Момче на 15 години се удави в Крайморие

Плажувал е със семейството си
26 юли 2020 18:21,
14
Момче на 15 години се удави в Крайморие
Снимка: БГНЕС

Момче на 15 години се е удавило в морето край неохраняемата зона на плаж Крайморие. Това съобщи полицията в Бургас Цветелина Рандева.

Още по темата


Около 14.00 ч. днес в Четвърто Районно управление е получено съобщение за инцидент в неохраняемата зона на плаж Крайморие, в района на третия залив от централния плаж, вляво след царевиците, при който в морето изчезнало момче на видима възраст 15 години.

Сигнализирани са спасители, ПБЗН, Гранична полиция, Морска администрация. След около 40 минути момчето е извадено удавено от водата.

Установено е, че момчето е от с. Дебелт и след 2 дни е трябвало да навърши 15 години. Детето е било със семейството си, като във водата са влезли и двете деца. Само едното обаче се е спасило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 3 години
До SHEFAСеверният плаж е веднага след царевиците, но вдясно, не вляво. В същия ден си тръгнах от този плаж към 12:30. Това, което ми направи впечатление, е че за разлика от предишни години, има страшно много камъни вътре във водата, в които буквално можеш да си счупиш краката. Идея нямам откъде са се появили!
8
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давят се точно тези, които не плуват. Те не могат да усетят морето. Радват се на това че имало вълни, не усещат как ги завлича и не знаят как да излязат. Нямат опита. Човек, който знае да плува, не такъв, който само се хвали, че може няма да се удави. Той първо познава морето и знае какво да очаква. Знае и кога да не влиза. А ако попадне на мъртво вълнение може да го разпознае и да излезе от него. Всички случаи на удавени от години са на хора, които не знаят да плуват и мислят че морето е басейн
7
7
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Ще може да кандидаства за наградите "Дарвин", освен ако не е от древноакадските ни братя.
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От кога казват, че има мъртво вълнение хората иа навсякъде има червени флагове, днес с детето бях на Златни Пясуци и никой не спазва препоръките - давят се тези които могат а плуват а не тези които не могат защото влизат до коленете !
5
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От лакомия за пари на измислените концесионери да слагат такси за всичко и да ограждат плажните ивици замо и само да не отиде там да легне на пясъка някой който не си е платил . Заради тия такси и огради на удобните за плажуване зони дадени на концесионерите плажовете стоят полупразни а хората се бутат по малките, далечни и изоставени плажчета за да си прекарат почивката .
4
2
 
30
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
момиченце на 9 годинки също се е удавило БОГ да го прости детенцето
3
2
 
22
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
общо две деца се удавиха в морето днес
2
2
 
39
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Трагедия! Хора пазете си децата и докато сте на море, и на почивка! От Бога са ни дадени!
1
3
 
31
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да го прости момчето