RTL: Партита без маски на "Златни пясъци", но кадрите от 2020 г. ли са?

Големи струпвания на хора липсват
18 юли 2020 09:12, Александър Попов
41
RTL: Партита без маски на "Златни пясъци", но кадрите от 2020 г. ли са?
Кадър: RTL

Германската телевизия RTL излъчи репортаж от партита в Златни пясъци, като твърди, че купоните са от тази седмица. Според медията туристите, собствениците на заведения и персоналът изглежда са забравили за опасността от заразата. Акцентът е, че хората са без маски и не спазват социална дистанция, съобщава bTV.

"За разлика от Майорка, тук много повече неща са позволени. Като пиенето на плажа и затова сме тук", разказва германски турист.

"Пълно щастие, всичко е отворено, барове, дискотеки страхотно е", доволен е друг.

Кадрите на купони с хиляди летовници на едно място притесняват германските здравни експерти.

"Ако е имало носител на коронавируса, всички присъстващи ще занесат заразата обратно по родните си места. Особено ако нямат симптоми, ако не се тестват и ако не останат под карантина след края на почивката си", казва вирусологът Мартин Щюрмер.

В края на миналата седмица Германия беше скандализирана от подобни купони на остров Майорка. Там ходят много германски туристи и германските здравни служби обмислят да въведат задължителна карантина за летовниците, които се прибират от почивка на испанския остров. Заради скандала, вчера Майорка затвори дискотеките и плажните си барове.

В средата на юли "Златни пясъци" може да се определи по-скоро като пуст курорт. Чуждестранните туристи са в пъти по-малко от минали години, посетителите в клубовете също, показва проверка на bTV.

Управителят на нощен клуб Даниел Стефанов дори смята, че излъчените нощни кадри по германската телевизия са от миналата година

"Защото нямаме повече от 50 човека в клуба на вечер. За жалост няма туристи", заяви Стефанов и допълни, че се спазват противоепидемичните мерки и е изпратена позиция до RTL.

Петък вечер около 23:30 ч. Повечето заведения в курорта са полупразни.

Малко повече туристи има в две от заведенията, които са предпочитани от германците, които са около 1000 в курорта. Но големи струпвания на хора липсват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Размърдай мозъка преди 3 години
Включете най-сетне това вещество между ушите, че дори и вода да е. Водата е най-стойностното нещо, така между другото научна информация. Та включете го, не вярвайте на медии, които са на пряка хранилка на политиката в Германия. И разберете, че става дума за фашизъм!!! И то жесток.Антибиотици в месото, монсанто в плодове и зеленчуци, генманиполирани продукти, Е-та безкрай в храната ни, продукти натъпкани със захар, ама иначе маски да носим.. 😁, ей така, да се спасяване
35
4
 
5
 
! Отговори
липсата на контрол преди 3 години
върху мерките на правителството доведе до провал на туристическия ни сезон
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ок, но проблем, те немците са битови алкохолици, доставяйте им ментетата направо по стаитте с легени за повръщане! Ей, пак да ви уча! трябва бизнес нюх бе!
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германците,които са около 1000,предпочитали две заведения.Значи по около 500 във всяко.Ами прави са да се оплакват,предишни години са били по 800 във всяко.Алчността няма граници.
32
3
 
15
 
! Отговори
RTL 1 преди 3 години
RTL да си гледат техните дискотеки , та после да говорет за другите
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахтунг, да ни затварят бе. Теб кво те бърка,?
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медийна пропаганда. Писна ми.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** съм ги с 200
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите сме парти животни.
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този маскарад вече става досаден.
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кадрите са от тая година.Репортер е бил на пиянското парти.Рум сервиз под чадьра, а касова бележка от тая кьде кьлчи бедра.За дребния земеделец се иска а до тия не смеят да припарят.Мафията иска обезщетения при положение че изгони народа кьм Гьрция,трагикомедия както винаги.
25
1
 
20
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
спирам ме една пилоицайка и ми вика:- без маска е 50 лвпомислих, помислих па и викам:- ми добре, качвай се
24
4
 
10
 
! Отговори
Ахтунг преди 3 години
После не се чудете че и немците ще ни затворят. Не са глупави като 99 процента от българското стадо.
23
1
 
18
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
През нощта имаше пак думба-лумба, откъм брега на Сънито.Добре, че успях да заспя някак ...Туристи може и да няма, почитатели на белия прах, винаги щи ИМА !
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
RTL не е ДомусНОВА ТВ !!!Не се излагайте с глупави статии и слабоумни коментари !!!Кадрите не били от сега......ХА-ХА-ХАИмате ли акъл в *** зелки???На RTL ли да вярвам или на Барба Ганюс-меринджей, М???
21
4
 
19
 
! Отговори
Саймън преди 3 години
Ми нека се забавляват хората, няма с маски да танцуват я. На протеста как стоят хиляди хора без маски и никой не ги глобява ??!!!!!!
20
1
 
2
 
! Отговори
До имам брат преди 3 години
Дано да не е *** КАТ теб!
19
5
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЯ ГОДИНА СА!!АКО ОТИДЕМ НА НОЩЕН КЛУБ ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ С МАСКИ ЛЕЛЕ :DМАНИЯТА ВСЕКИ ДА Е С БУРКА ОТИДЕ ТВЪРДЕ ДАЛЕЧ!!!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това го правят по всички телевизии. Вчера гледам уж сериозни новини по испанската първа програма и показват някакъв препълнен луна-парк, гъч от хора няма маски, много алкохол и 10 сек по-късно, казват "Тази година фиестите няма да са като миналогодишните , от които ви излъчихме кадри"- само търсят как да стресират хората, за да са интересни.
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
миналата година водих една немска група от слънчев бряг на екскурзия.вечерта на връщане към курорта попаднахме на задръстване в бургас , закъсняхме с около половин час в слънчев бряг и тогава се започна-екскурзоводът нарочно накарал шофьора да минат от там,за да закъснеят за олинклузива и така си изпуснали вечерята,искали да им върнат парите на 100 %,които са дали за екскурзията(около 30-40 евро) именно заради изпуснатата вечеря,а и отгоре на всичко завалял и дъжд.ето това са нашите мили туристи