Протестът в кадър: Ден 21

Ето как изглежда недоволството и в днешния ден
29 юли 2020 19:45, Петя Славова
427

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 21-ви ден протестиращи се  събраха, за да изкажат недоволството си от управлението на правителството. За днешния ден организаторите опънаха палатков лагер в Триъгълника на властта, като там поставят своите искания за оставка.

От няколко дни се говори, че днешната демонстрация ще е най-многолюдна, тъй като е обявена като национален протест-митинг.

Още по темата

Ключови кръстовища в столицата бяха блокирани още в ранните часове на следобеда.
Така протестиращи започнаха да се събират около Софийския университет и Орлов мост, а по-рано протестиращи бяха забелязани и при кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Освен в столицата, демонстранти се събраха и в други градове на страната, като във Варна бе блокирано движението при Аспаруховия мост, което донесе недоволство на голяма част от шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати мижавите протести тази година.Напишете в гугъл "протести сдс" или "протести орешарски" и отворете на изображения.Открийте 200 000-те хиляди разлики.
333
1
 
2
 
! Отговори
до 391-- мирише му ! преди 3 години
Вечерта имаше повече ,,***,, защо не отиде да го събереш ?
332
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До R: "Aко президента не си е бил назначил далавераджии за съветници,"Самият Грипен е далавераджия!
331
5
 
6
 
! Отговори
R преди 3 години
До АнонименAко президента не си е бил назначил далавераджии за съветници, нямаше да бъде очернен. Но, фактите са си факти. И на народа не му пука нито за президента, нито за съветниците му. Президента получава 12000лв за нищоправене, хората масово са на 1000, 1500 за работа на 12часа. Всичко е дирижирано от Бошков, Корнелия и синьото чорапче, което е осъзнало , че свърши ли му мандата и си отива на село. Вярно, с хубава пенсия, ама на село.... А това едва ли се нрави на Деса...
330
4
 
7
 
! Отговори
БОЗО преди 3 години
До АнонименИ кои са тези хора дето харедват Радев, 10 хиляди ***, дето пречат на останалите да работят, за да плащат данъци и да ги издържат, докато те си развяват ?
329
3
 
7
 
! Отговори
ВАМПИР преди 3 години
До Беден IT 3000 лв кешА, и това за шкафчета и псувни си апсолютно сигурен че не е фалшификат, щото ти сам си го снимал, така ли?
328
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До ОставкаИ като докарате президентчето на власт, той ще ви съкрати неплатеният отпуск!?
327
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте ги тези на снимката - представлението им изисква подготовка, също както миналата година протестиращите майки на децата с увреждания разполагаха с театрален реквизит, каквито със собствени средства не са купили! И миналата година, и сега една част от протестиращите явно е добре платена, за да разиграва предварително режисирани циркове!
326
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОставкаБойко Борисов ли пусна вируса, ***?Голяма инфлация ще има при дестабилизиране на държавата, толкова ли е трудно да го разбереш? На комунистическата върхушка не й пука, защото при голяма инфлация ще обеднее народът, а червените големци ще разполагат с 29-те милиарда от Европа.Толкова ли е трудно кратунките ви да осмислят това?
325
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малки протестиращи овчици ... как ви го набута мафията, всички олигарси и мафиоти ви се радват. Пиленца със жълто по човките, не знаете какво е комунист да ви управлява, не знаете какво е долара да е 3000 лева, а пенсията на баба ви 3 долара, прокурора им бил виновен, ... те не знаеха името на прокурора до скоро, сега му искат оставката :) ... нищо не знаете, затова ЩЕ НАУЧИТЕ ВСИЧКО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН
324
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямаш си понятие от Виденовата зима, когато за една нощ доларът от ~100 лв стана 3000 лв и всички спестявания на хората отидоха "при когото трябва".
323
12
 
16
 
! Отговори
Оставка преди 3 години
Бойко-Борисовото лято е нещо като Виденовата зима? Преди - заплата от 5 $ , сега 4 месеца неплатен отпуск.
322
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички прецакани за добра работа в чужбина така казват: I Like BG
321
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходи в САЩ и там ще получиш "справедливо бъдеще", там ще ти обяснят на място.
320
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не харесвам Радев, PR - ката му го направи президент с уговорката от любовница да стане първа дама. Мнението ми няма нищо общо с разните партии, дори и БСП.
319
12
 
19
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Браво на младите! Просто искат справедливо бъдеще. Спрете да ги хулите.. за добро е всичко това.Ето на мен лично, пък не ми е приятно по цял ден да гледам крадени от нас пари в шкафчета, съпроводени с цветущи псувни от премиера и себеподобните му.... Това е отровна среда за младите. Лустрация трябва.
318
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 371 Лесно е обяснението . Реалните подадени гласове са много по-малко. След като си назначи пудел за главен проурор , Борисов допусна грешката да си мисли ,че каквото и да прави , все ще му се размине . Естествено , никой няма да го разследва за нищо - това е ясно . Ама прекали с акциите по очернянето на президента , и на хората им прикипя .Той и сега си си скуби косите , заради тази грешка ,ама - файда йок . А просто трябваше да се кротне и да приеме ,че хората си харесват Радев
317
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутри вън!И те излязоха по улиците и започнаха да блокират кръстовища.
316
1
 
2
 
! Отговори
до 368 преди 3 години
Thank You!Поне един ме разбра. Преди/след комунизъм, няма значение. Остави го тоя, няма смисъл.
315
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така протестиращите се сетиха точно сега че Боко е мутра. На последните избори повечето не мислиха така. Има нещо гнило тук...