Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Атв, това оте къде го преписа? Давай с твои думи.
177
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука ковидиантите вече пишат нервно по клавиатурите, очите им облещени и кръвясали, а пяна им капе от маските.Никой не им се връзва, а това още, засилва хиперсаливацията им.Я вижте какъв топъл слънчев ден е навън бе! Изцедете си маските и излезте! Срещнете се с хора, забавлявайте се! Мацките се разхождат само по загар, а вие пишете ли, пишете.*** нещастни!
176
3
 
5
 
! Отговори
атв преди 3 години
До Анонимен 170"не те познавам и не смятам да те пазя"Доколкото разбираме става въпрос за симбиоза от остър интелектуален дефицит и асоциален манталитет подхранвани от еволюция в рамките на поне две поколения.
175
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти да видиш....
174
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маска няма да сложа. Имам право да дишам. Бягай в гората да се пазиш.
173
4
 
9
 
! Отговори
Вируси ръсим преди 3 години
Напоследък се установи,че много футболисти и футболни фенове са заразени с covid,поради гъчкането един в друг и крещенето.За радост са млади и го карат леко или безсимптомно.И понеже няма мачове, където да викат и да се бият,то президента и Черепа ги поканиха пред Президентството.Знае се,че при пеене и крещене се изхвърлят много пръски,в случая съдържащи и корона-вирус.След още 3-4 дни ще цъфнат първите заразени от протестите,а след още 5 и тежко болните,които вече ще са заразили и роднините си!
172
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаем, знаем.Такива като мен са лоши. Ти си добър.
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДОПИТВАНЕ не е питал скоро. Да не е на някой митинг, или в.Гърция на море?
170
4
 
2
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Очаквах да обявят 1000. Барем спрат протестите:)
169
5
 
3
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
До АнонименОт какво ги пазиш? От нормалната им среда? Който се чувства застрашен от нещо, има паник атаки или други фобии, да измисли начин и да се пази, не да се опитват да вменяват вина на цялото общество! Откъде на къде ще глобяват продавачите, ако обслужват хора без маски? Не знам дали някой си дава сметка за какъв правен и морален абсурд става дума. Този дедо, нарочен за здравен министър натвори толкова глупости...
168
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма починали през последните 24 часа от вируса.От случващите се събития у нас починалите са 20% от страх, 80% от смях.
167
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 167Хората трябва да дишат а маската намалява притока на кислород до тялото и затруднява дишането. Това води до намаляване на имунитета. Преди месеци по време на локдауна хората си намалиха имунитета понеже не излизаха на слънце и въздух.Постоянното използване на дезинфенктанти води до кожни проблеми.Хората си създаваме по-големи проблеми на нашите тела отколкото самия вирус.
166
2
 
4
 
! Отговори
Будин преди 3 години
Протестите ще доведат само до нарастване на заразените и по този начин ще го обезмислят ! Нарастването ще доведе до карантина и ограничение за събиране и излизане ! Е дин *** човек като мен го разбира .
165
3
 
2
 
! Отговори
атв преди 3 години
До Анонимен 157Че как направи връзка между маските и чипа!?!А от чип нужда нямаш. Нали имаш телефон и профили в социалните мрежи. Там всичко показваш сам. Знаят те къде си, къде спиш, къде работиш, с кого се срещаш, какво мислиш, какво купуваш...Даже това което пишеш тук се вижда.Носи маска. Има полза.
164
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
169, изобщо не ме интересуваш, не те познавам и не смятам да те пазя. Стой си у вас. Маска.няма да сложа.
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 168Хайде на бас, че след 10-12 дни няма да има нищо.
162
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ммм 164Маската се носи да пазиш другите а не себе си бе *** селски !!!
161
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко!Ефекта от митингите ще се появи мин. след 10-15 дена. И вероятно ще е бомбастичен, щото контингента ще се самолекува. Все пак ментора им неглижира епидемиологичната обстановка. Заразата ще трябва да стигне до по слаби и възрастни, които да развият тежка форма и тогава ще ги установят в болница. После като тръгне едно проучване, очаквам дни с над 500 установени.
160
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хсплескан 159Резултатите от протестите ще се видят след 10-15 дни.Сега гледаме резултатите от мачовете с 12 хиляди на стадиона.Вируса е хитър и действа бавно но.........СИГУРНО и не прощава!!
159
2
 
3
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
И манипулативните медии - от тази статия, човек ще остане с впечатление, че само за едно денонощие, има влезли 33 души в интензивно отделение и 500 хоспитализирани. Услужливо не се подчертава, че това са интензивните случаи за цялата страна по принцип. Този брой интензивни случаи е в рамките на нормалното за България - статистиката го показва. И защо е цялата тази паника?