Тестват за COVID-19 всички от дома за възрастни хора в Русе

Случаите на заразени в дома вече са 21
27 юли 2020 13:51, Ния Христова
7
Тестват за COVID-19 всички от дома за възрастни хора в Русе
Снимка: Pixabay

Днес започна поетапно изследване с PCR тестове на всички обитатели от дома за възрастни хора "Възраждане" в Русе, предаде БНР.

Вчера там бяха установени още два случая на COVID-19 - мъж на 62 години, който е електротехник от персонала и жена на 77 години, която е сред жителите, но в момента е при близките си. Тя няма никакви оплаквания. 21 са вече случаите на заразени с коронавирус в дома в Русе.

С опасност за живота е Мъж на 80-годишна възраст е с опасност за живота. Той е интубиран в интензивното отделение на болница "Канев", потвърди директоркът на дома Ани Венкова.
Още по темата
 
"Идеята в момента е на тези, които им предстои да излязат в отпуск, първо тях да изследваме, за да могат да си отидат и тогава вече останалите. Ние можем да подготвим пенсионерския клуб дотолкова, че да бъдат изолирани там докато се намери решение къде ще бъдат настанени в болницата".
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е хайде де, хайде, докога ще се мотаете?Колко дни вече се знае, че в дома има корона? Тиквите за 2 часа се тестват, 200 човека цяла седмица чакат и то възрастни хора в рискова група!
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ги накарат да си платят тестовете, защото Боко трябва да се тества по 3 пъти на ден и няма да стигнат парите за други хора!
3
2
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Първите случаи в този дом са от преди няколко дни. Сега казват, че ЩЕ тестват всички някога, може и след година, а трябваше всички да са тествани още миналата седмица, когато откриха, че там има вирус. Вопиюща некадърност на правителството на мутрите.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почнаха да горят сухите съчки
1
0
 
1
 
! Отговори
ЕС ЕК преди 3 години
ПРЕМИЕР Б.Б и приятелите му буквално ме убиха,адр.Перник,Ралица 7 над Профилакториума!Никой не помогна!Това е реалност!