Видинчани на протест, поискаха оставката и на кмета на града

Те са били излъгани, че Видин ще стане "Перлата на Дунав"
17 юли 2020 08:06, Ния Христова
40

 

Десетки хора излязоха на протест вчера във Видин. Хората от най-бедния район на Европа поискаха оставките на управляващите, както и на града, предаде Bulgaria ON AIR.

Те твърдят, че протестират заради празните надежди, че Видин ще стане "Перлата на Дунав".
 
Символично през целия протест ги съпровождаше стара пералня, която носеше името "Перла" - символ на старото и непостигнатото.
 
Пред централата на ГЕРБ в града протестиращите поискаха оставката на депутата Владимир Тошев, а пред офиса на "патриотите" поискаха оставката на народния представител Росен Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
До Иван Козарев-Балкан 33 Имаме се перла на Дунав и това е Русе. Ама много комунисти там , бе.
34
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29То по дефиниция се предполага, че главните олигарси са Пеевски и Доган.Лично Доган го има на видео да казва пред свидетели, че той държи парите и властта.Богати хора в България има достатъчно. Но ако те са извън властта, ако те не могат да оказват влияние на политиката, значи не са никакви олигарси, а просто богати българи.Сега дали са "честни частници" или мутри и бандити е отделен въпрос, но не и олигарси. Борисов използва термините на Путин.
33
3
 
0
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 33Не е съвсем така. Противно на внушението на премиера Бойко Борисов (естествено), че видите ли, ако не бил той друг нямало да построи магистрала от Ботевград до Видин, причината за началото на строежа на тази магистрала са именно гражданите на град Видин и целия регион, на техните сдружения, на протестите срещу абдикацията на правителството - това и всички предишни правителства се държат така, все едно Видин и регионът са румънска, а не българска територия!
32
2
 
1
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Аз откак са помна идеята е Видин да стане "Перлата на Дунав". Там винаги се е живеело с тази надежда;))) Аз не знам, ако на последните местни избори, пак се е лъгало с тази надежда, значи електоратът си заслужава съдбата.
31
2
 
3
 
! Отговори
Скоти Пипан преди 3 години
"Маринела отново е в затвора.Мъжа й също"а осъдени ли са?
30
3
 
8
 
! Отговори
ИВАНОВ преди 3 години
Логиката е желязна. Гешев прибира едни олигарси в услуга на други олигарси. Баницата стана малка за толкова хиени. Някои трабва да си отидат, за да остане повече за другите.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаМаринела отново е в затвора.Мъжа й също.
28
4
 
7
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
"Гешев прибра олигарсите,"къде ги прибира бе, пaляк, всичките са със спрени дела или освободени
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДимитърТо е ясно какво ни чака.Виденова зима номер 2.Това ни чака.
26
4
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
Ха-ха-ха, десетките хора нямат даже десет. Средна възраст - 75.
25
6
 
4
 
! Отговори
БКП преди 3 години
Друго си ние да се намесим хаха тогава няма да е перла а гробница.
24
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Логиката ми бяга....Гешев прибра олигарсите, които се нагълтаха с пари през годините, купуваха заводи и ги продаваха за скраб, а сега искаме оставката му.....Българино, ти в ред ли си?????Гониш единствения, който се осмели да вкара мутрите в ареста!!!
23
9
 
11
 
! Отговори
Членът на Партията преди 3 години
Все млади и будни членове и симпатизанти на Бкп на по 70 и 80 години.
22
4
 
9
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 14Прочие, като стана дума за Будапеща, имах удоволствието да бъда там няколко пъти (последнияпрез 2000 година).Увеселителни корабчета с ресторанти, жива музика, окъпани във светлини!Под Дунава минава тунел на метрото, а мостовете (hid) даже не съм ги броил!На остров Маргит се провежда редовно музикален фестивал!А на Видин - един остров на който няма нищо.Единствената крепост занемарена. И тиня.
21
4
 
11
 
! Отговори
Врачанин преди 3 години
До Анонимен 2 Врачанския кмет също е от ГЕРБ и направи града за чудо и приказ.За това спечели втори мандат с рекордните 73 %.
20
11
 
7
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 години
Какви времена настанаха. Всеки протестира за каквото се сети. Ей така , сеир да има.
19
3
 
3
 
! Отговори
Величка преди 3 години
Хахахах и кога са им го обещали това?
18
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 16Ако мислиш, че хората на протеста са фенове на Радев, пий си хапчетата. Внимавай да не ти трепне ръката и да погълнеш цялото шише. Какво би правила България, ако изгуби един ерудиран и високоинтелигентен симпатизант на ГЕРБ, на когото безспорно му предстои да проектира космически кораби, открие лек за рак и СПИН, получи 7 нобелови награди и елиминира глада и бедността в третия свят?
17
11
 
10
 
! Отговори
До 16 преди 3 години
Също така хората от опозицията са известни с висш интелелект който се вижда от любовта им към Ким Чен Ун и Северна Корея и Путин, не вярват че има вирус и са способни да се изразяват логически.
16
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много протестиращи бе!Явно, че недоволните са малко или останалите са мишоци и са се изпокрили от страх в къщи, което по вероятното в този случай!Пак чакат софиянци да ги оправят!.