Протестът в кадър: Ден 21

Ето как изглежда недоволството и в днешния ден
29 юли 2020 19:45, Петя Славова
427

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 21-ви ден протестиращи се  събраха, за да изкажат недоволството си от управлението на правителството. За днешния ден организаторите опънаха палатков лагер в Триъгълника на властта, като там поставят своите искания за оставка.

От няколко дни се говори, че днешната демонстрация ще е най-многолюдна, тъй като е обявена като национален протест-митинг.

Още по темата

Ключови кръстовища в столицата бяха блокирани още в ранните часове на следобеда.
Така протестиращи започнаха да се събират около Софийския университет и Орлов мост, а по-рано протестиращи бяха забелязани и при кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Освен в столицата, демонстранти се събраха и в други градове на страната, като във Варна бе блокирано движението при Аспаруховия мост, което донесе недоволство на голяма част от шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ни е прокуратурата "Cпeцcъдът прeкрaти дeлoтo cрeщу хoтeлиeритe Вeткo и Мaринeлa Aрaбaджиeви и гo върнa нa прoкурaтурaтa. Ocвeн тoвa, измeни мeркитe им зa нeoтклoнeниe oт зaдържaнe пoд cтрaжa в "дoмaшeн aрecт". Зa Мaринeлa Aрaбaджиeвa бe рaзпoрeдeнo нeзaбaвнo изпълнeниe. Вeткo Aрaбaджиeв щe изчaкa зaдържaн рeшeниeтo нa aпeлaтивния cпeцcъд."Едно обвинение не могат да изградят . Дали нарочно , за да се провали , или поради некадърност .... Гешев ще вземе ли отношение по темата
293
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Бойко ще плати за всичките преди него ,няма се притеснявате ГЕРБЕРИТЕ- в затвора ,като не знае че с хората шега не бива в затвора бат Бойко .А ГЕРБЕРИТЕ може да почвате да напускате територията на България щото мутри не ни трябват !
292
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заминава в затвора на дедови_я. Няма един осъден досега. А и осъждането е едно, а връщането на заграбеното е друга бира. Недосегаеми са щот са откраднали достатъчно. Ами Костов, Станишка, и особено Цар - господар...Това да не е Южна Корея, даже Румъния.
291
6
 
5
 
! Отговори
Вие дебили ли сте?! преди 3 години
Да махнем Борисов за да може Фигурантът на Божков да състави правителство на мафията?!Ми евете си шутката майчинаНяма как да стане
290
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да изкъпем Боко в Марица!
289
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще да подава оставката Бойко Труп е ,с краката напред ще свърши!
288
5
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Баце Бойко диктатора си заминава в затвора ,ама стой та гледай !Дори няма да може да избяга !Пътника Бойко с жипката!Лузър на лузърите !Мутрите винаги свършват по един и същи начин !КОШМАРНО
287
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 331 Уж си против Нродния съд , уж си против сталинските методи на управление , ама искаш Борисов и Гешев така да действат - виновен е , защото е виновен протестиращите не са виновни , че Борисов го е страх да използва сила . В закона е разписано , кога и за какво може да се използва сила , реципрочна на заплахата . Ама то и акъл трябва у биещите пазители на реда , че все невинни ще пребиват
286
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей какви тълпи на тези снимки, какво чудо. Поразен съм от многочислеността на тези протести. Вижда се, че сте мнозинство.
285
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле,станали сме държава от хайлази! Толкова мързеливци на улицата не бях виждал от откакто бях в казармата.Ще променяли държава - точно така няма да стане! Със закани и заплахи няма да стане, с клетви да изпратят децата зад граница няма да стане..Изборите са начина - излизаш,печелиш,управляваш!Със съмнения съм, точно такива ли ще ни управляват в бъдеще?
284
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Бойко е труп ,вече са пратени оперативни доклади до Европейския съд ,за злоупотреби с власт, телефонни разговори, злоупотреби с евросредства ,държавна измяна и още сума ти неща.Тая власт на Бойко Борисов ще му излезе през носа !Това ще е първия премиер престъпник с три оставки е в затвора в Историята на България!
283
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 331 Първо , кел...ееш ще казваш на огледалото пред себе си Ти кво искаш , Гешев да ходи да коли и беси безнаказано и хората да не реагират ? Само и сам да се шуми около президента Къде са проверките срещу Борисов за всички изнесени данни от Божков , записи , снимки и т.н Къде са проверките срещу неговите хора , само с оставки не става . говорим за щети от милиарди левове Ако Гешев бе показал еднакъв стандарт , нямаше да има протести , ама нали е назначен от ВОжда ....
282
2
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
ГЕРБ имат три телевизии БНТ,БИТИВИ,НОВААма не им помагат даже ги закопават ,никой нормален гражданин не ги гледа !БОЙКО е труп и смърди ужасно много!
281
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БългаринСмърдят ти немитите задни части. Не можете да го пипнете ББ и следващия мандат дори
280
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Няма как да се скрие вече баце Бойко ,труп и смърди ужасно много
279
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 328 Откъде пари ?Въпреки че прибират десетки милиони субсидия , много се ръсят покрай изборите отделно имат си тролски отдел , който харчи много пари Платени им са протестите Като отклонят и някой друг лев към чекмеджетата , откъде пари за тв ?
278
3
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Бойко е труп и вече смърди
277
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво по=нетърпимо стана в България последния месец че нещо не се сещам??Ареста на двама от антуража на ГАДЕВ??Май после започнаха протеститеа в колко държави ще ви позволят тия сви/нщини дето си ги позволявате тука,а?Кел.еши такива.
276
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Реалист 320 Как в цял свят се организират протести - по най-различни поводи , а в България да не може ?За да се стигне до протести ,значи е станало нетърпимо , особено у нас А защо улицата да управлява , ще си има избори . Като си харесват хората Борисов , пак ще си го избират , от какво се страхува ?
275
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати резила на бътъвъ,Канна Рачева ще остане завинаги в паметта на уважаемите зрители дори и да махнат издънката и защото вече сигурно е запаметена от много хора.След толкова години напъване беше съвсем нормално да се пос..реш,и цялата ви телевизия.Другите пооовечето са като нея,само чакат да дойде КУКУрнела на власт и глейсте кво стаа!Но се оказаха по-внимателни засега а Канна от злоба си е станала една празна КАНА!Що за име бе,от КАН ли идва?