38-годишен рецидивист наръга баща и син в спор за парче салам

И двамата са приети по спешност в болница с прободни рани
17 юли 2020 14:06, Ния Христова
39
38-годишен рецидивист наръга баща и син в спор за парче салам
Снимка: Pixabay

21-годишен жител на сливенското село Селиминово е приет по спешност в УМБАЛ "Д-р Иван Селимински" с тежка прободна рана в гърба. Заедно с него, отново с прободна рана е докаран и баща му, съобщи зам. изпълнителният директор д-р Хрисант Хрисантов, цитиран от "Монитор".

Младият мъж е настанен в реанимацията с рана между плешките и с опасност за живота. Бащата е с по-леко нараняване в единия крак. Той е бил обслужен амбулаторно и пуснат за лечение при домашни условия.
 
Двамата са ранени при мелле на улица "Младост"  малко преди полунощ на 15 юли, коментира Тодор Тодоров, кметът на Селиминово. В селото с постоянен адрес живеят над 1800 души, от които близо 1200 са от ромски произход.
 
Размахвалият ножа 38-годишен Ганчо Станчев е братовчед на таткото. Той има зад гърба си няколко престоя в затвора за различни престъпления. Последното е за шофиране на автомобил в пияно състояние.
 
Заедно с него след получаването на сигнала за сбиването в ареста са отведени още два мъже, а в махалата има засилено полицейско присъствие.
 
Всички участници в спора през целия ден са били край брега на река Тунджа. Там покрай риболова си устроили и "пикник", където са консумирали твърд алкохол и бира.
 
След това решили да си "допият" в кварталното барче, където между Ганчо и младия мъж избухнала свада заради качеството на салама. Рецидивистът обвинил братовчед си, че нарочно е купил от евтиния, уж за да го…отрови.
 
Спорът за броени секунди прераснал от вербален във физическа разправа. Тогава неочаквано Ганчо измъкнал нож с 35-сантиметрово острие и първо ударил в крака братовчед си, а след това го забил в гърба на опиталия се да избяга син.
 
"Това не са хора, а зверове като пийнат, повечето са напълно неграмотни, нищо не може да ги вразуми, дори пасторът им от евангелската черква е вдигнал ръце от тях…", коментира кметът на селото.
 
Образувано е досъдебно производство по случая под наблюдението на Окръжна прокуратура-Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е медиите у нас да показват лицата на престъпниците.Особено на рецидивистите.Иначе ставате съучастници,затова сте и на 111 място в света по отразяване на истината.
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом не са хора, а зверове, тогава е престъпление да им се дават човешки права.От тях самите зависи дали да се държат като хора или като зверове, изборът си е техен.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът тук е чий е бил саламът - на бащата или на сина?
29
1
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Жалко, че не са се избили селинджърите, от древните акадци, сега кой ще им заплати лечението, дали имат здравни?
28
3
 
17
 
! Отговори
И ловец съъъъм и преди 3 години
рибар съм. На закона...............съм.Били на риболов значи. Ако поне един от тях е имал риболовен билет, то аз ще се прекръстя на Айше.А сега да пробва бай Иван да отиде за риба и да видим дали ще му мине номера без билета.А лечението на аверите???? От чий джоб.
27
5
 
3
 
! Отговори
заинтересован преди 3 години
Напоследък много 80-процентник се навъди из Бг, от "Добър ден " и правят скандал Да направят като в щатите, отнемане на избирателни права..........................................Може ли малко по-подробно да обясниш кога и как отнемат избирателни права в щатите
26
0
 
25
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Къ'в глад бе, цял ден се наливат бири, водки, ракии ама иначе салама от евтиния. Да си правят сметка там комунагите като Бочко и кликата му дето ги развъдиха тия, че след 10 години само с такива "избиратели" ще се занимават, нормалните хора отдавна няма да са между живите или в чужбина...
25
1
 
19
 
! Отговори
Реклама преди 3 години
"Свободата, Санчо, е като салама, който ти така лекомислено режеш."
24
0
 
18
 
! Отговори
IQ < 69 преди 3 години
"Това не са хора, а зверове като пийнат, повечето са напълно неграмотни, нищо не може да ги вразуми, дори пасторът им от евангелската черква е вдигнал ръце от тях"----Колебая се между стремеж за правдоподобно препредаване или авторска интерпретация, но най-добре ще е да остане без коментар.
23
0
 
12
 
! Отговори
Орка преди 3 години
--Ся кат огладнея -почвам да крада,,,
22
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народа остана без работа а гладния човек извършва престъпления от глад. Това доведе локдауна преди месеци.Ще зачестяват подобни престъпления.
21
0
 
22
 
! Отговори
Д—р Мангъра преди 3 години
От салам орка не мре.
20
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябва да се забравя, че вече 10 години България се управлява от ГЕРБ.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СредногорецНе трябва да се забравя и хитът 15 15 който тръгна от БСП. Където всяко номер 15 беше избрано и в резултат никому не известен кандидат на БСП събра повече преференции от Сергей Станишев.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно се е хванал на бас.....че ще си реже ...ра
17
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, гладът, гладът... както казва другарят Радев.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Там покрай риболова си устроили и "пикник", където са консумирали твърд алкохол и бира."Ееее, много изкилифенчени евроджендърчета ми станахте вече. Не било пикник, значи га има бира и ракия...
15
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 13Така е! Хора с под 100 IQ , просто трябва да се примирят, че са нищо повече от едни придатъци.
14
5
 
18
 
! Отговори
SULEIMAN Kadir преди 3 години
до средногорецеми ти какво очакваш от ромите,който им дава парички те им стават първи дружки в момента герб им плаща и те гласуват за тях
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напоследък много 80-процентник се навъди из Бг, от "Добър ден " и правят скандала. Да направят като в щатите, отнемане на избирателни права