезе вируса.
214
3
 
8
 
! Отговори
Свш преди 3 години
Вирусът не е смъртоносен-факт! Заигра се цял свят с него и вече е късно да спрат. Маски, каски, глупости не са нужни. Тестовете са фалшиви, статистиката е фалшива, но не могат да се спрат. Докторите смучат и се правят на жертви, маскопроизводителите и тестопроизводителите дръпнаха здраво, нищо че продуктите им не отговарят на международните стандарти. И някакъв *** ме заплашва с избиване на зъби. Факт. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Троловете в днес бг също.
213
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отворили сме си границите за да спасим туристическия бизнес, румънците са заляли северното Черноморие, някой замисля ли се в тази държава че.ще пламнем много скоро драстично с ковид 19 ...?!
212
1
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Ако МЗ не изравни стандарта на изследванията за Ковид с европейския не ни очаква нищо хубаво. Току виж карантинирали България заради различна извадка и съответно различен процент заразени.
211
0
 
7
 
! Отговори
работещ преди 3 години
До: номер 225Ами аз например съм работещ и не ходя на протестите. Но пак ги подкрепям.Най-малкото разбирам, че има основателна причина за протести.А и самите протести са извън работно време, най-много хора се събират след 5 часа следобяд. Така че забележките ти са неуместни.
210
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 218и как сте работещи, а ходите през работно време на партийни мероприятия??!
209
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дали високия брой на новозаразени не е в резултат на "митинга на простотията"?!
208
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златена не е лелка, не е и чичко. По-скоро ***. С очила, големи уши и голям нос. Нормален човек.
207
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е какво отново висок брой? Нали няма нито един умрял?За сравнение - в Сърбия от вчера съобщават за 18 починали, а днес са починали 12 души с коронавирусна инфекция.Това е статистиката, която трябва да се гледа, а не да се плаши народа с камиони с трупове.
206
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
егати, как може да подкрепяш партия, която през последното десетилетие , в съвсем откровена некадърност, не успя да спечели елементарни избори?!
205
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Броят на заразените зависи от мерките.Броят на обявените за заразени зависи от Борисов.Като му припари и хоп - рекорд
204
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 207Ти Златено, платен ***, не си нормален българин. Такива сме ние работещите, образованите, творящите блага и плащащи данъци. Ти си обикновен платен политически ***, или сдухана, вманиачена и изключително невъзпитана лелка.
203
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой и дава плюсове на тая овца Златена? Много *** народ бе.
202
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 190Не нямаш право да избиеш зъбите на никого *** глупав. Не и на публично място. В дома си прави каквото си щеш ( сигурно го правиш де - те такива като теб зли и присти са основно семейните биячи).Който го е страх от мечки да не ходи в гората. След като си шубе слагай противогаз, мушама, прави землянка, стерилизирай си храната и т н т. Остави обаче нас нормалните хора да си живеем нормален живот и да ползваме обществените пространства както намерим за добре.
201
1
 
1
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Вече разбрах - през седмицата броя на тестовете няма значение защото се тестват контактни, но през уикенда има значение, защото почиват лабораториите. Туристите са здрави когато минават гръцката граница, но иначе са безсимптомни болни когато се намират е България. Проясни ми се всичко.
200
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маскирани говньовци, яко ли ще ***, а? Чувалите ще стигнат ли или трябват още?Вчера НУЛА, утре двойно.
199
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБерастите, които плащат на бедни хора да ходят по протести ги пращат да сеят заразата К-19, но за 30 лева и кебапчета глупавии хора много да играят по свирката на Лойко, Дебелян и Доган. Очаквайте колапс на болниците до няколко седмици и хиляди случаи на заразени. Знаете на кого да благодарите!