9-годишно момиченце се удави в Поморие

Детето е било с дядото и бабата си на плажа
Обновена: 26 юли 2020 21:25 | 26 юли 2020 20:00, Павел Гълъбов
35
9-годишно момиченце се удави в Поморие
Снимка: БГНЕС

9-годишно момиченце от Търговище се е удавило в морето край плаж в Поморие. Това съобщи полицията в Бургас.

Още по темата


Сигналът е подаден в 17.00 часа. Инцидентът е станал в Поморие, на охраняем плаж до хотели. Детето е било с баба си, дядо си и сестричката си, която е на 7 години.

По-рано през деня се удави и 15-годишно момче в Крайморие.


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
6
 
! Отговори
Ина преди 1 година
На друго място пишеше, че била само с баба си и тя временно го била поверила на друго по-голямо, но непълнолетно дете. Всяка година през периода от 20 юли до 15 август има мъртви течения в Черно море и много случаи на удавени хора. Миналата година бяха 9 за периода.
14
0
 
7
 
! Отговори
Съдба преди 1 година
Никога досеа не поверих детето си на баба / собствената ми майка/ да ходи с него на море или на почивка.Няма и да го напрсвя.В известен смисъл е нехайна, нищо че може да плува и винаги съм мислела, че може да се случи подобен инцидент.За мен детето е на първо място и отглеждането му ми е било лично моя отговорност. За мен е недопустимо да отидем на почивка без детето или да го пратим с някой друг. Другата баба и дядовците починаха рано, така че винаги сме разчитали само на нас - родителите.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Понеже много деца ни останаха, та да ги издавим... Нужна е нечовешка отговорност за да се опази живота на децата.
12
1
 
15
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
БОГ да прости детенцето
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21 Това не е малко дете. Малко дете е 4- 5- годишно. На девет момиченцата са вече в подстъпите на пубертета. Трудно е да се справиш с тях, хрумнало му нещо, не му се стои на едно място, не му се играе с " бебета", каквито за тях са по- малките. Как се е озовало в морето, дали не е тръгнало с по- големи, ние не знаем. Трагедията е ужасна за родителите, за бабата и дядото, за всички близки. Съболезнования! Имало да се случи.Да пази Бог.
10
6
 
5
 
! Отговори
Сат Н преди 1 година
А къде е бил спасителят, след като плажа е охраняем?
9
1
 
51
 
! Отговори
Някой преди 1 година
До всички , които обвиняват бабата и дядото : Кажете "Пази Боже " и бъдете по-смирени ! Никой от нас не е застрахован !
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много тъжно. Тъжно е и как родители трябва да разчитат на баби и дядовци за ваканцията на децата, докато те работят в чужбина на черно. В токуда една баба беше с внучето си и не можеше да му попълни документите - нито е настойник, нито родител. До тук ни докараха. Иначе на 70г каква концентрация може да се очаква от хората - с най-добри намерения са ги завели на почивка, но толкова са им силите.
7
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе сульовци , как разбрахте кой е виновен и какво точно се е случило? Там ли бяхте? Дано никога не ви се случи нещастен случай? Стига бълвахте змии и гущери.
6
3
 
23
 
! Отговори
бахуро преди 1 година
. Съболезнования на близки и приятелите им за трагедията.
5
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ДЕЦА ДО ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ СЕ ПУСКАТ ВЪВ ВОДАТА САМО С ПРИДРУЖИТЕЛ!!ТО МОЖЕ ДА ИСКА ВЪВ ВОДАТА ДА СЕ ТРЪШКА И ДА ПЛАЧЕ НО ТИ МУ КАЗВАШ СТОЙ НА ПЯСЪКА И АКО ТРЯБВА ША ГО ОШАМАРИШ!И Е БИЛО ЕДНОВРЕМЕННО С БАБА СИ И ДЯДО СИ ТО ВЪВ ВОДАТА ТЕ СИ ЛЕЖАТ НА ПЛАЖА!
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас
3
1
 
34
 
! Отговори
Батко преди 1 година
В последните дни морето в ужасно, обръща се и идва времето на мъртвото течение. Пазетв се много, а децата още ппвече
2
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Недопустимо е дядото да изтърве от поглед 9 годишното си внуче.На тези деца им се казва да не влизат в морето повече от кокалчетата на глезените ими от родители иот баби и дядовци!
1
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ангелкова, как върви сезона? Къде са спасителите или и те станаха изчезващ вид като туристите? Ангелкова, за теб само народен съд