Шестима са загинали при катастрофата на АМ "Тракия"

Неизвестен е броят на ранените
Обновена: 12 юли 2020 19:03 | 12 юли 2020 19:00,
213

Шестима души са загинали, а неизвестен брой други са ранени при тежката катастрофа на АМ „Тракия“, при която камион се обърна в района на 163 км в посока София.
Още по темата


Информацията бе потвърдена от областния управител на Стара Загора Гергана Микова, предаде bTV.

Според информацията тежкотоварен камион, пътуващ в посока Бургас, разцепва мантинелата и навлиза в насрещната лента за движение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
0
 
! Отговори
крива ракета преди 3 години
Службата по пътищата да си оправя мантинелите и пътя. А медиите да ми покажат схема на катастрофата, нарисувана. Да видим как и защо се е стигнало до сблъсъка! Защото имам чувството, че се говори всичко, което да отклонява вниманието ни от шофьора на тира. На крив шофьор пътищата са му виновни.
158
2
 
1
 
! Отговори
какво увъртате преди 3 години
Защо шофьорът на тира е изпуснал управлението? Правени ли са му изследвания за наркотици и алкохол? И ако не, кой е виновен? Кого да обвиним за умишлена небрежност? Турският шофьор е карам като бесен! С каква скорост се е врязал в колите? Какъв му е спирачният път? Кажете му името на тоя шофьор! По негова вина има 6 трупа! Как тир се блъска о други коли и шофьорът на тира е невинен?!
157
2
 
1
 
! Отговори
защо е станало така преди 3 години
Писна ми да слушам глупости по въпроса. Сякаш всички медии са си плюли в устата. Пътят. Мантинелата. Неи възразявам да се поправят пътищата, включително и този. Обаче обяснете ми как се е стигнало до удара с мантинелата. Понеже огромният тир е навлязъл в отсрещното движение! Защо е излязъл от пътя си? Къде е вината на шофьора на тира? Защо е изпуснал управлението? Ей на тоя последния въпрос ми отговорете!
156
3
 
8
 
! Отговори
Цялата ни работа е.. преди 3 години
Пътувал съм доста в Европа и почти навсякъде пътните платна са разделени от бетонна стена. А на нашите "магистрали" мантинелите са само за украса. Преди няколко години падна лампа в тунел на Хемус и уби жена. Чак тогава се сетиха че тунелите са за ремонт. Очаквам скоро да се срути виадукт че да се сетят и за тях.
155
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 186Дадох пример, не съм казал че точно тази катастрофа е поради липса на култура.Според мен тираджията е заспал от преумора и е помел няколко коли.Нима не съм прав че повечето катастрофи стават от невнимание, защо ме нападаш!?
154
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 185, а бе момче! Къде видя бързане и шофиране без никаква култура? Тир влиза в насрещното! За каква култура говориш? С каква култура избягваш челен удар с 30-40тона движеща се маса с 90км/час?
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 184Аз бях писал да не се политизира трагедията, те ще се избият с коментарите!Всяка година си отиват много хора от катастрофи! Съгласен съм че се строят "магистралите" с некачествен материал, но и хората карат като обезглавени, все бързат за някъде, култура никаква от към шофиране :(
152
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 174Конкретната мантинелата е поставена 90 и някоя година! Какъв Бойко те гони! "Вълните" дето също ги приписвате на Бойко са пуснати ноември 2006-та! За сведение на склеритата ББ е на власт от есента на 2009-та!!! Никоя мантинела не може да спре удар от над 35тона!! Има вариант при удар при по-малко от 30градуса спрямо мантинелата да има приплъзване и превозното средство да не пресече. При почти фронтален удар е изключено. Та спазвайзвайте ограниченията, не се разсейвайте!
151
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е случайно. Това нарочно е направено. Айде кажете какво е това. Имитира катастрофите.
150
2
 
1
 
! Отговори
вируса? преди 3 години
няма ,мрели!
149
3
 
1
 
! Отговори
човекът преди 3 години
До Трагедия..е човек когато е на път..... На добър път!!!
148
4
 
11
 
! Отговори
Трагедия преди 3 години
Ужасни инциденти се случват в цял свят. В България обаче част от причините са мизерия и немарливост. Умната държава действа превантивно, а управниците й не използват трагични поводи, за да се показват по телевизията.
147
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдааа, на гнусния Бойку, некадърно построените магистрали....
146
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Годината е 2020. Турците продължават да убиват българи.
145
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежкото меле на АМ Тракия - заради стара и ръждясала мантинела.Тулупа ще понесе ли отговорност ?
144
4
 
31
 
! Отговори
СПРАВЕДЛИВ преди 3 години
Този участък от две години е супер опасен.Преди седмица /като откриваше околовръстното на Поморие/ н.в. дон Барба Ганьос заяви по ТВ, че няма да му плати ремонта защото ...са го строили комунистите.Само за тези думи дон Ганьос трябва да е на въжето!!!
143
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига са ни избивали турските тирове! Затваряйте границата с турция. Тия турски тирове са супер опасни, и са избили хиляди хора досега. Нека да минават през гърция или откъдето си искат. Турците са слаби шофьори. Местан уби дете.
142
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама 6 с турчина ли или без него?
141
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По некачествените магистрали на Тиквата и крадливата му Шайка загиват повече хора, отколкото при войната в Сирия.
140
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно там целият участък е на вълни.Пътувам често и знам.Фирмите на Борисов и Пеевски са за затвора.