Моторист загина при тежък инцидент край Велико Търново

29-годишният мъж се забил в кола извършваща неправилна маневра
18 юли 2020 17:45, Нели Христова
46
Моторист загина при тежък инцидент край Велико Търново
Снимка: БГНЕС

29-годишен моторист загина тежка при катастрофа с лек автомобил на главния път София - Варна, при изхода на Велико Търново. Инцидентът е станал днес около 13 часа, съобщават от БНТ.

Причините се разследват, но по първоначална информация, мъж на 70 години, който бил зад волана на колата направил обратен завой на забранен участък, а в този момент с висока скорост в него буквално се забил мотора.

Участъкът, където е станала катастрофата беше отцепен за часове, а движението се пренасочваше по обходен маршрут. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
27
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Че тази ситуация си е класика,всяка година има по няколко такива случая. Само ,че са все с пистови мотори. Подчертавам пистови. Името им показва ,къде трябва да се карат.
10
1
 
1
 
! Отговори
До 10 от Троян преди 3 години
Е що не отиде в Плевен, като ти е по близо ?
9
11
 
6
 
! Отговори
опитен 2 преди 3 години
Също така, като забележиш че вече трудно фокусираш и ръцете ти треперят от старост, продавай колата и се вози на такси. Сега ще ти тежи един човешки живот, точно преди да се срещнеш със Създателя.
8
3
 
17
 
! Отговори
опитен преди 3 години
Колко пъти да ви казвам - гледайте ги тези огледала, и давайте мигачи. Бас ловя, този зад волана не е направил нито едното от 2те. Пълно е с некадърни шофьори, да се чудиш как са взели книжка.
7
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Троян съм, днес ходих до Велико Търново на Практикер да си напазарувам едни инструменти. Не е истина колко о л и г о ф р е н и видях по пътя. 15 години живях във Германия и за това време не съм срещал толкова *** и колкото видях във едната посока.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и принц Филип караше доскоро. Видяхме как.Старчоци
5
13
 
10
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Не може да се сравнява двуколесно с четириколесноЗабранена маневра - виновенСтарците - на проверочен и на медицинско след 70 годишна възраст
4
6
 
35
 
! Отговори
Мен преди 3 години
То, сега стареца бил виновен? Ами оня, дето е безсмъртен?, защо не управлява самолета си с съобразена скорост?? Или така е по-удобно да се говори?? Хората са казали- На калпав пилот, въздуха му е разреден!!
3
4
 
22
 
! Отговори
mnoo dart преди 3 години
не е до 70 те. Само у нас те отписват на тея години. хората си карат и на по 80 в други страни. до друго опира. Много жалко за момчето
2
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако единият не беше направил забранена маневра, нямаше да има катастрофа. Ако другият не беше карал с превишена скорост, нямаше да има катастрофа.
1
36
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще почнат да искат медицински на тия старци ?На 70 години отдавна трябваше да е спрял да шофира.