Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
9
 
5
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
Абе маските са много хубаво нещо. Спират ви да не пръскате слюнка, докато фъфлите. Вярно е това. Сигурно спират и вирусите, че и други работи. Хубаво. Обаче аз такова нещо няма да нося, колкото и да ви е яд.Оцелели сме досега без маски. Ще оцелеем и в бъдеще.
157
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 142"На туризъм отиват тези, които се чувстват здрави."........ХА-ХА-ХААко беше тази зима на карибите щеше да видиш как тумби американци кашлящи като че ли ще си повърнат дробовете се изсипвава по пристанища и летища.Сигурно са тръгнали здрави а са се разболели за 2-3 час или ден.Ти си просст и Бойко е просст та всичко е точно.П.П. Такива креетени ме заразиха.
156
4
 
6
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
До атвХирурзите да, когато са надвесени над отворен корем или глава. Но не мога да се съглася че мърсният ***, - който по цял ден се търкаля в джоба ми, който пипам с ръце, който стои отвреме на време под брадичката, защото в тази жега трябва и да се диша - изобщо пази от нещо. Статистиката показва, това не е особено опасна инфекция. Медиите всяват паника.
155
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 157Не само чип. Забрави и за 5G, свеновният зягавар лично срещу теб. И земята е пласка. Егоистично, самодомолво и арогантно същество. И по-полека с камъните. Не съм малък. Че и мъж зад клавиатурата. ХАХАХАХА
154
4
 
3
 
! Отговори
хсплескан преди 3 години
на мене повече ми харесва заглавие - въпреки протестите има 30% спад на заразение спрямо онзи ден, както и нови трима излекувани.
153
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 136В Сащ идват избори.Чрез слагенето на маска си гарантира гласове във най-засегнатите щати. Едва ли си мисли, че нещо го пази тази маска.
152
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 149Такива мунчовци като тебе първо с маска ще ни нарушат комфорта. После още малко - ще ни забранят да ходим в паркове, после още малко - въобще да не излизаме навън.И така докато не сложат чип. Затова трябва да се трепат с камъни докато са оща малки.
151
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 150Носи си маската отзад, защото и там се потиш. По къщата логика карай и без *** и дрехи или си ги носи под брадичката.
150
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой ме задължава да нося стерилна безопасна маска, моля да ми осигури по 10 маски на ден. Бюджета ми не позволява да отделям по 20 лв.на ден за маски. Ако ползвам една месеци наред, ефекта е обратен. И ще се харесам и на маскофеновете.
149
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 141Тръмп превлича на своя страна наплашените американци от вируса.За това е и сложил маска, за да си направи реклама. Всеки средно интелигенте човек знае, че няма полза от това здрави да носят маски.Идват избори в Сащ.
148
3
 
3
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
За 4-те месецана "епидемията" у нас по занни на НСИ са починали 35 000 души. От коронавирус по спорни официални данни, починалите са малко над 200.
147
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теста е диагностично средство, отразяващо моментно състояние в определени граници на достоверност.Отрицателен тест, не означава незаразен.Маската е процентна защита, а не абсолютна. Намалява вирусното натоварване, което пак повишава шанса за по леко прекарване.Ерозията на авторитетите е масова Всеки прочел тук там, въобще не умеещ да борави с модели на висшето човешко познание, изразява мнение, и най вече търси "авторитети" които да говорят това което му се иска. Незрящ клубар е резултата
146
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 150Кае ще ти е вредното. Брей големи доктори, големи специалисти. На вас все нещо ви е криво, ако пречи вна спокойното и егоистично ежедневие. Евала - те ще ми кажат.
145
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 145Ами хората които обичаме да се разхождаме се потим проди ва влезем в някой магазин и после ако сложим тази маска на лицето и носът това ще е вредно за тялото ни.Затова маската се носи под брадичката.
144
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Баче КикоТе защото са здрави, затова от българите искат искат задължителен тест. Маската, та маската. Ау голям проблем. Да не ти се наруши малко комфорта. Претенции и дървена философия - бол, но малко дисциплина и отговорност - те ще ми кажат.
143
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде раздават хонорари за адекватни постове и кадърно писане? Защото още нищо не съм получила.
142
2
 
5
 
! Отговори
атв преди 3 години
До ХарабейшиоКоментарите ти за мазките са съвсем точни. Би трябвало и да знеаш защо се носят. Обикновенните маски се носят даже и от хирурзите по време на операция. Тези маски пазят пациента от хирурга, за да не попадне слюнка от хирурга в раната на пациента, докато си говори със сестрите. Ако сме двамата в трамвая твоята маска пази мене и обратно. Има стандарти за размера на дупките в маските-p1,p2,p3. p2 &p3 не пускат вируса, но това са защитни маски и нямат общо с хирургичните/обикновените.
141
1
 
3
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 132,Забрави да попиташ къде е интелигенцията и защо тя не протестира също? Нима тя си е самодостатъчна? Защото и тя търпи това.Всичко е един фарс. Въпрос на нагаждане. Неща като морал не съществуват в България, и ако някой се опита да промени много неща, рискува да загуби следващите избори, защото трябват много болезнени реформи и цялостно преосмисляне на начинът ни на живот.Просто няма да стане, защото на много хора няма да им понесе истината за себе си, включително обикновените хора:)
140
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"То и още милиони сс с маски, ама заразата си я има" ... обаче има и стотици хиляди неразбрали, невярващи, хитреещи, спорещи, затова! Виж Южна Корея, прочети историята на заболяването там, там всички носят маски, явно не са толкова УМНИ като българите и не спорят толкова
139
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 112Гърците изследват на границата си с България по 3000 човека дневно в една полева лаборатория и откриват 3-*** заразени.Не е една, а са три. И не са правили по 3000 неста, а имаха намерение това да е максималната бройка за ден. Това го казаха на 9 юли, но се отказаха. Сега искат от нас задължителни тестове от нас, нали сме безопасни и няма вирус. У нас се тестват контактни и със симптоми. На туризъм отиват тези, които се чувстват здрави. Спрете с със свободните съчинения.