Две тежки ПТП-та със загинал станаха на пътя Добрич-Балчик

Няколко души са ранени, изяснява се състоянието им
Обновена: 25 юли 2020 17:35 | 25 юли 2020 17:35, Веселина Йорданова
16
Две тежки ПТП-та със загинал станаха на пътя Добрич-Балчик
Снимка: БГНЕС

Две тежки катастрофи са станали на пътя от Добрич към Балчик.

При първия инцидент автомобил с добричка регистрация се блъска в крайпътно дърво. На място загива мъж, возил се на задната седалка. Автомобилът е управляван от 47-годишна жена, която е невредима, пробата ѝ за алкохол е отрицателна.

До нея е пътувала още една жена, която е с фрактура на ръка и е откарана в Спешната помощ в Добрич.

Минути по-късно на същото място водач на друг автомобил, въпреки указателния знак за аварирал автомобил на пътя, губи контрол над колата си и катастрофира.

Във втората кола са пътували петима души, като всички те са откарани в Спешното отделение на Добричката многопрофилна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
продължение преди 3 години
Запомнил съм номерът на тази бургаска баничарка... ще пробвам да го открия...а когато го открия ще го ЗАКОЛЯ!
9
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
На българинът все някой му е виновен, а не вижда себе си.Днес сутринта около 05ч. магистрала Тракия посока разклон Карнобат- разклон Елхово...та карам си със 140км.ч. и някаква бургаска бяла баничарка се пъне да ме изпреварва а не може. Аз намалих до 120км.ч. и тази бургаска гнида,този вмирисан червей ме изпревари и почна да набива спирачки... после той се залепи зад един тир,аз започнах двойно изпреварване и оня с рискова маневра влезе пред мен и пак спирачки.
8
1
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
На този участък спуках гума в остра дупка, а 450 лв бяха изцяло за моя сметка. Ваканцията беше прекратена преждевременно, а след сигнала общината хвърли две лопати пясък и чакъл, които на първия дъжд бяха отмити.
7
1
 
3
 
! Отговори
оня преди 3 години
Преди 4 часа минах оттам, видях и двете коли, не бяха много смачкани а полицията в посока Добрич отдалеч предупреждаваше да намалим. Предполагам, че починалия човек е бил без колан на задната седалка, защото си е мислел, че е безсмъртен. Задължавам хората, които возя да си слагат колани и на задните седалки. Колана не е панацея, но все пак е полезен. Гледам да спазвам правилата но всеки взема решения, които водят до различни последствия независимо дали ги осъзнава предварително.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не шофьори, а чували с картофи. Газззззз! Задкормилното устрийство го няма никакво! Ако бе с дупки щеше ли да изхвърчи и нацели дървото?
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пътят е прав, но на места е в ужасно състояние. Падат ти пломбите дори с ваздужно окачване.
4
6
 
8
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
До BEST OF THE BESTАбе *** бледи!Тоя път го познавам до най-малките подробности. То не е и трудно - равно, право, почти без баири и завои, отлична маркировка, нито една дупка. Всеки *** би се справил. Трябва да си пиян или пълен некадърник, че да катастрофираш там.
3
3
 
13
 
! Отговори
Селяндур преди 3 години
До 2 Русе е номер 1Аз ли съм нещо с грешка, та си спомням тоя път като права посока с километри. От доста време не съм ходил на почивка в Балчик, но все пак...
2
3
 
17
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Куцо, кьораво и сакато взело книжка и тръгнало кола да кара!На тоя хубав прав път, без дупки, с видимост на километри във всички посоки, как успявате да се блъснете посред бял ден бе!После все някой друг ви е виновен. Сега е модерно да се обвиняват пътните строители. Сякаш те ви карат колите с 200!
1
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ламбите светят ли, светят ли?При 35 градуса на сянка!Мръсни алчни корумпета, да се задавите с парите дето ги откраднахте от хората!!!