Още един починал от COVID-19 в Кюстендил

Положителните проби за денонощието в областта са 13
23 юли 2020 16:30, Ния Христова
10
Още един починал от COVID-19 в Кюстендил
Снимка: Pixabay
67-годишен мъж от Кюстендил е починал тази сутрин в районната болница в града, съобщиха от Областния кризисен щаб, предаде БНР. Жертвите на вируса от началото на епидемията през март досега в града са 18, а за региона - 23. 
 
Гл. лекар на Кюстендилската болница д-р Александър Величков коментира ситуацията:
 
"Ние сме в пъти по-заразени от другите в страната. Общо взето, тези, които бяха по-здрави, ние ги изписахме. Останалите са най-тежко болните."
Още по темата
 
За последните 24 часа положителните проби за COVID-19 за областта са 13. В община Дупница – 8, Сапарева баня – 3 и Кюстендил – двама, обобщават от Областния кризисен щаб за борба с коронавируса.
 
В COVID отделението на Общинската болница в Дупница са хоспитализирани 11 души. От тях няма тежки случаи. Хоспитализирани към момента в COVID отделението на МБАЛ "Д-р Никола Василиев" в Кюстендил са 7 лица. От тях трима са в много тежко състояние. 13-годишният младеж, настанен в отделението на болницата преди няколко дни, е в добро общо състояние. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да им броят на умрелите от грип? През 2019 от грип са починали 0,2 човека на 100000 души население, а през 2018 и 2017 по 0,1 човека на 100 хиляди население. Това са данни на НСИ. Досега от вируса за около 5 месеца са починали 4,6 човека на 100 хиляди души население.
9
1
 
1
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми е чудно защо не броят умрелите от грип, всяка година след усложнение умират много млади хора.Това го казвам като човек, чиято роднина работи в интензивно отделение и с корона в чуждестранна болница, и тя като лекар това се пита.
7
8
 
4
 
! Отговори
Професор преди 3 години
Освен Кюстендил да бъде заличен от картата друг вариант не виждам. Тези ще заразят страната. Кюстендил не е голям град, кюстендилци също са с ниско интелектуално и хигиенно ниво. Една атомна бомба и край с Кюстендил.
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В началото на "епидемията" се разболяваха по 30 човека на ден и болниците бяха претъпкани - сега са по 300 и няма проблеми :). В Америка се разболяваха по 3000 и извозваха умрелите с хладилни камиони, сега се разболяват 10 пъти повече, но не се чува за 10 пъти повече хладилни камиони :). Една добре планувана и реализирана измама - това се оказа корона вируса. Скоро ще разберем каква и е била целта.
5
5
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
От началото на "пандемията" познавам 5 човека, които починаха от инфаркт. И само 1 които се разболя от COVID - на един приятел баща му. На 65 години, държаха го 1 седмица в болница. Имаше 2-3 дена температура и 2 седмици кашляше. Сега няма никакви последствия. И преди са умирали хора от вирусна пневмония. Но децата ходиха на училище, заведенията работиха. Знаеш ли колко хора се разболяват от хепатит? Ама не са спрели да ходят по "платени жени" :). На срещите в ЕС защо са без маски :) ?
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3 - айде пак свободни съчинения - вируса е факт! 3-4% смъртност факт! Отричането на фактите и избягването на някаква реалност е заболяване различно от ковид но не по малко опасно! факт!
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А колко са починалите от инфаркт ? от рак ? от хепатит ? :) Тоя вирус е пълна измислица. Февруари имаше някакъв гаден грип, имам познат който го изкара. Явно на това са казвали корона вирус. Аз вече покрай детето 2 пъти хващам някаква кашлица и хрема. Ако бях ходил на лекар сигурно и мен щяха да ме изкарат с корона вирус. Съсипват държавата, съсипват бизнеса, съсипват децата, съсипват семействата. Корона вирус няма, има някакъв план за заробване на хората.
2
11
 
2
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
То и без това от Кюстендилци освен ракията нищо не става от тях.
1
4
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Вследствие Ковид или със Ковид? :) Тъничко си го вкарвате значи.