Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цифрата не може да е нищожна. Цифрата служи за съставянето на числата и всяка една цифра има една и съща тежест в това отношение.
237
0
 
1
 
! Отговори
AAA преди 3 години
А истински ефективните, универсални и отдавна известни мерки някъде изчезнаха, преди четири години ги препоръчваше самия д-р Фаучи, директор на националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ, ръководител на изследванията в превенцията, диагностиката и лечението на инфекциозни заболявания от грип до ХИВПриемайте витамин С. Той може да засили защитата ви срещу микроби. Аз приемам 1000 мгр на ден. Много хора също нямат достатъчно витамин Д, който влияе върху много функции на тялото.""Пазете се, упражнявайте физически занимания, хранете се добре и поддържайте добро хидратиране"
236
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ни представяте абсолютен брой инфицирани, а не процент от изследваните, както се прави винаги при такива зарази?Срам ви е, че цифрата е нищожна и няма да имате новина, нали!
235
0
 
1
 
! Отговори
F преди 3 години
Истина ви казвам, учете се на истинско християнство от мене! Отблъсквайте ги тия из-роди надалече и да се махат и добро да не закачат и задето и за в бъдеще ще закачат добро и задето и в минало са закачали ги бийте и ги отблъсквайте още повече, докарайте отнякъде истинска вода която е антимагнит да завали един хубав истински дъжд, това е той Светият дух!
234
0
 
1
 
! Отговори
F преди 3 години
Но вижте сега, от разстояние да крадеш май че те хаби и предпочиташ да крадеш от някой, който е по-наблизо, сатанистите и те имат малко истина по себе си за крадене и почти безкрайно много на брой сатанисти, как тогава смрачават от разстояние, и след като при пряк сблъсък ние излизаме победители, ние добрите май сме затънали в грехове и Бог с нас и най-вече свещенниците затъват народа да му проповядват грешно! Как ще е всемогъщ Бог, я се оправи малко и виж какво е, едва ли.. Стига с тоя ислям!
233
0
 
1
 
! Отговори
F преди 3 години
Но пресичаме ли се със сатанистите да са ни врагове ако само ги отблъскваме да се поробват помежду си и да се махат или макар и многобройни, сатанистите колкото и да са слепи и те виждат малко, че ние богати и тука да идват напират и да ни съсипват и да ги лъжем като враг?Ние ли сме затънали в грехове или те ни съсипват и затова толкова тъмно? И това е въпрос! Но е сигурно че Бог всемогъщ все още няма, или и той е затънал в грехове както и останалите добри или злото му пречи, едно от двете е.
232
0
 
1
 
! Отговори
F преди 3 години
за холивуд аз писах най-често тука преди няколко години за тяхната кървава истина и искам да кажа някои неща на народа за медицината, но оттук нататък ще пиша най-вече като анонимен! писна ми от тоя гугъл
231
0
 
1
 
! Отговори
F преди 3 години
преди години и аз съм бил с малкия еф за ник, но и други
230
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ай ся ми кажи как се спира вирус и като го спреш, какво се случва с него?
229
1
 
3
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
По време на карантината правеха между 200-500 теста и откриваха по 30-50 заразени, сега правят по 4000 и откриват по 200. Къде е увеличението на случаите?
228
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Виетнам, Лаос, Камбоджа, Нова Зеландия и други държави успешно спряха вируса. В България правителството на Бойко Борисов осигурява легла в болниците и места в гробищата.
227
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 225Работното ми реме от 6-15 ч.и мога да ида на протест в 17 ч.стига да има такъв в моя град. Има каузи, които си струва да бъдат подкрепени. На хората им омръзна от цялата шуробаджанащина и мафиотщина в държавата. И не бързай да ме наричаш комунист или червен ***- аз никога не съм гладувала за БСП ( вкл.това не е президента за който съм гласувала) и винаги съм подкрепяла демократичната идея.Уви, в България мафията си има държава и това не може да продължава така.
226
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 3 години
Мдаа, странно, в Плевен нито има, нито няма.
225
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато ими балаци ще има и тарикати доящи го политици
224
5
 
1
 
! Отговори
Свш преди 3 години
249, ти пък как разбра,.че съм ***? Опровергай ми твърденията и тогава умозаключавай.
223
3
 
6
 
! Отговори
До 241 преди 3 години
Ти си безвъзвратно облъчен по рождение.
222
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
облъчването с прекалено фалшиви новини е патент на герберите за овладяване на народното недоволство и срещу протести
221
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СвшВсичко е фалшиво, а ти си истински и много пpocт.
220
4
 
13
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Питам тези 2806 теста дали са само правени за ПЪРВИ ПЪТ на тестваните хора или една значителна част от тестовете са ПОВТОРЕНИЕ на на хора с открита зараза преди няколко дни ? Необходима е ОБЕКТИВНА СТАТИСТИКА.
219
2
 
2
 
! Отговори
Lan преди 3 години
232, не можеш да си обасниш ли? Съвсем просто е! Китай има всички предпоставки да го направи. Икономически гигант, независещ от никого и нищо, хилядолетна традиция в изолация, изключителна дисциплина...САМО Китай може да го направи! Беше безумно въобще да се говори за "Китайски модел" където и да е другаде. И в момента всички новопристигнали в страната са в задължителна карантина (от там са им новите бройки заразени), ама задължителна - под охрана в специални хотели, а не като при нас.