Благоевградчани протестираха край пътя за Гърция

До блокада на движението не се стигна
19 юли 2020 20:58, Анисия Иванова
12

Пореден ден на протест в Благоевград. Днес десетки граждани изразиха недоволството си от сегашното управление на страната.

Протестът се състоя в близост до пътя за Гърция, но до затварянето му не се стигна, съобщи Bulgaria ON AIR

Подобна пътна блокада вчера имаше и в Кресна. Водач на джип се е опитал да премине през протестиращите, но бил спрян от полицията. Джипът е бил управляван от кандидата за кмет на Кресна от ГЕРБ Милчо Караджов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
благоевград преди 3 години
А тези двама *** заслужават бой !Пълни анонимници са в Благоевград ,Айде сиктер ..
8
13
 
8
 
! Отговори
,,, преди 3 години
Благовградчани са герберасти гадни, доста намазаха европейски пари покрай боко. Селяни прости, нищо не е вечно. Добре че имат колеж, след години да не умрат от глад.
7
9
 
13
 
! Отговори
Иво преди 3 години
10 човека на кръст, толкова ли стигнаха на кръга капитал? И ако обичате,врякайте колкото искате,ама 10 човека да блокират пътя и да пречат на хиляди,айде моля!
6
4
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Не очакваме някой да ни оправи живота, а да живеем в държава в която върховенството на закона е висша ценност, която не толерира на корупцията и простащината
5
4
 
4
 
! Отговори
Тия пък преди 3 години
Опитват се да копират Пинокио с дебаркиране на сухо хехехе
4
9
 
22
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Протест от 30 човека чак пътя ще затварят, а 2 София адвоката свързан със защитата на Лиляна на Божков зове за блокиране на държавните институции. Генерал Атанас Атанасов, който при възхода на мутрите е глав сек на МВР и шеф на НСО дирижира Христо Иванов. Някакъв професор художник не успял в живота си тръгнал и той да оглавява протеста и говори обичайните популистки неща в ефира. Ако сме толкова прости и по даващи се на евтини манипулации горко ни. Не ме разбирайте погрешно, не съм Гербаджия.
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
днес ще е Герб, утре ще е някой друг, ако чакате политиците да ви оправят живота има доста да почакате.
2
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като рестартираха уродливия корупционен ядрен цирей БелеНЕ за мен е извън всякакво съмнение, че ГЕРП са най-големите комунисти от всички в момента!Да отвориш една такава язва в снагата на България, и то на 150 км от планината Вранча - това е национално предателство!
1
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастите правят всичко възможно да дразнят и предизвикват хората, като това е поради факта че от няколко месеца не могат да усвоят (крадат) както се очаква. Времето си върви, няма кеш и стават нервни. Само да не изсъхнат като чируси по дърветата.