Протестиращи в Бургас планират днес да излязат на автошествие

Над 200 души с коли са заявили участие
24 юли 2020 07:32, Ния Христова
33
Протестиращи в Бургас планират днес да излязат на автошествие
Снимка: БГНЕС
Протестиращите в Бургас планират днес от 17 часа да излязат на автошествие. Над 200 души с коли са заявили участие.
 
Сборният пункт на недоволните с коли ще е паркинг на входа за магистрала "Тракия". Шествието ще премине по аутобана до първия надлез, след което ще се върне до кръговото на бургаската болница през централния булевард "Стефан Стамболов" и обратно. Един от организаторите на протестната проява Виктория Върбанова от партия "Възраждане" посочи:
Още по темата
 
"Избираме автошествието като следваща форма на протест след това, което се организира всеки ден пред Общината. Желаем повече хора да се събудят, повече хора да се присъединят към нас. Продължават единствено да заменят политици и министри - не е това, което ние целим", заяви тя.
 
От полицията в Бургас уточниха, че полицейски патрули ще бъдат осигурени, които имат готовност да отклоняват пътния трафик, за да намалят задръстванията в пиковия час.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешници. Нормалните хора работят, а тези тръгнали на разходка. Като дойде БСП и бензина стане с купони, тогава ще ви питам.
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И откъде го намери това?Може би исканията им са псдане на режима на тиквата и калинките.
6
4
 
17
 
! Отговори
А исканията им са: преди 3 години
Бургас да стане пристанище на Тихия океан,чрез подземен тунел,който го свързвасъс Сингапур.Всички бургазлии да имат сингапурско жителство.Да бъде построенсамолетоносач за 300 самолета,който да ги пази от турските 250.Социални исания-пенсиониране на 45 г,по президентска заплата(15000)премия за всеки рожден ден,4 дневна работна седмица,2 месеца платен годишен отпуск,мин.раб.заплата 5000лв,при болест лечение в "Бетезда",образование в Оксфорд(може и Кембридж),осигурена работа като общинар.И др
5
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата страна трябва да се блокира,за да изгоним Боко наглата тиква...
4
3
 
15
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
в БУРГАС ИМА ГОЛЯМА ПРЕСТЪПНОСТ НАРКОМАНИ ДРОГА КРАЖБИ помните ли живко който ритна старица на спирка в БУРГАС без причина
3
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. Подкрепям.
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз ще отида на протеста, с фадромата в насрещното. Чакайте ме! :)
1
9
 
22
 
! Отговори
Ами... преди 3 години
Моето мнение за правителството и протестите ще си го кажа напролет в тъмната стаичка на избирателната секция. Тия младежи тогава ще са отишли "за гъби", както обикновено.После да не се чудят на ББ4!